arhitectură

Casă modernă cu piscină din lemn, cu duș și vestiar, în Canada

Casă din lemn cu piscină modernă, terasă cu baldachin - zonă de relaxare

Casele cu piscină sunt structuri utile care joacă un rol deosebit de important într-o grădină cu piscină. Într-o casă pentru piscină, tehnologia și accesoriile necesare pentru piscină pot fi de obicei depozitate, astfel încât totul să fie întotdeauna la îndemână. Arhitecții de la Amantea Architects au proiectat o casă de piscină din lemn, mobilată cu spațiu de depozitare, un vestiar și un duș în aer liber..

Casă din lemn cu piscină în grădina modernă cu piscină și bucătărie în aer liber

piscină-lemn-curte-pergolă-zonă de luat masa

Casa modernă de piscină din lemn se află în centrul acestei grădini minimaliste de lângă Toronto, Canada. Grădina este special concepută pentru vară, incluzând o piscină, gazon verde și o bucătărie în aer liber.

piscină-lemn-grădină-intimitate-ecran-piscină

Bucătăria în aer liber este mobilată cu un cuptor de beton și bar, perfect pentru grătarele din curte. Există o groapă de foc la celălalt capăt al barei de beton. Zona de luat masa este mobilată cu o masă din stejar masiv și acoperită cu o pergolă din lemn și oțel.

piscină-lemn-lamelă-ecran de confidențialitate

Casa de la piscină este proiectată la marginea grădinii, astfel încât să separe curtea de casa vecină. Partea din față a casei de la piscină este proiectată cu lamele din brad Douglas, care servesc drept ecran de confidențialitate pentru interior.

casă de piscină-curte-modernă din lemn-piscină

Partea din spate a casei din grădină este îmbrăcată și cu brad Douglas, dar sub formă de scânduri de lemn. Spre deosebire de lamele, plăcile sunt complet opace și oferă astfel o protecție completă a confidențialității de către vecini.

bancă pentru vestiar din lemn pentru casă

Casa cu piscină din lemn are un vestiar cu o bancă, o baie și un duș în aer liber. Pentru a asigura intimitatea băii și a vestiarului, arhitecții au optat pentru sticlă mată pentru ferestre. Acest lucru lasă lumina zilei să treacă în interior, dar încă nu este transparent.

piscină-lemn-duș-aer liber

Zona de duș nu este complet deschisă, ci doar parțial deschisă. Un copac crește chiar lângă el, ceea ce în combinație cu lemnul creează o senzație naturală foarte specială în această zonă.

piscină-baie-chiuvete de blat din lemn

* un proiect de Amantea Architects