arhitectură

Top 10 dintre cele mai bune vederi ale orizontului din lume

Vă prezentăm cele mai uluitoare  Vedere panoramică a lumii. Topul nostru 10 vă va oferi o idee care sunt cele mai bune linii aeriene din lume. Bucurați-vă de această călătorie prin cele mai frumoase, aglomerate și mai mari orașe din lume, unde milioane de oameni lucrează și trăiesc.

Seattle Skyline SUA

10. Seattle, SUA

– Seattle se numește Emerald City. Cu un port aglomerat care servește drept punct de plecare pentru comerțul cu Europa, orașul este renumit pentru marele turn de observare numit Space Needle pe care îl puteți observa în centrul fotografiei.

Shenzhen China Prospect

9, Shenzen, China

Peste 6 milioane de oameni trăiesc astăzi în Shenzen. Este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume și numărul locuitorilor continuă să crească. Interesant este că în 1970 orașul era încă un mic sat pescăresc. Este incredibil cât de repede s-a schimbat totul de atunci!

Kuala Lumpur Malaysia Skyline View

8. Kuala Lumpur, Malaezia

Peste 2 milioane de oameni pot face una dintre cele mai unice Vedere panoramică a lumii  bucură-te. Clădirile nu sunt prea apropiate una de cealaltă, astfel încât arhitectura modernă a orașului intră în sine.

Vedere Toronto Canada

7, Toronto, Canada

Toronto este cunoscut pentru turnul CN. Această structură este cea mai înaltă clădire independentă din America de Nord. În Toronto există încă câteva clădiri de peste 200 m înălțime, în timp ce turnul CN în sine are peste 553 m înălțime.

Vizualizare Tokyo Japonia

6. Tokyo, Japonia

Verificați acel aspect incredibil și strălucitor care trebuie să fie unul dintre cele mai bune Vedere panoramică a lumii auzit. Tokyo este cel mai populat oraș din lume. Clădiri înalte, lumini de neon unice și o atmosferă veselă – Tokyo este un oraș care nu doarme niciodată.

Singapore Singapore Skyline View

5. Singapore, Singapore

Unul dintre cele mai incredibile orașe din lume – cu clădiri înalte și multe zone verzi între ele. Singapore este dovada că arhitectura urbană modernă poate fi, de asemenea, ecologică.

Shanghai China View Skyline

4. Shanghai, China

Shanghai este un oraș cu clădiri moderne, dintre care 28 – peste 200 m înălțime. Este considerată una dintre capitalele cu arhitectură modernă – cea mai populară clădire din Shanghai se numește Oriental Pearl TV (468m) și oferă una dintre cele mai frumoase Vedere panoramică a lumii.

New York SUA Skyline View

3. New York, SUA

Aproape toată lumea poate vedea vederea din New York. Am văzut orașul în filmele de la Hollywood de mai multe ori. Există 48 de clădiri de peste 200 de metri. New York este cu moda și numeroasele bănci.

Panorama orașului Chicago SUA

2. Chicago, SUA

Prima clădire din oțel a fost construită în Chicago în 1885. Nu a fost cea mai înaltă clădire din lume, dar a servit ca exemplu și a modelat-o Perspectiva orizontului în lume.  Similar cu New York-ul, Chicago este, de asemenea, foarte recunoscut datorită industriei cinematografice.

Hong Kong China Skyline View

1. Hong Kong, China

Câștigătorul nostru este în mod clar Hong Kong, China. Orașul oferă cele mai incredibile Vedere panoramică a lumii. Cele 43 de clădiri de peste 200 de metri, dintre care 30 au fost construite în secolul 21, impresionează prin arhitectura lor unică.