Uncategorized

Nuntă secretă: Jude Law se căsătorește cu Phillipa Coan la Londra

Nunta secretă a lui Jude Law și Phillipa Coan

Jude Law este oficial un bărbat căsătorit! Actorul în vârstă de 46 de ani i-a spus da iubitei sale Phillipa Coan. Potrivit ziarului englez „The Sun”, ceremonia secretă a avut loc marți, 30 aprilie, în Old Marylebone Town Hall din Londra.

Jude Law se căsătorește cu Phillipa Coan la Londra

Mireasa (32) a purtat o rochie scurtă, cu mâneci lungi, de culoare crem, cu decolteu în V și volane izbitoare care trec vertical prin centrul rochiei. Coafura ei elegantă de mireasă a fost încununată de un fascinator, ceea ce conferă vârfului o doză bună de regalitate. Ținea un buchet de flori sălbatice cu accente roșii și portocalii. Între timp, mirele, Law, a apărut într-un costum elegant de velur în albastru închis. Punctele culminante ale ținutei sale au fost cu siguranță pălăria gri de fedora și ochelarii de soare rotunzi.

Jude Law se căsătorește cu Phillipa Coan într-o familie apropiată

Jude Law și Phillipa Coan, psiholog în afaceri și antreprenor, și-au invitat doar prietenii apropiați și familia. Cuplul a ajuns la Primăria Londrei într-un Range Rover la ora 11:40 și a reapărut o oră mai târziu cu verighete.

Law a fost căsătorit anterior cu Sadie Frost în perioada 1997-2003. De asemenea, a fost logodit cu Sienna Miller în 2004, înainte ca cuplul să se despartă în 2005, ca parte a unui scandal de fraudă.

mirele, Law, poartă un costum de velur albastru închis

De această dată, însă, lucrurile pot fi diferite: o sursă a declarat revistei că Law s-a îndrăgostit de actuala sa soție după ce și-a dat seama cât de curajoasă și independentă este. “Jude a căzut peste cap pentru Phillipa pentru că nu numai că are o față drăguță, ci și pentru că este inteligentă și are propria carieră de succes ca psiholog”.

Și, în plus, se pare că este complet neimpresionată de stilul său de viață de la Hollywood. „I se pare răcoritor să fie cu cineva care nu face parte din industria de divertisment”. „Lui Phillipa nu îi pasă de faimă. Îl iubește pe Jude pentru cine este. “

Felicitări cuplului fericit!