Zona de patio

Câteva sfaturi despre cum să planificați designul terasei

proiectarea terasei mobilier-idee-accente-colorate-dungi-ratan

Cei mai mulți oameni adoră să scape de viața cotidiană stresantă retrăgându-se în zona lor în aer liber. Este ceva ce așteaptă cu nerăbdare toată ziua. Zona în aer liber oferă posibilitatea de a vă bucura de natură, de a respira aer curat și de a vă lua soarele. Este un paradis personal. Acesta poate fi proiectat în diferite moduri, de la iluminare plăcută pentru serile confortabile până la mobilier de lux care vă va face să vă simțiți la fel de confortabil în exterior ca în interior. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să planificați Proiectarea terasei  va ajuta la relaxare.

Trage pentru asta Proiectarea terasei clădiri decorative luate în considerare

proiectarea terasei rustic-modern-arc-beton-lemn-gard viu

În funcție de modul în care este modelată zona în aer liber și de locul în care se află, puteți folosi un foișor, arc sau spalier ca baldachin pentru asta Proiectarea terasei pune sus. Astfel de elemente decorative dau imediat zonei exterioare un accent destul de frumos. În plus, puteți agăța perdele. Textile și țesăturile sunt ideale pentru a crea intimitate, pentru a proteja soarele și pentru a oferi un loc unde să vă retrageți, așa cum sunteți obișnuiți în interior. Seara, puteți echipa construcțiile cu lumini, astfel încât să vă puteți bucura de cină sau pur și simplu să urmăriți apusul.

Proiectarea terasei – Lăsați mobilierul de grădină să decidă

designul terasei lounge-pergola-alb-canapea-albastru-perne

În zilele noastre există pentru asta Proiectarea terasei Mobilier de grădină realizat dintr-o mare varietate de materiale, precum lemn, plastic, aluminiu și altele. Pot avea un design luxos sau extravagant. Gândiți-vă care este stilul dvs. de viață și ce vă place să faceți în aer liber. Proiectarea unei zone pentru relaxare se referă în principal la confort și confort. Având în vedere acest lucru, trageți pentru asta Proiectarea terasei Luați în considerare șezlongurile, paturile în aer liber, o canapea și o mulțime de mese pentru a vă plasa băuturile.

Amenajarea zonei exterioare – creează o ambianță plăcută

proiectați-terasa-acoperiș-bambus-mobilier-de-protecție-soarelui

Cea mai mare provocare pentru majoritatea proprietarilor de case este cum să oferiți spațiului exterior fără pereți și tavan o senzație unică, relaxantă și de lux. Șemineele, coșurile de fum, felinarele și, de exemplu, un bar unde dumneavoastră și oaspeții dvs. vă puteți așeza și savura băuturile dvs. pot servi drept facilitate pentru zona în aer liber. Înainte de a face alegerea dvs., evaluați mediul natural. Este posibil să nu aveți nevoie de atât de mult decor suplimentar dacă aveți o vedere frumoasă la un munte, o piscină sau un peisaj frumos.

Iluminează calea și terasa

proiectați-terasa-lumânări-iluminare-terasă-intimitate-bancă ecran

the Proiectarea terasei nu ar trebui să te poți uita și să te distrezi de la piscină. De asemenea, ar trebui să îl puteți vedea din interiorul casei. Aici intervine iluminatul. Nu numai că asigură o ambianță plăcută, ci și o anumită securitate. Pentru a face acest lucru, puteți solicita sfatul unui arhitect peisagistic sau unui designer care vă va ajuta să găsiți iluminatul care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Iluminatul pentru zonele amenajate poate fi diferit în comparație cu zonele de relaxare și divertisment. Asigurați-vă că vă puteți bucura în siguranță de spațiul dvs. în aer liber, alegând iluminarea potrivită.

Exteriorul poate fi rapid neglijat dacă nu petreceți suficient timp afară pentru a-l aprecia. Evitați acest lucru transformându-vă spațiul în aer liber într-un refugiu confortabil și unul potrivit cu aceste sfaturi simple Înființarea zonei exterioare Găsi. Scapă de stresul cotidian și creează o oază de relaxare grozavă pentru tine și vei observa rapid ceea ce ți-a lipsit până acum. Indiferent dacă organizați o petrecere, vă jucați cu copiii sau pur și simplu nu doriți să faceți nimic, zona dvs. confortabilă în aer liber va fi pregătită pentru dvs. Proiectează o zonă care să reflecte stilul tău personal și să-ți întâmpine oaspeții cu brațele deschise.

Zonă de relaxare confortabilă protejată de stradă de copaci înalți

Zona exterioară confortabilă zonă de ședere idei exemple moderne

Fântână de grădină în stil modern

Fântână de grădină frumoasă idee de design practic economisind spațiu

Piscina cu perete de sticla si bar

Idei superbe perete de sticlă accente de culoare albastră

Mică zonă de relaxare în grădină

Gard din lemn, bancă încorporată, copaci înalți, intimitate

Terasă din lemn și plante perene în jardiniere

Palmieri plante veșnice plante perene idei de piscină minunate

Zona de relaxare în grădină pe pantă

Piscină stâncă grădină zonă de relaxare grădină decorare figuri metal

idei de design zonă de relaxare confortabilă zonă în aer liber

Zona de relaxare design flori moderne pași gard ecran de confidențialitate

Pergola protecție solară confortabilă zonă de relaxare în aer liber

la fel ca profesioniștii exemple de idei perene veșnic verzi

bancă de pergolă modernă din lemn din metal plante de gard viu

proiectare idee rece iluminat seara mozaic accent perete

Idei imagini iluminat perene perene veșnic verzi

Grădină confortabilă zonă de relaxare canapele jardiniere din lemn din metal

Seara grădină mare piscină zonă de relaxare design frumos

Design de grădină erbacee perenă cu acoperiș înalt

Idei de design mobilier pardoseala din piatra complet alba

Proiectarea grădinii Idei care să facă zona de relaxare să pară confortabilă