Zona de patio

Fațadă exterioară din piatră naturală – exemple excelente de placare exterioară practică și elegantă

Așezarea de piatră naturală cu fața în fața peretelui exterior, placare în exterior, șemineu, frunze de toamnă gri cărare grădină

Potrivit majorității peisagistilor, tot mai mulți proprietari folosesc placări exterioare din piatră naturală pentru curțile lor, curți sau spații de grădină. Cărămizile clincher arată natural, simetric, robust, atemporal și versatil. Culorile lor precum maro, roșu, bej și multe altele conferă fiecărei fațade și zonei exterioare căldură și soliditate. Puteți utiliza piatră naturală cu fața în interior, ca material de construcție atât funcțional, cât și estetic, în mai multe moduri.

Deși forma cărămizii unice este destul de simplă, arhitecții au găsit o varietate de moduri noi și frumoase de a îmbrăca cu ea spații de locuit moderne și pereți exteriori. În această postare, vă vom prezenta câteva idei de design interesante în care predomină ingeniozitatea acestui material umil. Un șemineu sau o bucătărie în aer liber devine din ce în ce mai mult o parte a designului exterior, indiferent de dimensiunea sau arhitectura casei.

Utilizare practică pentru acoperirea cu piatră naturală

pardoseală din piatră naturală pentru a așeza zona de joacă a placării pereților exteriori alunecați copacii

Pentru a vă putea bucura de noua zonă de locuit în aer liber, ar trebui să fie nu numai funcțională, ci și să arate bine. Puteți utiliza fațada din piatră naturală pentru placarea pereților exteriori și astfel puteți seta accente atractive care pot completa orice design de peisaj. Alunecările de cărămidă stivuite și cărămizile cu față sunt elemente de design frumoase pentru orice zonă exterioară, iar calitatea bună este ușor de instalat prin realizarea unor dimensiuni și îmbinări consistente.

Piatră naturală orientată spre așezarea peretelui exterior placare ghivece de flori de luncă

Materialul de construcție poate avea un aspect rustic sau modern pe care îl puteți adapta cu ușurință pentru a se potrivi cu designul dorit. Și întrucât pardoseala cu piatră naturală este de obicei realizată din materiale naturale la exterior, nu veți avea probleme să găsiți o culoare. Apoi îl puteți folosi pentru a adăuga detalii frumoase în împrejurimile dvs..

placare din piatra clincher placare exterioara scari terasa gradina

Crearea unui perete decorativ frumos pentru grădina dvs. de stâncă, în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului său, vă va transforma curtea din spate într-un spațiu orbitor și primitor. Pereții exteriori din piatră sunt un plus important pentru orice zonă de grădină și oferă o utilizare practică pentru acoperirea cu piatră exterioară pentru a preveni eroziunea solului. De asemenea, îl puteți folosi pentru a ascunde lucruri inestetice din grădina dvs., cum ar fi coșurile de gunoi sau pompele de apă, alegând o acoperire exterioară elegantă pentru ele. Placarea pereților vă permite, de asemenea, să creați un peisaj dinamic, cu o ambianță coezivă, care să se potrivească atât grădinilor moderne, cât și tradiționale. Mai mult, cărămizile cu față la piatră naturală au o întreținere atât de redusă încât vă puteți bucura de spațiul de locuit preferat în aer liber, fără prea multă întreținere.

Tendințe și idei de design

placare naturala placare perete exterior placare exterioara ochelari de vin struguri romantism caine

Dacă utilizați zidărie în interior sau cărămizi din clincher pentru placarea exterioară a pereților, nu trebuie să vă limitați neapărat doar la camere. Calcarele multidimensionale, finisate sunt, de asemenea, o opțiune impresionantă pentru multe alte zone ale curții. Bucățile de piatră clare care sunt folosite pentru a împărți treptele, băncile, coșurile de fum sau pentru fântânile de apă din piscină creează un design contemporan, dar natural, care funcționează minunat în aer liber.

piatră naturală orientată spre peretele exterior placare mobilier de grădină flori umbrelă

Astfel de plăci de piatră, în principiu, oferă aspectul pietrei naturale pentru o fracțiune din costul materialelor naturale. De fapt, cu piatra artificială sau clincher puteți economisi până la jumătate din prețul zidăriei obișnuite. Această variantă oferă un aspect și o textură autentice de piatră, precum și un sistem ușor de instalat de panouri sau piese individuale ca accesorii. Cărămizile din piatră naturală stivuite sunt atât de versatile încât le puteți instala aproape oriunde. Aruncați o privire la exemplele de mai jos pentru a completa inspirația de care aveți nevoie pentru amenajarea peisajului perfect.

Piscină cu fântână de apă – fațadă de piatră naturală ca decor

Gard de confidențialitate placare exterioară piscină piscină plante fântână de apă

Caracteristicile apei sunt un plus din ce în ce mai popular pentru multe piscine interioare. Cu acesta puteți simula zgomotul și sunetul unei cascade sau puteți obține un efect calmant și la modă în același timp. În ambele cazuri, este recomandabil să oferiți piscinei dvs. un aspect natural, astfel încât să se potrivească mai bine cu împrejurimile. Cărămizile cu față la piatră oferă o opțiune excelentă în acest sens dacă doriți să realizați designul dorit.

Gard de confidențialitate placare exterioară piscină plante plante fântână de apă trepte șemineu

Această sugestie se referă la pietre tăiate de perete și umpluturi moderne de apă care oferă un aspect clar și curat. Tonurile reci de argint și albastru ale placării din piatră naturală se armonizează minunat cu gardul de confidențialitate și contrastează cu culoarea aurie a placării de calcar.

Bucătărie în aer liber

piatră naturală placare perete exterior placare exterior placare șemineu exterior pergolă în două tonuri grădină de lux

Nimic nu poate înlocui un grătar de seară confortabil cu prietenii sau o reuniune de familie în zona de grădină. Din acest motiv, decizia de a construi o bucătărie în aer liber în zona în aer liber ar fi opțiunea optimă. Bucătăriile în aer liber sunt potrivite pentru terase, grădini, curți și multe alte opțiuni de design. De asemenea, îl puteți folosi pentru a găti confortabil și a vă distra în aer liber, în loc să mergeți constant înainte și înapoi pentru ustensile.

piatră naturală orientată spre peretele exterior placarea barului exterior placare gheață lămâi oală de apă

O bucătărie în aer liber bine proiectată poate oferi tot luxul și designul spațiilor de bucătărie tradiționale interioare. Placile de perete potrivite din piatră sau granit, precum și fațada din piatră naturală, conferă grătarului simplu un aspect sofisticat și facilitează curățarea spațiului exterior.

placare perete exterioara placare perete exterior placare exterioara terasa acoperita bucatarie de lux tv plat

Această bucătărie în aer liber este un exemplu excelent de design monocrom în care componentele din oțel inoxidabil și cărămizile orientate sunt combinate superb la exterior. În loc să grupeze pur și simplu diferitele părți ale bucătăriei, cărămizile din clincher ajută la unificarea zonei de gătit și îi conferă un aspect substanțial.

Șemineu în aer liber

cărămizi de piatră clinker placare perete exterior placare exterioară șemineu exterior grădină mobilier de grădină

O altă caracteristică populară pentru distracția din exterior este șemineul în aer liber. Acest lucru vă poate oferi un punct de întâlnire și poate fi un punct focal pentru întreaga curte. Alte sobe cu lemne, pentru care puteți utiliza și fațade din piatră naturală, se potrivesc atât de perfect în restul peisajului încât nu apar deloc în afara locului. În același timp, cărămida de clincher stivuită are un aspect modern ca piatră de câmp. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza și pentru echiparea unei game largi de spații exterioare.

Vatră

Gard de confidențialitate placare exterioară șemineu curele negre mobilier din ratan mobilier zona piscinei culcat

Șemineele pot fi, de asemenea, spații sociale în aer liber. În timp ce multe gropi arată rustic și prea simplu, fața de piatră naturală poate crea o senzație contemporană. Dacă utilizați gaz, puteți adăuga plăci de clincher sau placări de cărămidă la baza șemineului, de exemplu, pentru a obține o placare exterioară eficientă.

piatră naturală orientată spre exterior placare exterior coș de fum gard în două tonuri perne scaun piscina

Marginile curate ale șemineului pot oferi întregului spațiu exterior un aspect modern adecvat în timp ce vă bucurați de seară. Piatra naturală orientată spre exterior asigură un aspect natural care permite întregului lucru să se amestece bine cu imaginea de ansamblu.

Cărămizi cu două culori în camera de zi în aer liber

placare exterioara semineu exterior terasa acoperita masa luxoasa masa piscina

Imaginați-vă că veți veni acasă după o zi plină la muncă pentru a vă relaxa în propria ascunzătoare personală și a vă bucura de o masă delicioasă gătită pe grătarul bucătăriei din piatră în aer liber. Apoi, imaginați-vă că vă petreceți restul serii sub stele în timp ce vă relaxați lângă șemineul din piatră din sufrageria dvs. din piatră.

placare perete exterioară placare exterioară baldachin televizor șemineu

Proprietarii de locuințe care trăiesc în climă cu vreme frumoasă pot considera o terasă acoperită ca o zonă de locuit. Pentru a vă răsfăța cu un nivel ridicat de confort, îl puteți echipa cu un șemineu și ecran plat pentru un divertisment și mai mare.

masă de biliard cu terasă acoperită exterioară

Cu placarea de perete în două tonuri, setați accentul potrivit în cameră făcându-l punctul central pentru întregul spațiu de locuit. Puteți evidenția piatra naturală mai ușoară orientată spre exterior sau pe șemineu. Astfel atrageți atenția tuturor oaspeților asupra acestuia. Zonele în aer liber ca acesta sunt locuri ideale pentru divertisment. Acest lucru vă permite să extindeți zona funcțională a casei dvs. dincolo de granițele zidurilor sale.

Placare de perete din alunecări de piatră pentru pereții exteriori

Placare perete exterior scaune grup perne de lux stâlpi balustrade din sticlă

Asigurați-vă veranda sau zona exterioară punctul culminant al întregului apartament prin proiectarea unui perete de piatră cu curele. Puteți aduce cu ușurință atmosfera familiară din interiorul casei în exterior cu ajutorul benzilor de placare de perete elegante și moderne.

gard exterior placare semineu mobilier din ratan

Grupul potrivit de așezare, cu perne care sunt asortate cu atenție cu piatra, poate lega întreaga cameră într-un mod clasic. La rândul său, puteți crea o zonă confortabilă de relaxare în care vă puteți bucura de seri plăcute pentru doi sau apus.

Numeroase opțiuni de proiectare

placare perete exterior placare exterioara usa de intrare cutie postala scari din lemn

Cărămizile din piatră naturală pot transforma orice zonă de locuit în aer liber într-un sanctuar uluitor. De exemplu, creați o cutie poștală atractivă pentru partea din față a casei. Folosiți-l pentru a decora poarta de intrare pentru a oferi oaspeților sau potențialului cumpărător de casă o notă de clasă și eleganță.

piatră naturală cu fațadă de cărămidă așezare exterioară placare pietricele iaz de pește flori

Acoperirea cu piatră pentru exterior poate, de asemenea, să adauge o dimensiune mai eficientă iazului dvs. de pești sau chiar să fie utilizată la construcția unei fântâni. Cărămizile din plastic utilizate pentru iazuri, fântâni și cascade artificiale pot rezista, de asemenea, la toate condițiile meteorologice. Luați în considerare actualizarea amenajării teritoriului pentru a include oricare dintre aceste caracteristici frumoase și pentru a obține aspectul pe care îl căutați. O mare varietate de stiluri și culori deschide un câmp larg pentru design-uri creative creative. De la contemporan la tradițional la rustic – puterea este în mâinile tale.