baie

Idei pentru plăci de baie, o varietate de modele și sfaturi pentru așezarea plăcilor

Idei de gresie pentru baie tipuri de așezare luminatoare textură

the Gresie baie poate adăuga caracter și stil oricărei băi. Sunt materialul ideal pentru baie datorită proprietăților lor hidrofuge. Cu varietatea de modele de pe piață, mulți pot Idei pentru gresie de baie și găsiți un design complet al băii. De la elegant și sofisticat la distractiv și funky, vă puteți lăsa propriul simț al stilului să strălucească în baie.

Idei pentru gresie de baie în baia mică

Idei pentru gresie baie mozaic alb sticla gri dus liniar

Alegeți dale de culoare deschisă pentru băile mici. Culorile mai închise tind să închidă vizual camera, în timp ce culorile mai deschise o măresc vizual. Alegeți pastelurile și culorile dezactivate.

Idei pentru gresie de baie – setați accente cu mozaic

Idei pentru gresie baie mozaic negru accent vanitate

Adăugați detalii interesante cu plăci de mozaic. Mai multe piese ale mozaicului pot forma picturi frumoase. Datorită popularității lor în bucătării și băi, plăcile de mozaic vin într-o gamă largă de culori și nuanțe.

Ambianță mediteraneană

Gresie baie idei dulap lemn bej albastru deschis mediteranean

Creați forme interesante cu dispunerea plăcilor de baie. Utilizați plăci albe sau crem ca fundal și apoi creați o formă rotundă sau triunghiulară din plăci viu colorate. Afișați această formă pe un perete lângă duș sau cadă pentru a atrage privirea.

o culoare, modele diferite

Ideile pentru gresie de baie stabilesc o culoare diferite zone de model

Alegeți un design diferit pentru zona de duș sau cadă. Această zonă ar trebui să completeze întreaga baie. Optează pentru plăci care au modele diferite în cadrul aceleiași scheme de culori. Încercați câteva culori mai vibrante care completează cealaltă zonă.

motive florale ca decorațiuni de perete

Idei gresie baie decoratiuni florale perete alb-negru

Plăcile decorative ca punct focal în baie. Placi decorative de format mare sau mai multe pietre mai mici care se potrivesc între ele. Înconjoară această piesă centrală cu plăci neutre care ar servi drept cadru.

oglindă mare fără cadru

Idei de gresie pentru baie de forma ingusta oglinda gri inchis

Placile întunecate și deschise contrastează. Utilizați plăci albe, fildeș sau crem ca accent pentru cele mai întunecate. Dacă designul băii dvs. este dominat în mare parte de plăci întunecate, atunci utilizați o margine subțire de plăci mai deschise pentru a adăuga un pic de luminozitate designului general.

baie alb-negru

Idei de gresie pentru baie care așază cadă cu mozaic alb-negru

Combinație de culori – gri și albastru    Idei pentru gresie baie negru gri albastru deschis chiuvetă din lemn

Placi roz pastel  Idei faianta baie sticla roz pastel lucios

verde turcoaz și alb

Idei pentru gresie baie gresie mare format verde turcoaz

Benzi cu mozaic

Gresie baie mozaic dungi oglindă galbenă de perete

Accentuați zona de duș

Idei baie marmura farfurie pardoseala sticla cabina dus mozaic albastru deschis  Idei pentru gresie baie oglindă rotundă lucioasă blat alb

combinatie rosie si bej  Gresie baie idei sticla luciu rosu bej fap ceramiche  Idei gresie baie cadru oglinda lemn galben marmura liniara

baie feminină

Idei pentru gresie baie mozaic bej zonă de duș sticlă

plăci mozaic liniare verticale

Idei gresie baie baie dulap bambus oglinda rotunda

idei de gresie baie

idei de gresie baie

idei de gresie baie

idei de gresie baie

Idei de gresie de baie de epocă – 25 de interioare cu design retro Plăci de baie italiene de la FAP Ceramiche – 20 de modele deosebite