Zona de patio

12 idei pentru curtea perfectă în grădină sau pe terasă

Idei de amenajare a terasei mobilier din lemn

Vă oferim 12 idei proaspete pentru cea perfectă Terasă în grădină sau pe terasă, precum și sfaturi importante pentru alegerea mobilierului, combinații de culori și modele de economisire a spațiului pentru balcon.

Terasă în grădină – idei de amenajare, amenajare și decorare

Planificare terasă-plante-grădină Bankirai

Dacă tânjești după grădina perfectă, trebuie să lucrezi pentru ea. Efortul dă roade – vă puteți bucura de rezultatul final toată primăvara și vara. În orice caz, aveți nevoie de mobilierul de grădină, pardoseala și decorul potrivit. Primul pas pentru noua ta insulă visătoare de calm – Terasă în grădină  înseamnă o planificare atentă. Măsurați spațiul disponibil în care doriți să puneți mobilierul. Alegeți plăcile de grădină pentru pardoseală – în mod tradițional, plăcile de piatră naturală arată întotdeauna bine. Opțional, puteți întreba despre o terasă Bankirai și puteți evalua avantajele și dezavantajele. Următoarea decizie pe care trebuie să o luați este ce mobilier de terasă. Este strâns legată nu numai de bugetul disponibil, ci și de spațiul liber, de numărul de oaspeți pe care îl așteptați și de numărul membrilor familiei. Asigurați-vă că mobilierul nu ocupă mai mult de un sfert din întreaga zonă de grădină și gândiți-vă la un spațiu de depozitare adecvat pentru iarnă. Scaunele pliabile și mesele sunt opțiuni bune atunci când nu există suficient spațiu – și oferă în același timp un anumit grad de flexibilitate.

Terasă în grădină și pe terasă – profitați la maximum de spațiul limitat

mobilier confortabil terasă-terasă

Terasă în grădină sau pe terasă – puteți configura orice terasă pe măsură, astfel încât să se creeze o ambianță confortabilă. Terasele mici arată mai confortabile cu un covor, o canapea mică și mai multe perne sau pungi de fasole – o soluție practică în special pentru un apartament în oraș. Nu uitați de plantele verzi – dacă nu există suficient spațiu, puteți agăța ghivece de flori la diferite înălțimi.

Zona de patio pe acoperiș – sfaturi și idei

mobilier de terasă de perete plantat

Un exemplu excelent al modului în care o grădină modernă pe acoperiș poate fi proiectată cu puțină imaginație – peretele plantat și plantele cățărătoare sunt o alternativă proaspătă la plantele în ghiveci. Combinat cu mobilier alb simplu pentru un impact mai mare.

Mobilier din fier forjat

Mobilier din fier forjat-idei de proiectare gradina

Zona de terasă cu acoperiș de protecție

Canopy Veranda Patio

Mobilier de grădină colorat și plăci de piatră naturală

Mobilier din lemn grădină amenajare gresie piatră

Terasă în aer liber, cu mobilier confortabil din ratan

Terasă cu patio - mobilier din ratan

Terasă mică cu podea din lemn

Idei de amenajare a terasei Bankirai

Decorațiuni exotice și mobilier în curtea mică din spate

Zid de piatră în grădină

Terasa vitrata cu flori ca decor

amenajează o terasă confortabilă

Pergola și mobilier din lemn

Planificarea grădinii - idei de iluminat