Zona de patio

Mobilier modern de lounge pentru ore plăcute în aer liber

Mobilier de salon set-colț canapea-tapițat-cadru din lemn-bej-crem-perne

Sigur doriți să vă relaxați și să vă bucurați de razele calde ale soarelui din grădina dvs. în vara următoare, nu? Mulți oameni îl visează deja la mijlocul iernii. Prin urmare, v-am adunat câteva idei minunate despre cum puteți profita la maximum de grădina sau balconul, terasa sau veranda dvs.! Ai nevoie de modern și practic Mobilier de salon! Deci, puteți să vă mutați spațiul de locuit afară elegant și ușor, să vă relaxați în aer liber și să vă bucurați de vremea frumoasă de acolo! Nu este acesta un mare avantaj al mobilierului de salon? Da, dar așteptați și vedeți, mai sunt multe lucruri interesante de descoperit cu noi! Pentru că dorim să vă oferim cele mai bune informații posibile despre mobilierul de salon, inclusiv avantajele și dezavantajele acestuia, astfel încât să puteți obține cea mai bună afacere posibilă în magazinul dvs. specializat din apropiere!

Mobilier de salon pentru un spațiu elegant în aer liber

canapea-grădină-model-colț-cu-otoman-tapițerie-gri-metalică-cadru-metalic-design-modern

Puteți fi absolut sigur că acum există mobilier de exterior pentru toată lumea, chiar și pentru toate bugetele! Nu trebuie neapărat să ai o grădină imensă pentru a crea un lounge confortabil acolo. Se poate Mobilier de salon găsiți și ceva pentru un balcon mic, de exemplu o canapea drăguță care se potrivește exact într-o nișă de colț. Sau nu te poți lipsi de o masă elegantă de grădină cu două scaune confortabile, nu??

Da, puteți alege desigur din diferite stiluri și modele în magazine specializate sau online! Merge de la șezlongul confortabil la fotoliul elegant de grădină la diferite elemente de ședere. Acestea pot fi combinate la nesfârșit după dorință. Și, așa cum am spus, totul depinde în cele din urmă de zona pe care o aveți în aer liber.

Flexibilitatea în proiectarea mobilierului de salon este foarte importantă

canapea-designer-masuta-de-cafea-linii-curbe-albe-perdele-albe-gradina

Seturile de mobilier de grădină au modele și dimensiuni diferite și constau practic din mai multe elemente care pot fi ușor combinate. Să aruncăm o privire mai atentă asupra unor modele?

Un set de grădină, de exemplu, oferă suficiente locuri în aer liber pentru o familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pernele scaunelor au de obicei o grosime de 6 cm, ceea ce înseamnă că sunt foarte confortabile. Majoritatea seturilor de grădină sunt realizate din polirattan, culoarea fibrei de poliratan este naturală, maro sau bej. Polyrattan arată ca ratanul convențional, dar are semnificativ mai multe avantaje. Este rezistent la apă și foarte ușor de întreținut. De asemenea, este dur și rezistent la UV. Acest lucru face ca mobilierul de lounge să dureze, puteți sta cu ușurință la soare ore în șir fără a pierde adâncimea culorii.

șezlonguri moderne-rattan-mobilier-de-grădină-negru-salon-formă-frunze

Fiecare șezlong vă invită să faceți plajă într-un mod prietenos! Puteți petrece ore încântătoare în aer liber, complet relaxat. Șezlongurile prezintă, de asemenea, o anumită varietate în stil și design. Unele sunt dreptunghiulare pentru o persoană, altele au spațiu pentru două, dar cele mai interesante sunt, fără îndoială, cele rotunde! Acestea sunt, de asemenea, foarte solicitate și au un succes absolut pe piață!

Mobilier-salon-pat-de-zi-cu-spătar-reglabil-umbrelă

Când vorbim despre diferite modele de mobilier de salon, nu putem sări peste canapeaua tipică și foarte funcțională cu 2 locuri. Astfel de mobilier de exterior are de obicei spătarele reglabile pe înălțime și o parte suplimentară pentru picioare, astfel încât să poată fi folosit ca un șezlong. Unele modele au fost chiar făcute mai convenabile – există rafturi rabatabile unde puteți pune mâncare și băuturi. Numim acest confort pur!

Materiale pentru mobilierul de salon

mobilier-exterior-modern-fotoliu-împletit-cu-pernă-acoperă-albastru

După cum am menționat deja, majoritatea mobilierului de salon este fabricat din polyrattan. De ce este așa, se întreabă în mod firesc. Cum poate rezista mobilierul de exterior la toate condițiile meteorologice? Sau unde ar trebui să hiberneze? Acestea sunt, de asemenea, câteva întrebări importante, ale căror răspunsuri le vom căuta în următoarele rânduri.

Calitatea mobilierului de salon în zilele noastre este cu adevărat excelentă. Unul dintre motivele pentru aceasta este poli ratanul, care sa dovedit a fi un material foarte practic. Este competiția actuală a ratanului, deoarece ratanul este un material natural cu o structură interesantă de țesut. Cu toate acestea, nu este rezistent la intemperii și trebuie protejat de umezeală. Polyrattanul arată ca ratanul convențional, dar este un material de împletit artificial din polietilenă. Dar are multe avantaje când vine vorba de mobilierul de exterior. Este complet impermeabil și ușor de întreținut. Mobilierul de salon din ratan nu poate fi iernat în exterior, nu este potrivit pentru acesta. Pentru ei trebuie să aveți suficient spațiu pentru a le depozita în lunile reci. Mobilierul fabricat din polițan de înaltă calitate poate rezista la temperaturi de îngheț și poate fi acoperit pentru iarnă în aer liber. Sunt destul de duri.

Alte materiale utilizate în mobilierul de salon

mobilier-patio-elegant-balcon-mobilier-set-de-masă-cu-scaune-tapițerie

Un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere poate fi adesea văzut în mobilierul de exterior. Acest lucru depinde desigur de design, poate fi o construcție din aluminiu, dar în orice caz este rezistent la rugină și, de asemenea, la intemperii.

Mobilier Lounge Țesut Hollywood Swing Table Scaune Set

Tapițeria asortată face întotdeauna parte din mobilierul elegant de lounge pentru a completa aspectul perfect. Tapițeria este de culoare coordonată cu culoarea polirattanului și oferă suprafețe moi de relaxare sau confortabile. Fetele de pernă sunt detașabile și pot fi spălate manual. Dar cel mai mare avantaj al lor este că pot rezista la umiditate și radiații UV. Când vine vorba de tapițerie, puteți alege dintr-o varietate de țesături – textile din fibre sintetice, piele sintetică pentru exterior și piele pentru exterior. Toate aceste materiale sunt hidrofuge și impurități, precum și anti-mucegai. Acest lucru le face rezistente și crește calitatea fiecărui set de mobilier de salon.

Ați decis deja ce mobilier de salon alegeți pentru grădina dvs.??

Mobilier de terasa pentru a te simti bine

Mobilier-salon-grădină-canapea-șezut-și-canapea-posibilitate-exterior-tapițerie-bej

Design atractiv

mobilier-grădină-răchită-salon-canapea-cu-baldachin-cocon-design

Canapea setată ca o atracție pentru ochi și o insulă plăcută

lounge-pat de zi-protecție solară-măsuță de cafea-tapițat-scaun-mobilier-de-exterior

Hamac pentru două persoane

Mobilier-salon-hamac-alb-cu-protecție solară-cadru metalic

Mai multe idei pentru amenajarea terasei

canapea-canapea-pentru-exterior-piscină-terasă-acoperiș-salon-mobilier

mobilier-grădină-confortabil-zonă-piscină-salon-design-design-modern

lemn-terasă-scaune-șezlonguri-design-modern-piscină-punte-face

Terasă piscină-iluminată-LED-pat-leagăn-tapițat-salon-idei-mobilier

terasa-idei-design-exterior-canapea-set-polyrattan-cadru-perete-semineu-incorporat