Amenajarea teritoriului

Grădina primăvară – Cum să creați un pat de flori colorat

Idei de design pentru a combina cu pricepere flori proaspete de primăvară

Îți plac florile? Apoi, la fel ca mulți alți iubitori de flori, vrei să ai un colț frumos cu florile tale preferate și să te bucuri de ele pentru un sezon întreg. Nu ar fi grozav? În natură, există un număr mare de specii de flori perene care înfloresc în același loc mult timp. Cheia unui om îngrijit Grădină primăvara este o întreținere constantă. Este clar pentru toată lumea că, dacă doriți să aveți o perioadă lungă și luxuriantă de înflorire, este, de asemenea, necesar să aveți mare grijă de propria grădină. Este necesară fertilizarea regulată, udarea, tăierea florilor sau întărirea plantei.

Grădina primăvară – alegeți flori interesante și nepretențioase

Grădina de plante se bucură de sezonul estival

Dacă aveți un soare Grădină primăvara poți planta acolo flori interesante și relativ nepretențioase care fac combinații minunate. Vă recomandăm să împerecheați Rudbeckia galben auriu, crinii eleganți și ochii soarelui (heliopsis) împreună. Într-o compoziție florală modestă, puteți include și tonurile albastru-violet ale florilor ehinops, flox flox și phlomis. În ambele cazuri, veți obține un aspect spectaculos.

Grădina primăvară – combinând flori și ierburi

Ideile de design combină ierburi de flori proaspete

Ca un plus suplimentar, puteți utiliza ierburi aurii pentru Grădină primăvara Adăuga. Puteți adăuga iarbă decorativă (meiul ornamental) sau stuful chinezesc (Miscanthus), care vă vor încânta cu forme minunate pentru mulți ani de acum încolo. Dacă grădina dvs. este la soare dimineața și seara, atunci puteți combina mușcate parfumate cu filipendula (Rubra magnifica) sau varza decorativă cu frunze înflorite la sfârșitul verii va fi un plus excelent pentru această compoziție.

Grădină primăvara – amplasare și prelucrare

Design în primăvară flacără flori culoare violet înalt

O bună creștere a plantelor depinde de alegerea locației și de cultivarea solului. Curățați solul de toate buruienile posibile. Chiar înainte de plantare, adăugați îngrășăminte pentru a îmbunătăți calitatea solului. Excepție fac florile cu o culoare gri-argintie a frunzelor, acestea cresc cel mai bine în sol slab.

Compoziții spectaculoase de flori care nu vă vor lăsa ochii să plece

Flori de primăvară locație însorită idei de plantare paturi de flori de design de grădină

Pentru o compoziție spectaculoasă de flori, cel mai bine este să alegeți plante de diferite înălțimi. De regulă, speciile de plante cu creștere redusă sunt cultivate în prim-plan, iar cele care cresc în înălțime în fundal. Fiecare plantă dorește cât mai mult spațiu disponibil pe cât trebuie să crească. Timpul de înflorire al plantelor dvs. ar trebui, de asemenea, să fie luat în considerare atunci când le alegeți. Așadar, din primăvară până în toamnă vei experimenta un adevărat joc de culori în grădina ta.

Ce fel de flori ai putea planta în grădina ta pentru a obține un aspect ciudat acolo??

Vă putem recomanda următoarele tipuri de flori care vă vor face grădina mai colorată și mai eficientă.

Bazin de vâsle pentru o dispoziție fericită

Ideile de design pentru marginea grădinii creează un pat de flori

Rudbeckia strălucește chiar și în zilele întunecate și vă oferă o dispoziție bună chiar dimineața devreme. Înfloresc continuu din august până în septembrie. Rudbeckia crește la o înălțime de aproximativ 80 cm.

Pălării de soare și filipendula

flori proaspete gradina vara primavara idei de design

Dacă aveți o zonă însorită în grădina dvs. și solul este umed, puteți crea o minunată compoziție florală a florilor Echinacea (pălării de soare) și Filipendula.

Iris – flori rafinate pentru grădina ta

Florile proaspete de grădină combină culoarea violet galben

Forma și culoarea rafinate a irisului fac ca grădina dvs. să pară și mai atractivă și mai pitorească. Această floare este plantată într-un loc însorit și umed, unde va prospera.

Cum poți găsi ultimele idei în postarea de astăzi? Sperăm că veți putea folosi unele dintre acestea și în grădina dvs. Vom fi fericiți de asta.

Pat de flori în stil rustic

Combinați cu pricepere sfaturi trucuri culori vara

Combinați flori înalte, arbuști și ierburi

combina primavara dispozitie rudbeckia crini ochi de soare