Bucătărie

Plăci de bucătărie: Cum să găsiți cele mai bune plăci de perete și podea!

Bucătăria a fost considerată de mult timp nu doar locul unde gătești. Acolo te aduni cu prietenii și familia și devine inima casei. Mulți oameni cred că atunci când renovează o bucătărie trebuie să aleagă între aspectul și calitatea materialelor. Dar cu plăci practice pentru bucătărie le obțineți pe amândouă simultan. Plăcile sunt nu numai durabile, ușor de întreținut și robuste, dar sunt disponibile și în mai multe formate și culori și modele diferite. Citiți mai departe pentru a afla cum să găsiți faianța și peretele potrivite pentru noua dvs. bucătărie și ceea ce este în prezent optic la modă.

Plăci de perete bucătărie aspect lemn gresie îngrijire tendințe bucătărie 2020

Gresie pentru bucătărie poate fi între timp mult mai mult decât doar practic și funcțional. Fie în modelul clasic de mozaic, fie în aspectul modern al lemnului – acestea sunt folosite și ca accente care conferă camerei farmec și caracter. În ultimul timp, individualitatea și unicitatea au devenit din ce în ce mai importante pentru oameni atunci când vine vorba de mobilier. Producătorii de țigle au recunoscut de mult acest lucru și oferă o varietate incredibil de mare în ceea ce privește designul.

Care sunt plăcile de bucătărie cele mai potrivite pentru perete?

Placi de bucătărie Tendințe Plăci de perete Placi de oglindă Idei

Întrucât plăcile sunt mult mai ușor de îngrijit, mai rezistente și mai robuste decât alte materiale sau un perete vopsit, acestea sunt folosite tot mai des ca design de pereți pentru bucătărie. Pentru o atmosferă primitoare și confortabilă, trebuie să vă asigurați că se armonizează cu restul mobilierului și subliniază stilul dvs. de locuit. Gresia albă de metrou este un clasic atemporal care probabil nu va demoda niciodată. Cu toate acestea, în acest an tendințele bucătăriei se referă în principal la contraste și individualitate. Gresia modernă cu aspect de piatră naturală este perfectă pentru acest lucru. În combinație cu fronturile albe sau deschise la culoare, acestea sunt un adevărat punct de atracție. Datorită proceselor de fabricație inovatoare, granitul, marmura și gresia pot fi imitate perfect și, desigur, costă mult mai puțin.

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți pardoseala bucătăriei?

Tendințele bucătăriei 2020 Plăci de podea Aspect lemn Culori Mobilarea unei bucătării moderne

De la firimituri de pâine și pete de apă până la umezeală și murdărie – podeaua din bucătărie trebuie adesea să reziste mult. Spre deosebire de laminat sau parchet au Gresie au o suprafață mai robustă și sunt mult mai ușor de curățat. Modelele din gresie porțelanată sau gresie sunt extrem de durabile și ușor de întreținut și, prin urmare, sunt cele mai potrivite pentru bucătărie. În plus, datorită conductivității termice ridicate, faianța este materialul de acoperire perfect pentru încălzirea prin pardoseală integrată. Mai jos sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta să alegeți.

Gresie aspect lemn Tiglă de bucătărie tendințe 2020

  • Durabilitate și longevitate – Vă recomandăm să utilizați plăci din grupul de abraziune 4 din 5 în camere mai frecventate. Acestea sunt deosebit de rezistente și durabile.
  • Mărimea – Gresia pentru bucătărie este disponibilă în diferite dimensiuni. Poate că vă plac plăcile XXL, dar nu sunt potrivite pentru camere mai mici. Gresia mică, decorativă, cu modele elegante conferă camerei o notă modernă.
  • La alegerea Culoare și model nu există limite în imaginația ta. Depinde doar de ceea ce se întâmplă cu restul interiorului și de ceea ce vă place. Nuanțele închise, cum ar fi bleumarin sau maro ciocolată, sunt foarte populare și creează o atmosferă mai caldă și confortabilă. Rețineți însă că aceste culori fac ca camera să pară mai mică.

Modernul se întâlnește cu rusticul: plăci cu aspect de lemn

Placi de bucatarie idei gresie parchet aspect lemn

Îți place frumusețea lemnului, dar vrei o podea de bucătărie practică și durabilă? Atunci sunt cu Gresie cu aspect de lemn cel mai bun sfat. Acestea oferă o senzație caldă și confortabilă, dar sunt mult mai robuste și mai ușor de întreținut decât pardoseala clasică din lemn. În plus, plăcile arată atât de autentice și naturale încât nici nu observi diferența la prima vedere. Fie pentru un stil modern și elegant, fie pentru o casă de țară decorativă – plăcile cu aspect de lemn sunt tovarășul perfect pentru fiecare stil de viață.

Gresie de perete de bucătărie Gresie de metrou tendințe de bucătărie 2020