Bucătărie

Aparate de bucătărie inteligente cu conexiune la aplicație – 10 ajutoare de uz casnic

Aparate de bucătărie inteligente termometru-masă-temperatură-reguli-idevice

În lumea actuală a internetului și a smartphone-urilor, există din ce în ce mai mult spațiu pentru noile tehnologii în gospodăriile noastre. Astfel de inovații pot face viața de zi cu zi mai ușoară și multe treburi casnice, cum ar fi curățenia casei, sunt anulate. Aparate de bucătărie inteligente înlocuiți echipamentul tradițional de bucătărie în multe apartamente din întreaga lume. Aici vă prezentăm câteva dispozitive inovatoare care economisesc ore lungi în bucătărie și lasă mai mult timp familiei, prietenilor și hobby-urilor.

Aparatele de bucătărie inteligente oferă idei de rețete

Aparate de bucătărie inteligente gadget-mobile-app-connection-counter-counter-orange-chef

La prima vedere, acest dispozitiv arată ca o placă de bucătărie normală. Dar are numeroase proprietăți care cu siguranță vă vor impresiona. Blatul de la Orange Chefs poate folosi conexiunea aplicației pentru a face sugestii pentru cină, pentru a vă oferi idei pentru o gustare sănătoasă după antrenament sau pur și simplu pentru a vă ajuta să gătiți rețeta corectă. Designul este compact și are nevoie doar de puțin spațiu pentru depozitare.

Aparate de bucătărie inteligente – o necesitate în fiecare bucătărie modernă

Inovație de aparate de bucătărie inteligente-rețetă-sugestii-blat-portocaliu-bucătar

Acest gadget inteligent este special deoarece se conectează și la alte dispozitive prin WiFi. Poate fi în contact cu un tracker de fitness, blender sau oală. Acest lucru face ca și blenderul simplu pe care îl aveți acasă să fie inteligent. În plus, Blatul va trimite un mesaj pe telefonul smartphone cu rețeta selectată și instrucțiuni complete pentru executarea acesteia.

Aparatele de bucătărie cu conexiune la aplicație sunt practice și utile

Dispozitive inteligente de bucătărie digital-bucătărie-termometru-util-dispozitiv-idevice

Termometrul digital de bucătărie de la iDevices se conectează la smartphone-uri și tablete prin Bluetooth. Deci, puteți urmări temperatura mâncării de la 40 de metri distanță. Gata cu așteptarea în bucătărie.

Aparatele de bucătărie inteligente sunt ușor de utilizat

Aparate de bucătărie inteligente termometru de bucătărie-digital-mobil-app-idevices

Inovatorul termometru de bucătărie este, de asemenea, disponibil într-o dimensiune mai mică și este foarte ieftin. Durata de viață a bateriei este de 150 de ore. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți carnea și temperatura și să vă relaxați. Când mâncarea este gătită perfect, veți primi un mesaj și îl puteți servi.

Mai dormiți 10 minute cu aparatul de cafea conectat la aplicație

aparate-de-bucătărie inteligente-aparat-de-cafea-tehnologie-înaltă-cafea-boabe-mac-toarnă-peste

Pentru toți iubitorii de cafea, vă prezentăm aparatul de cafea Poppy Pour-Over. Cu un design elegant din sticlă, arată foarte elegant. Această operă de artă din cafea oferă din nou posibilitatea de setări la distanță printr-o aplicație mobilă. Vă trimite în continuare o notificare atunci când boabele de cafea sau filtrele se epuizează.

Aparatele de bucătărie inteligente sunt elegante și practice în același timp 

electrocasnice-inteligente-de-bucătărie-turnate-fierte-cafea-pahar-carafă-mac-toarnă-peste

Carafa dublă din sticlă sporește eleganța acestui aparat de cafea și arată culoarea puternică a cafelei preparate. Din păcate, acest model este încă dificil de găsit în magazin, dar este planificată o apariție mai frecventă pentru viitorul apropiat.

Aparate de bucătărie inteligente în funcție de preferințe

smart-kitchen-appliances-tea-making-tea-infuser-transparent-elegant-design-teforia

Indiferent dacă preferați cafeaua sau ceaiul, varietatea de aparate de bucătărie în rețea are o gamă adecvată pentru fiecare gust. Dispozitivul inteligent pe care îl prezentăm aici realizează prepararea ceașcii perfecte de ceai. Teforia este proiectat unic și creează o experiență senzuală atunci când este utilizat.

Electrocasnice inteligente de bucătărie – singura ta sarcină este încărcătura

electrocasnice-inteligente-bucătărie-infuzor-ceai-pregătire-ceai-rapid-ușor-gătit-teforia

O tehnologie de la Intel controlează fabricarea berii și permite o conexiune la dispozitive inteligente prin Wi-Fi și Bluetooth. O configurație specială a setărilor permite băutorului de ceai să facă cafea cu 65% mai puțină cofeină după-amiaza, de exemplu.

Accentul – gătitul inteligent 

smart-kitchen-appliance-tray-connection-app-cuptor-cooking-inside-photo-aeg

Ai nevoie doar de un dispozitiv inteligent pentru a profita de inovațiile moderne. Fiecare aplicație este optimizată pentru smartphone-uri și tablete pentru a ajunge la cât mai mulți utilizatori posibil. În interiorul acestui vaporizator AEG există o cameră care trimite fotografii cu mâncarea către dispozitivul conectat prin intermediul aplicației.

Abur inteligent încorporat – o alegere practică pentru fiecare gospodărie

electrocasnice-inteligente-bucătărie-cuptor-inteligent-bucătărie-modernă-procombi-plus-aeg

Aburitorul AEG este un dispozitiv multifuncțional pentru instalare în bucătărie, care asigură temperatura și umiditatea uniformă în cuptor. De asemenea, are un design frumos, potrivit pentru bucătăriile moderne.

Locuință modernă cu frigider inteligent

electrocasnice-inteligente-bucătărie-știri-muzică-frigider-samsung-family-hub

Apoi, vom introduce un frigider Samsung care are un ecran extern și este potrivit pentru muzică, video, radio și chiar televiziune. Deci, aveți aceste patru dispozitive într-unul. De asemenea, puteți lăsa note pe ecran pentru ceilalți membri ai familiei.

Aparatele de bucătărie inteligente îți sunt prietene atunci când mergi la cumpărături

electrocasnice-inteligente-bucătărie-informații-frigider-verificare-conținut-supermarket-samsung

O cameră foto este integrată în partea interioară a frigiderului Samsung, ceea ce vă permite să aruncați o privire la produsele disponibile și, de asemenea, la produsele necesare. De asemenea, puteți pune etichete virtuale cu date de expirare la bunuri.

Aparatele de bucătărie în rețea au de obicei o conexiune la aplicație 

electrocasnice-inteligente-bucătărie-cântare-de-uz casnic-gratuite-aplicație-iPad-roșu-practic-drop

Drop – micile cântare de uz casnic cu o aplicație pentru conectarea la iPad aduce o nouă tehnologie în pregătirea alimentelor. Conține toate funcțiile obișnuite ale cântarelor de uz casnic, dar și unele echipamente speciale. În plus față de varietatea de rețete, calculează proporțiile exacte de care aveți nevoie, chiar dacă ați adăugat mai mult sau mai puțin dintr-un produs.

Aceste cântare inteligente de uz casnic cu conexiune la aplicație ajută la gătit sau la coacere

electrocasnice-inteligente-bucătărie-cântare-de-uz casnic-instrucțiuni-tavă-tehnologie-picătură

Instrucțiunile detaliate de pe cântarul de uz casnic îi vor ajuta și pe bucătarii nu atât de buni. Este foarte simplu și nu poți face nimic rău.

Alimentație inteligentă și sănătoasă cu tacâmuri inovatoare

aparate-de-bucătărie inteligente-furculițe-diferite-culori-mâncare-alimente-hapifork

HAPIfork este o furcă Bluetooth inovatoare care măsoară viteza de a mânca. Poate fi setat pentru a da un indiciu vibrant, astfel încât să vă mușcați masa doar la fiecare 10 secunde.

Mâncare adevărată cu ajutorul aparatelor de bucătărie inteligente pentru o siluetă frumoasă

electrocasnice-inteligente-bucătărie-furculiță-inteligentă-aplicație-conexiune-salată-mâncare-viteză-hapifork

Furca electronică ajută la controlul alimentației și la îmbunătățirea obiceiurilor alimentare. După măsurare, informațiile sunt încărcate într-o aplicație prin Bluetooth sau USB. Deci, aveți deja mâncarea voastră adevărată sub control.

Tigaie inteligentă – supraveghetorul tău pentru prăjire

electrocasnice-inteligente-pentru-bucătărie-inteligente-tigaie-fără-aplicație-conexiune-pantelligent

Aparatele de bucătărie inteligente se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Tigaia Pantelligent este din nou conectată la smartphone printr-o aplicație. Arată ca o tigaie normală, dar are o tehnologie care controlează prăjirea.

Folosiți dispozitive inteligente în bucătărie pentru a economisi timp

smart-kitchen-appliance-pan-app-mobile-mobile-phone-instructions-pantelligent

Aplicația gratuită vă oferă instrucțiuni pentru o friptură bună la temperatura potrivită. Cu tigaia inteligentă aveți acasă cel mai bun sous bucătar.

De asemenea, puteți porni dispozitivele inteligente din cealaltă cameră

electrocasnice-inteligente-bucatarii-fierbatoare-electrocasnice-inteligente-porniti-pe-icheta

Primul ceainic din lume este iKettle. Din nou, permite accesul de la distanță prin intermediul unui smartphone. Acum puteți mai dormi câteva minute fără să vă faceți griji.