arhitectură

Apartament KAZ cu două etaje, cu vedere spectaculoasă la mare

apartament duplex duplex-Tel-aviv etaj superior vitrat-acasă-birou

Bărbații singuri ar putea scăpa de acest pui Apartament duplex KAZ inspiră-te în Tel Aviv! În 2012, a fost conceput pentru un om de afaceri bogat și singur și adaptat nevoilor sale personale de viață. 2 etaje spațioase de locuit cu 2 intrări separate și o suprafață totală de 240 de metri pătrați oferă camere pentru contacte sociale și muncă concentrată, precum și pentru divertisment, relaxare și recreere.

Apartament duplex cu o atingere masculină

apartament privat vedere coasta mediteraneană-design interior alb mobilier încorporat

Mini-reședința mobilată confortabil KAZ este situată într-un mic complex direct pe coasta Mării Mediterane. Vederea extraordinară de la ferestrele de pe ambele etaje se extinde până la orizontul mării minunat albastre și creează un sentiment deschis, cosmopolit. Atmosfera din apartamentul duplex este parțial maritimă, ospitalieră, aerisită, deschisă și foarte luminoasă. Zonele interioare și exterioare curg armonios una în cealaltă datorită ușilor glisante largi din sticlă.

Maisonette cu două etaje, cu vederi extraordinare asupra Mediteranei

apartament duplex de lux kaz-cu ferestre panoramice cu vedere la mare

Intrarea la parter duce direct în inima Apartament duplex – într-o cameră de zi-sufragerie spațioasă și confortabilă. Acest lucru impresionează prin aspectul său impunător și eleganța fără griji a materialelor folosite. Culoarea albă domină și dă impresia unui spațiu spațios și fără sfârșit. Apartamentul duplex este caracterizat de contraste expresive ale materialelor – pe lângă suprafețele albe netede, culorile rustice ale lemnului și fronturile metalice strălucitoare vin în propriile lor. Mobilierul încorporat cu design liniar arată frumos, elegant și igienic. Un punct culminant este scara autoportantă sculpturală care duce la etajul superior. Balustradele simple, transparente din sticlă lasă multă lumină naturală în cameră, în timp ce scările din lemn cu o siluetă triunghiulară susțin geometria distinctivă.

Apartament de lux oferă spațiu de locuit confortabil cu zonă de lucru

apartament duplex-cu terasă mobilată-bucătărie în aer liber-Kaz Tel-Aviv

Potrivit constructorilor, apartamentul de tip maisonette este conceput ca o adevărată mașină de divertisment Gerstner Architects. În zona de lucru se poate ajunge pe terasă. Terasa minunată în aer liber are vedere la mare și este o extensie a livingului sub cerul liber. Există un lounge bar, bucătărie în aer liber cu zonă de grătar, cadă cu hidromasaj și mobilier de lounge primitor pentru a vă răcori pe Băutura în mână pentru a încheia seara. Idila este rotunjită de ecranul de perete – aici fericitul proprietar poate urmări turnee de fotbal proiectate pe perete de un proiector netulburat.

Dormitor cu cadă și vedere minunată la mare

apartament duplex mobilat dormitor baie integrată-vedere la mare

Apartament duplex KAZ în Tel Aviv  

Terasă cu pardoseală din lemn acoperind podea idei de acoperire pentru așezare

construcție în consolă scări scări din lemn

apartament duplex kaz scară-balustradă modernă din sticlă autoportantă albă

Apartament duplex, sistem de dulap din lemn, cu rafturi

materiale contraste interior gofrat frigider din oțel inoxidabil bucătărie albă

tel aviv kaz duplex apartament simplu fronturi albe bucatarie lac

Flat white minimalist kitchen-kaz tel aviv

fronturi moderne-lucios-alb-lucios fără mânere bucătărie maisonette-tel-aviv lac

dormitor fereastră cu imagine piatră naturală cadă de baie ovală

Sistem de perete dulap sistem arțar iluminat interior kaz apartament

Dormitor cu pat rustic - dulap alb lucios Apartament-KAZ

cadă-piatră naturală parchet aspect mat Kaz-tel-aviv

Fotografii de: Amit Geron