Uncategorized

Huawei P30 și P30 Pro: Noile smartphone-uri cu camere de ultim nivel sunt aici!

Huawei P30 și P30 Pro au fost prezentate la Paris

Huawei a făcut cea mai recentă încercare de a detrona iPhone-urile Apple și seria Samsung S ca regi ai lumii smartphone-urilor cu smartphone-urile sale high-end P30 și P30 Pro. Cele două noi smartphone-uri de top ale celui de-al doilea mare producător de telefoane din lume – seria Huawei P30 – au fost dezvăluite ieri la Paris. Evenimentul, care a devenit viral pe rețelele de socializare cu hashtagul #RewriteTheRules, a fost transmis în direct pe canalul YouTube de la Huawei. Lansarea oficială pe piață în Germania este 8 aprilie 2019.

Huawei introduce noua serie P30

Familia Huawei P30 și P30 Pro cu camere high-end de 40 MP

P30 are un ecran de 6,1 inci, iar P30 Pro are un ecran de 6,47 inci. P30 Pro este rezistent la apă și la praf conform IP68. În Germania, Huawei P30 Pro va fi disponibil în culorile Aurora (albastru), Amber Sunrise (portocaliu), negru și Breathing Crystal (alb-albastru).

Culorile Huawei P30 și P30 Pro

Seriile Huawei P30 și P30 Pro au culori albastru portocaliu

Camera cu iluminare redusă este un lucru de care Huawei este deosebit de mândru. Compania susține că a lucrat cu producătorul german de camere Leica în ultimii trei ani pentru a dezvolta un obiectiv care este de patru ori mai sensibil la lumină decât modelul de anul trecut, care a funcționat deja excelent la Lowlight. Asta înseamnă că poți face fotografii incredibile chiar și pe întuneric.

Al patrulea obiectiv de pe spatele modelului P30 Pro nu este cu adevărat folosit pentru fotografiere, ci este așa-numitul obiectiv de timp de zbor (cameră TOF). Aceasta măsoară distanța luminii între obiecte și ajută la crearea unei hărți 3D a împrejurimilor. Huawei spune că va ajuta la activarea fotografiilor în mod portret mai realiste. Un alt domeniu în care acest obiectiv este util este atunci când utilizați aplicații de realitate augmentată (AR). Există, de asemenea, o cameră selfie de 32 megapixeli pe partea din față a smartphone-ului, care permite selfie-uri frumoase și clare.

Huawei P30 Pro cu camera de 40 mp

P30 vine cu o baterie de 3.650 mAh, iar P30 Pro vine cu o baterie de 4.200 mAh. Ambele baterii acceptă încărcarea SuperCharge cu Super Fast 40W, care permite o încărcare de 70% în doar 30 de minute.

Huawei P30 costă 749 de euro. Prețul pentru Huawei P30 Pro începe de la 999 euro pentru modelul de 128 GB și crește la 1099 euro pentru versiunea de 256 GB.