Zaokroži navzgor

10 najboljših napajalnikov za tetovaže 2021: Ultimate Guide

Če iščete opremo za svoj tattoo studio in si želite postati ugleden tatoo umetnik, vedite, da vaš tattoo stroj ne bo deloval brez napajanja. Na srečo vas bo ta članek naučil vsega, kar morate vedeti o kakovostnih napajalnikih za tetovažne stroje. Poleg tega se boste naučili o 10 najboljših napajalnih enotah za tetovaže pri strojih za tetoviranje in razumeli, kako se uvrščajo.

Najboljši napajalnik za tetovaže: hiter povzetek

Če ste ustvarili seznam stvari, ki jih morate kupiti, da bo vaš tetovažni studio dokončan, vendar nekaj manjka, se prepričajte, da to ni napajalnik. Napajanje je eno najpomembnejših orodij v studiu.

Zagotavlja vir električne energije, ki bo napajal vašo nastavitev. Na tej napravi nikoli ne smete biti pohlepni in iskati cenejše in rabljene alternative, saj mora biti ta naprava zanesljiva in zaupanja vredna. Zagotavlja optimalne zmogljivosti za vašo nastavitev, saj oddaja stalno količino energije.

V preteklosti je bilo zelo težko najti delujoč napajalnik. Mnogi umetniki za tetoviranje so svoje nastavitve napajali z različnimi vrstami napajalnikov, kar ni bilo vedno varno. Na srečo je industrija tako močno rasla, še posebej zahvaljujoč ljudem, ki jih čedalje bolj zanima, kako narediti tetovažo.

Zdaj obstajajo napajalniki, zasnovani posebej za tetovažne stroje, potrošnikom pa je na voljo veliko več opreme. Nobenega dvoma ni, da bodo te naprave še naprej rasle in se razvijale, v bližnji prihodnosti pa bodo umetniki za tetovaže lahko predstavili nekaj, da bo postopek tetoviranja bolj priročen.

Kaj morate vedeti, preden kupite najboljši napajalnik za tetovažeKredit: @workhorseirons

Kaj morate vedeti, preden kupite najboljši napajalnik za tetovaže

Preden se neposredno odpravimo na preglede najboljših napajalnikov za tetoviranje na trgu, smo predstavili podroben nakupni priročnik, ki bo poenostavil postopek nakupovanja. Če že niste poznali določenih komponent, lahko tukaj izveste več o teh napravah.

Razumeti vrste napajanja

Napajalniki za tetovaže so v dveh glavnih vrstah – analogni in digitalne vrste.

To vas ne bi smelo preveč zmediti. Skoraj vsaka naprava ima svojo analogno in digitalno različico. Ko pa gre za tetovažne stroje, lahko delate z obema. Če veste, kako brati električne vrednosti, in seveda imate izkušnje z rokovanjem z analognimi električnimi napravami, hkrati pa želite prihraniti, vam bo analogni napajalnik prišel prav pri zagotavljanju enakomernega odčitavanja vaših strojev v tetovažah.

Če pa se vam zdi branje različnih vrednosti napetosti in moči težko, preverite moč in Napetost medtem ko je vaš stroj za tetoviranje izklopljen in želite v svojem tetovažnem studiu bolj profesionalno in natančno opremo, bi morali uporabiti digitalno napajanje.

Veliko različnih digitalnih napajalnikov je priloženih LCD zaslon na dotik zaradi česar so nastavitve in branje izhodne moči veliko bolj intuitivni, kot bi bili pri zastarelih modelih.

Omeniti velja, da trg gosti tako neregulirane kot regulirane napajalnike za tetovaže. Digitalni napajalniki so na voljo tako med reguliranimi kot nereguliranimi modeli. Vendar je nakup reguliranega modela veliko dražji, vendar še vedno priporočljiv, da zagotovite brezhibno preverjanje napetosti med delom, namesto da se osredotočite na zaslon, medtem ko nekomu nanesete tetovažo.

Poleg običajnih analognih in digitalnih napajalnikov za tetovaže obstajajo tudi brezžične možnosti, ki pridejo prav, ko je veliko žic in delate na omejenem območju vašega tatoo studia, kar je videti kot zmešnjava.

Priljubljenost narašča, vendar v večini primerov ne morejo doseči težkih zmogljivosti, na primer, če nanje priključite več kot dva stroja. Kljub temu so odlična možnost za ljudi, ki želijo udobno delati, hkrati pa prihraniti prostor.

Nazadnje obstajajo napajalniki za tatoo z dvojno močjo, ki so narejeni za čiste strokovnjake. Kot že ime pove, lahko podpira več kot en stroj, ki hkrati deluje v seji. To običajno vključuje ločene stroje za tatoo obloge in senčenje.

Napetost

Pri izbiri napajalnika za tatoo je zelo pomembna tudi napetost, ki jo uporablja. Napetost določa, koliko moči boste dobili. Pomembno je tudi pri napajanju več strojev za tetoviranje. Z višjo napetostjo si lahko privoščite priklop več kot ene naprave za tetoviranje, o tem pa kasneje.

Vsi stroji za tetoviranje imajo različne voltne izhode, med katerimi lahko izbirate. Nekateri super kompaktni napajalniki lahko sprejmejo le 1,5 do 2 volta, nekateri pa bodo morda dovolj. Po drugi strani pa lahko zmogljivejši napajalniki delujejo od 10 do 15 voltov. Najmočnejši stroji bodo delovali okoli 18 do 20 voltov.

Če ne uporabljate več strojev za tetoviranje in nimate preveč opreme, ki je lačna energije, lahko uporabite napajalnik z možnostjo nižje napetosti od drugih, ki so na voljo na trgu. Ne pozabite, da višja napetost pomeni tudi, da bi vaša stranka to morda čutila, če stroj ne deluje.

Pomembno je ohraniti visoke varnostne standarde tako, da vzamete stroj z razumno močjo, ki je v postopku reguliran.

Razumeti, da je vaš stroj za tetoviranje preveč pomemben

Izjemno pomembno je opomniti tetovatorje, da je vsak napajalnik zasnovan za posebno vrsto tetovažnega stroja.

Kot rečeno, bodo nekatere napajalne enote za tatoo delovale ravno prav na strojih za tetoviranje tuljav, ne pa tudi na rotacijskih strojih. Podobno bodo rotacijski napajalniki delovali na rotacijskih strojih in ne na tistih tuljavah, ki delujejo.

To je zelo pomembno upoštevati, saj lahko porabite veliko denarja ali celo povzročite okvaro ali nevarnost, ki jo je težko povrniti. Vedno preverite namen tetovažnega stroja in vrsto njegovega napajanja.

Medtem ko govorimo o strojih, se vprašajte, koliko strojev za tetoviranje želite priključiti. Nekateri tetovatorji odlično delujejo le z enim strojem za izvajanje podloge in senčenja, nekateri pa ne. Namesto tega dobijo napajalnik, ki zadošča zahtevam strojev, ki so zasnovani za ločena dejanja.

Zato bi morali nekateri napajalniki videti, koliko mest za priključitev imajo. Po tem lahko preprosto dodate oba stroja za tetoviranje in z lahkoto preklapljate med njima, ko delate na neverjetni tetovaži vaše stranke. Menimo, da je uporaba te možnosti koristna tudi za stranke, ki si ne želijo predolgo ostati v tattoo studiu.

Cena

Trg tetovaž je čuden, ko gre za ceno kompletov za tetoviranje. To je zato, ker lahko nekatere enote za napajanje najdete le za 25 USD, nekatere pa lahko dosežejo tudi do 500 USD. To je zato, ker obstajajo različne vrste napajalnikov za tetovaže, kot smo že omenili. Še pomembneje je, da obstajajo neregulirane in regulirane naprave.

Neregulirane naprave so cenejše in na voljo ljudem, ki so jih že uporabljali. Niso pa najvarnejša možnost, ne pomagajo pri obvladovanju nihanj moči, ki se zgodijo. Nasprotno, regulirani stroji za tetoviranje kompenzirajo nihanja, ki se pojavijo med delovanjem stroja.

Vaša odločitev je, kakšen proračun nameravate vložiti v stroj za tetoviranje. Če pa ne ciljate na super prenosni stroj, bi morali dobiti kot zanesljiv in reguliran stroj, ki ga lahko. V nasprotnem primeru se postavljate v past.

Prenosljivost

Čeprav vsi niso navdušeni nad prenosnimi stroji, so lahko tatoo umetnikom, ki delajo v omejenih prostorih za tetovaže z omejenim prostorom, zelo priročni. Poleg tega so številni napajalniki za tetovaže brezžični (npr tale bomo omenili kasneje), ki pomaga ohraniti prostor še bolj in se izogniti čudnemu zmešnjavi različnih kablov, s katerimi sploh ne veste, s čim najbolje delujejo.

Zaslon

Veliko naprav, kot je napajalnik, ima zaslon, čeprav nekateri starejši modeli morda ne. Na splošno je ta zaslon lahko samo berljiv zaslon ali zaslon na dotik z uporabo LCD ali LED plošče. Ne glede na to, kaj se odločite, je uporaba zaslona na dotik na napajalniku za tetovaže odlična priložnost za ljudi, ki se soočajo s težavami z napajalniki za tetoviranje in njihovimi odčitki..

10 najboljših napajalnikov za tetovaže (podroben pregled)

Ob nakupu napajalnika za tetovaže smo preučili ključne značilnosti. S tem znanjem lahko primerjamo in pregledamo različne vrste napajalnikov za tetovaže. Pobrskajte z mano in poiščite najboljšo možnost za napajanje tetovaže.

Najboljši napajalnik za tetovaže na splošno: napajalnik Eikon EMS420

 • Cena: $$$
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: 1 leto
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji

Če iščete zanesljiv stroj, ki vam bo omogočil veliko število tetovažnih tečajev, hkrati pa zagotovil zanesljivost tako za rotacijske kot za tuljavne stroje, ne iščite več. Napajalnik Eikon EMS420, ki ga je zasnovalo kanadsko podjetje Eikon, je presegel vsa naša pričakovanja.

Napajanje Eikon EMS420

Deluje gladko, zanesljivo in hitro. Zahvaljujoč zaslonu na dotik lahko preprosto nastavite napetost, ki jo potrebujete za izvajanje postopkov barvanja. Poleg tega ima novo vdelano programsko opremo, ki poenostavi uporabo in se nanjo hitro navadiš. Lahko imate več kot en sam zaslon, kar je dobro, če želite zagnati več strojev.

Če niste prepričani o pravi napetosti in pravem času za njeno spremembo, obstajajo možnosti za štiri prednastavitve napetosti, ki vam omogočajo zamenjavo nastavitev. Poleg tega način nožnega stikala pomaga pri intuiciji med uporabo takšne naprave. Zahvaljujoč temu lahko uporabite nožno stikalo kot stikalo za vklop / izklop.

Nazadnje je vgrajena štoparica in čas delovanja, ki uporabnikom pomaga nadzorovati, kako dolgo deluje, da prepreči pregrevanje ali določeno okvaro.

Opombe urednika: Opozoriti moramo, da je Eikenov napajalnik, čeprav zelo priljubljen, opremljen s precej visoko ceno. Kljub temu se lahko pohvali le z enoletno garancijo. Mnogi uporabniki pravijo, da je napajanje trajalo veliko dlje, kot je bilo načrtovano, kar je odlično zaradi njegove vzdržljivosti. Kljub temu kratka garancija za ta cenovni razred odvrača.

Preverite najnovejšo ceno Pojdi na vrh

Podprvak: Napajanje za profesionalne tetovaže BRONC

 • Cena: $$
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: 1 leto
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji

Če iščete ugodnejšo možnost, ki bi lahko delovala tako kot zgornja možnost, ne iščite več. Ta ima velik in intuitiven zaslon z veliko odčitki in drugimi možnostmi, ki vam lahko pomagajo uporabljati tetovažne stroje do maksimuma.

Napajanje za profesionalne tetovaže BRONCIzvedite več podrobnosti o Amazon

Je tudi večnamenski stroj. Hkrati lahko povežete več strojev. Pri tem lahko v svojih tetovažah uporabite tudi rotacijske in tuljavne stroje. Pri zaslonu je zanimivo tudi to, da je zaščita zaslona zaščitena pred prahom ali praskami.

Odlična stvar je tudi, da podpira širok razpon vhodne napetosti, z izhodnim tokom 0-3A z veliko natančnostjo. Pri tem modelu je dobro tudi to, da ima dobro zaščito pred preobremenitvijo izhodnega toka in odlične temperature.

Opombe urednika: Ta naprava ima tudi le enoletno garancijo, kar lahko odvrne številne umetnike tetovaže, ki želijo vlagati v popolnoma delujočo stvar, ki bo trajala dlje časa. Dober del pa je, da je ta naprava bistveno ugodnejša od prej omenjene.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Najboljši proračunski napajalnik za tetovaže: napajalnik z dvojno tetovažno pištolo Dragonhawk LCD

 • Cena: $
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: Ne
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji

Če želite kupiti kakovosten napajalnik za tetoviranje, ne da bi zlomil banko in ne skrbite za kakršne koli težave z zmogljivostjo, je vredno razmisliti o napajanju z dvojnim strojem za tetoviranje LCD Dragonhawk. Je energetsko učinkovit in lahko deluje tako z rotacijskimi kot s tuljavnimi stroji. Še pomembneje je, da intuitivna uporaba omogoča, da sploh ne preklapljate med stroji.

Napajanje z dvojno tetovažno strojnico Dragonhawk LCDIzvedite več podrobnosti o Amazon

Stroj je zanesljiv, deluje tiho in je precej lahek, zato prenos med različnimi stroji ne bo problem. Na voljo je tudi z načinom zaščite pred utrujenostjo in enim nožnim pedalom Dragonhawk ter sponkami, ki so potrebne za priklop na stroje.

Če vam je estetika pomembna, velja omeniti, da je ta stroj na voljo v dveh barvah, črni in zlati.

Opombe urednika: Edina pomanjkljivost je, da garancije sploh ni. Prav tako je treba omeniti, da ga je mogoče hkrati povezati samo z enim strojem. Več vrhunskih modelov omogoča večkratno uporabo, ta pa ne. Kljub temu je zelo ugoden in ima odlično ceno.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Najboljši dvojni napajalnik: Pirate Face Tattoo Dual Digital Tattoo Power Supply

 • Cena: $
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: Ne
 • Deluje z: Rotacijski stroji

To je bila mrtva dirka med stroji za tetoviranje Pirate Face in Dragonhawk, saj sta oba poceni možnosti za upravljanje vaših strojev za tetoviranje. Prednost je v tem, da lahko ta napajalnik hkrati poganja tako linijske kot senčilne stroje, če pa je vaš rotacijski stroj močnejši, jih boste imeli težave pri vklopu.

Pirate Face Tattoo Dual Digital Tattoo Power SupplyIzvedite več podrobnosti o Amazon

Ta model ima eleganten in nadgrajen ploski pedal, ki je prekrit z nerjavnim jeklom. Zaradi tega je uporaba veliko bolj udobna kot pri staromodnih strojih. Deluje tudi v državah zunaj ZDA, saj lahko podpira možnost napetosti od 110-220V.

Opombe urednika: Poleg težav z električno energijo in pomanjkanja garancije ima težave tudi s tradicionalnimi stroji za tuljave. Zato smo kot podprto in prednostno možnost navedli samo rotacijske stroje.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Najboljši brezžični napajalnik za tetovaže: brezžični napajalnik za baterijo Mast U1 Tattoo Battery

 • Cena: $$
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: Ne
 • Deluje z: Rotacijski stroji

Mast U1 Tattoo Battery brezžični napajalnikIzvedite več podrobnosti o Amazon

Na voljo v več barvah, MAST U1 je ena najboljših brezžičnih baterij na trgu. Delajo z veliko večino rotacijskih strojev za pisanje tetovaž RCA in pomagajo umetnikom tetovaž po vsem svetu, kjer lahko uživajo v prenosljivosti in enostavnosti uporabe.

Uporaba je precej enostavna in enostavna. Vse kar morate storiti je, da pritisnete in držite gumb za vklop, ki se nahaja na vrhu naprave. Ko ga zaženete, je samodejno nastavljen na 10V, vendar ga lahko spremenite glede na potrebe vašega stroja, saj deluje od 6V do 11V. Napetost lahko spremenite z 1V korakom ali zmanjšanjem.

Opombe urednika: O garanciji ni podatkov. V primeru okvare boste verjetno morali kupiti popolnoma novo baterijo. Kljub temu so trpežne in lahko trajajo dlje časa.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Najboljše z zaslonom na dotik: napajalnik za tetovaže-BIOMASER TP-5

 • Cena: $$
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: 1 do 2 leti
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji za tetoviranje

To je eden najboljših napajalnikov za tetovaže z inovativnimi zasloni na dotik, ki so enostavni za uporabo. Ta ima celo zaščitno ploščo, ki bo preprečila neželene praske ali madeže na samem zaslonu. Lahko se odločite, da ga obdržite, saj ne bo oviral vašega delovanja ali ga odstranil.

Napajalnik za tetovaže-BIOMASER TP-5Izvedite več podrobnosti o Amazon

Kar zadeva zmogljivost, TP-5 presega vsa naša pričakovanja. Za priključitev na vrtljive in tradicionalne stroje za tuljave uporablja vtičnico DC/19 ”, za uravnavanje napetostnih ravni pa uporablja digitalni mikroprocesor. Deloval bo z veliko večino tetovažnih strojev, ki so na voljo na trgu.

Na voljo je tudi z močnim zaščitnim sistemom, ki preprečuje kratke stike in druge ovire. Nazadnje je opremljen s pomnilniškimi načini, ki omogočajo preklapljanje med senčenjem in obrisom, kar je kot nalašč za bolj lene umetnike, ki želijo izvajati dva v enem.

Opombe urednika: Na voljo so različne možnosti garancije. Na žalost gre večinoma za enoletno garancijo.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Najboljši kompaktni napajalnik za tetovaže: kompaktni napajalnik Cheyenne

 • Cena: $$$
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: 1-letna garancija
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji za tetoviranje

Kompaktni napajalnik CheyenneIzvedite več podrobnosti o Amazon

Če želite delati s super majhnimi in kompaktnimi stroji z odlično ergonomijo, vendar niste pripravljeni začeti delati z brezžičnimi baterijami za tetoviranje, je to odlična možnost. Zasnovani so za intuitivno delovanje, ki je združljivo s stroji za tetoviranje družine Cheyenne SOL in ga lahko uporabljate v dveh profilih-zapahnjenem in trenutnem.

Opombe urednika: Za omejeno podporo strojem za tetoviranje Cheyenne in tako veliko ceno ta stroj ni dobra izbira, razen če imate stroj za tetoviranje, ki to podpira.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Napajalnik TATELF Tattoo

 • Cena: $
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: Doživljenjska garancija
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji za tetoviranje

Napajalnik TATELF TattooIzvedite več podrobnosti o Amazon

Če ste začetnik tetovatorja, lahko rečemo, da ima ta napajalnik največ povratnih informacij. Uporablja podporo za enosmerno napajanje in ima intuitiven digitalni LCD zaslon. Kontrolniki so intuitivni in jih je enostavno prilagoditi.

Uporablja dvojne natančne številčnice in je precej nastavljiv in prilagodljiv. Uporabljate ga lahko tako z rotacijskimi kot s tuljavnimi stroji. Opazili smo, da se pri rotacijskih strojih bolje obnesejo. Na voljo je z garancijo zadovoljstva, kar pomeni, da vam bodo vrnili denar, če z njim niste zadovoljni. Ima tudi odlično storitev za stranke.

Opombe urednika: To je odličen vir energije za začetnike. Vendar ni vedno natančno in zahteva zelo previdno pri prilagajanju.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Napajanje stroja Cheyenne Tattoo Machine

 • Cena: $$$
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: 1-letna garancija
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji za tetoviranje

Napajanje stroja Cheyenne Tattoo MachineIzvedite več podrobnosti o Amazon

Ta vrhunski napajalnik je združljiv s stroji Cheyenne Hawk, pa tudi z vsemi standardnimi tuljavnimi in rotacijskimi stroji. Ima zaslon na dotik, ki omogoča boljše prilagajanje in navigacijo.

Poleg tega ima kabelski čip, ki pomaga pri hitrih zagonih tatoo strojev z odlično regulacijo frekvence kapi, od 60 do 160 udarcev na sekundo. Je tudi kompakten, zato ga je enostavno prenesti skozi različna mesta v tetovažnem studiu.

Opombe urednika: Na žalost ta stroj deluje le z enim strojem hkrati, zato ne morete združiti svojih strojnih in zunanjih strojev za skupno delo. Poleg tega garancija traja le eno leto. Za ta cenovni razred je to zelo drago.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh

Napajanje z dvojno digitalno tetovažo Dragon Art

 • Cena: $
 • Vrsta: Digitalno
 • Garancija: Doživljenjska garancija
 • Deluje z: Rotacijski in tuljavni stroji za tetoviranje

Z enostavnimi in intuitivnimi kontrolami bo vsem všeč ta napajalnik za tetovaže, zlasti začetnikom. Na voljo je tudi z nekaj dodatki, kot sta dve sponki in eleganten in lahek nožni pedal. Je precej prenosljiv, zato lahko preprosto spremenite njegov položaj.

Napajanje z dvojno digitalno tetovažo Dragon ArtIzvedite več podrobnosti o Amazon

Še pomembneje je, da ima trdno kovinsko konstrukcijo, ki je vzdržljiva in vam bo služila več let. Ima nastavljivo nadzorno ploščo, kjer lahko uporabite dvojno natančne številčnice. Prav tako, podobno kot ena od možnosti, prihaja z garancijo zadovoljstva.

Opombe urednika: Med delovanjem pištole za tetovažo občasno spreminja napetosti, zato ne bo vedno zanesljiva možnost, če pride do nihanj moči.

Preverite najnovejšo ceno na Amazonu Pojdi na vrh