arhitectură

Casă detașată renovată cu piscină în Spania – arhitectură modernă

Idei de grădină fațadă din lemn uși glisante din sticlă

Proiectul a constat în renovarea unuia Casă individuală cu piscină și grădină în frumoasa zonă rezidențială Bellaterra- din Cerdanyola del Vallès. În apropiere se află Barcelona și Parcul Natural Collserola. Proprietarii, o familie cărora le place designul interior ușor și spațios, au cumpărat casa datorită priveliștilor sale fantastice, deși au știut de la început că are nevoie de o renovare radicală.

Casă individuală cu piscină construită pe o pantă

Piscina din lemn, proiectarea arhitecturii moderne

Acea Casă individuală cu piscină a fost construit pe versant. Are 2 etaje, subsol și mult spațiu în aer liber, iar suprafața totală este de 442 m2. Atât grădina, cât și casa au arătat probleme semnificative care trebuiau rezolvate. Casa avea un volum foarte neregulat și ziduri unghiulare. Terasele și ferestrele aveau dimensiuni diferite, iar conexiunile cu zona exterioară – foarte slabe. Inițial, nici spațiile exterioare nu erau proiectate foarte bine – cu o grădină din spate la un nivel mult mai jos decât casa. Grădina se termina pe panta abruptă, ceea ce făcea foarte dificilă întreținerea sau bucurarea. La urma urmei, interiorul era îngust și întunecat, împărțit în multe camere mici și conectat prin multe coridoare lungi.

Casă unifamilială renovată, cu piscină – fațadă nouă și design exterior

Camera de zi TV birou acasă dulap încorporat alb

Arhitecții de la YlaB Architectos Tobias Laarmann și Yolanda Yuste López și-au dorit exteriorul Casă individuală cu piscină unifica. În acest scop, ferestrele și ușile noi au fost adaptate la deschiderile existente ale ușilor și ferestrelor, astfel încât lumina zilei să poată inunda camera. Partea nordică oarbă sau fațada cu o verandă îngustă și inutilă necesită o intervenție radicală. Veranda a fost demontată și camera de zi – pe spațiul verandei – a fost extinsă. În locul său, au apărut o fereastră cu cadru din lemn de 13 metri și o ușă care face legătura între living și curtea din față.

Casă modernă cu mai multe opțiuni pentru relaxare

Idei arhitectura interioara scara din lemn amenajari interioare

Acea Casă individuală cu piscină oferă multe oportunități de relaxare și retragere după renovare. În spatele grădinii au fost create mai multe terase pentru extinderea casei. Prima terasă era la parterul casei și era acoperită cu piatră naturală. Pe terasă a fost instalată o piscină de lux. O scară din lemn duce la grădina terasei.

Design interior impresionant

Set living canapea alb bej bej covor pufos

Acea Casă individuală cu piscină din Ylab a fost finalizat în 2012 și mobilat într-un mod modern și confortabil. Parterul a fost transformat într-o cameră de zi mare, confortabilă, cu zonă de luat masa, ambele separate de un șemineu mare din piatră naturală. Bucătăria a fost construită în spate. Camera de zi se deschide spre terasa din spate prin uși glisante mari de sticlă care au fost instalate complet în fațadă. Rezultatul este un interior luminos, spațios, cu multe conexiuni vizuale cu spațiul exterior. Pe cealaltă parte a holului de intrare există o cameră privată, un birou și o sală de muzică, care sunt separate de celelalte camere de două uși glisante mari.

Reconstrucția casei în Bellaterra

Dulapuri albe cu dormitor alb

Baie cu aspect chic

Baie elegantă alb-negru modern

Spațiu de locuit luminos

Amenajări interioare luminoase ale terasei

Cameră luminoasă – panouri din lemn

Living interior design scări ușă din lemn

Iluminarea tavanului la biroul de acasă

Idei de proiectare birouri casă de familie renovată

Planul casei unifamiliale

Planuri de etaj ale casei unifamiliale planuri de construcție