arhitectură

Hotelul cu gheață din Laponia – o minune arhitecturală magică

Hotelul este situat în micul sat Jukkasjärvi din Suedia

Un miracol arhitectural se întâmplă în fiecare an în frumosul peisaj înzăpezit din Laponia. Se întâmplă ca prin magie Hotel de gheață. Nu este un truc. Acesta este un adevărat hotel din gheață. Este cunoscut în toată lumea și aruncă o vrajă peste mii de invitați.

Înapoi la construcția magică a Hoteluri cu gheață. Este o fuziune care combină măiestria tradițională, arhitectura inteligentă și sculptura. În fiecare an, odată cu căderea primei zăpezi, o mică armată de constructori, arhitecți, designeri și artiști luptă cu gheața și o modelează în această minune modernă. Misiunea unică atrage participanți dornici din întreaga lume care lucrează împreună ca echipă de artă și design a hotelului de gheață a devenit cunoscut. Este important ca fiecare suită să fie creată de un designer diferit, astfel încât fiecare zonă să aibă o identitate unică. Și în fiecare an fabulosul hotel este reproiectat din gheață. După cum se arată aici, calitatea muncii este cu adevărat remarcabilă, având în vedere imprevizibilitatea și fragilitatea materialelor utilizate. Fotografiile prezentate aici sunt din sezonul de iarnă 2010/2011 și cea de-a 21-a versiune a Hoteluri cu gheață în Jukkasjärvi, Laponia.

Design interior unic

Începutul construcției Hoteluri cu gheață este fascinant. Pentru a putea fi create primele structuri de susținere, sunt așezate structuri masive de oțel, apoi zăpada se pulverizează și se lasă să înghețe. Părțile metalice sunt îndepărtate după câteva zile, când planta este suficient de puternică pentru a se susține. Acest lucru lasă un labirint stimulant de coloane și coridoare albe pure. Această rețea fantomatică de structuri deschise este apoi separată cu pereți de zăpadă pentru a proiecta camerele și suitele hotelului.

Dormitor – strălucitor în cel mai frumos albastru

Blocurile transparente de gheață asigură materia primă din care artiștii vor crea cele mai minunate forme. Blocurile sunt aduse la hotel din râul Torne înghețat. Lucrul remarcabil aici este că această muncă rafinată este temporară și totul dispare imediat ce vine primăvara.

Iluminare magică

Ce loc romantic! Nu e de mirare că atât de multe cupluri își au nunta în Hotel de gheață experienţă. Alții vin fie să se minuneze de arhitectură și artă, fie să se bucure de atmosfera magică a unui loc care este simbolul unei țări minunate de iarnă..

de Jaz

Designul interior al minunii arhitecturale magice