Zona de patio

Mobilier de grădină lounge pentru mobilier confortabil în zona exterioară

Perne cu design de masă pentru patio

Elegantul Mobilier de grădină lounge și designul exterior atractiv în general sunt caracteristici importante ale stilului de viață și gusturilor proprietarului. Ce ar putea fi mai frumos decât să vă relaxați pe terasa confortabilă după o săptămână agitată, să citiți o carte bună sau să discutați cu familia? Dacă visezi un lounge în aer liber confortabil și în același timp impresionant, lasă-te inspirat de sugestiile noastre pentru amenajarea grădinii.

Cameră de zi aerisită, cu mobilier de grădină

Set de canapele pentru mobilier de grădină lounge alb-negru

Designul de grădină și terasă este la fel de important astăzi ca și designul interior. Faceți din terasa dvs. un loc confortabil, un living în aer liber, unde să vă puteți relaxa cu adevărat. Alegerea celui potrivit nu este o sarcină ușoară Mobilier de grădină lounge. Mobilierul modern de exterior are adesea un aspect elegant de lux, dar mai multe sunt destul de ieftine. Există modele, stiluri și prețuri variate, astfel încât să ai practic mâna liberă, chiar dacă nu ai un buget mare.

Mobilier de grădină lounge, cu un amestec colorat de accente

Flori gradina terasa mobilier confortabil scaun din ratan

Creați o tranziție organică lină de la interior la exterior cu elemente de mobilier repetitive. Pardoseala are o mare importanță pentru designul terasei. Puteți alege între mai multe opțiuni. Ar fi bine dacă ați pune aceeași terasă în camerele exterioare și în foaier. Alegeți mai degrabă o ușă glisantă de terasă din oțel sau aluminiu sau un perete glisant orizontal care se conectează vizual în interior și exterior. Deci, puteți vedea ambele camere, chiar și atunci când ușile sunt închise. O ușă clasică franceză de terasă franceză din lemn ar fi asortată cu cele din lemn Mobilier de grădină lounge armonizează bine.

Idei pentru mobilier modern și impresionant în grădină

Mobilier de grădină-candelabru negru terasă însorită

the Mobilier de grădină lounge sunt în același stil și culoare ca și mobilierul de living. Puteți seta accente diferite pe diferite zone și, prin urmare, conferați fiecărei camere personalitate. Adăugați perne colorate, candelabre, mese laterale din fier forjat sau alte obiecte care aparțin de obicei interiorului. Toate aceste detalii imită zona de confort a sufrageriei.

Accente în nuanțe deschise

Lounge fotoliu de grădină pernă copertină în aer liber

Mediterana Mobilier de grădină lounge adăugați o notă sudică, mai ales în combinație cu decorațiunile colorate – un covor colorat, veioze de masă, iluminat de noapte, perdele etc. O partiție mobilă creează atmosfera intimă dorită în zona privată. O pergolă poate fi instalată cu ușurință ca protecție împotriva ploii și a confidențialității, ceea ce permite, de asemenea, să sufle briza proaspătă.

Păstrați temperatura sub control

Șemineu design sobă grădină lounge

Confortabil Mobilier de grădină lounge și un șemineu fac ca zona în aer liber să fie și mai confortabilă. Pentru confort sporit în zilele reci, puteți folosi încălzitoare portabile.

Idei originale pentru amenajarea gradinii

Mobilier de grădină cu design amplu pentru grădină

Aranjament de înaltă tehnologie în grădină? De ce nu! Chiar dacă doriți să scăpați de realitate, ați putea păstra câteva obiecte contemporane importante – un televizor LCD, computer, radio, frigider. Definiți o zonă de grătar și bucurați-vă de mâncare bună, flori moi, parfumate și o atmosferă confortabilă în patio. Mobilier de grădină lounge Stilul asiatic este la modă. Combinațiile de culori calde ale mobilierului contrastează cu grădina luxuriantă.

Mobilier de terasă modern și elegant

Terasă lounge mobilier din ratan mobilier grup de locuri alb-negru

Terasă din cărămidă cu pomi de box

Mobilier design terasa scaun metalic masa bucse bușteni

Canapele alb-negru și decor ample

canapea tapițată decor de grădină alb candelabru

Cameră caldă în aer liber, cu pergolă din lemn pătată de alb

Cameră în aer liber-masă roz terasă pergolă

Mobilier de grădină elegant în terasă și iaz din lemn gri

Lounge grădină idei mobilier mobilier gri Bankirai terasă

Verandă cu umbrelă de soare, mese laterale și canapele extensibile confortabile 

Veranda a instalat fotoliu pernă-umbrelă lampă de masă roșie

Idei pentru spații de locuit aerisite – buchet colorat de flori

Scaune de grădină scaune negre-buchet mare