Umjetnik tetovaža

20 najboljih crtaćih umjetnika tetovaža (ažurirano 2021.)

Crtane tetovaže nevjerojatno su popularne kod svih ljudi svih dobi. Ova animirana estetika koristi odvažne boje, karikature i pretjerane figure kako bi ostavila veliki utjecaj. Sjetite se svojih omiljenih crtanih filmova u subotu ujutro, ali utisnutih u vašu kožu.

Bez obzira na godine, tetovaža iz crtića odličan je način da izrazite svoje unutarnje dijete. Ovaj stil tetoviranja vratit će vas u mladost, na gledanje crtanih filmova u subotu ujutro bez ikakvih briga u svijetu.

smiješne crtane raznorazne naljepnice s lubanjomSpremljena tetovaža

Najbolji crtaći umjetnici tetovaža

Crtači tetovaža ne samo da repliciraju vaš omiljeni animirani lik. Mogu tetovirati bilo što, bilo da se radi o krajoliku ili portretu člana obitelji, premišljajući ga u stilu tetovaže s crtićem. Evo nekih od najboljih crtača tetovaža koji danas rade u industriji.

Matt Daniels (@stickypop)

Matt Daniels 1Kreditna: @stickypop Matt Daniels 2Kreditna: @stickypop Matt Daniels 3Kreditna: @stickypop

Matt Daniels poznat je po svojim super šarenim i super privlačnim tetovažama iz crtića. On je jedan od momaka za sjajne pop-kultivirane srodne dizajne tetovaža. Vlasnik Tetovaža prve sezone u Prestonu u Engleskoj obožava tematske komade s tintom.

Daniels to može učiniti, od razigranih tetovaža videoigra do Disneyjevih filmova, pa čak i tetovaža s temom Office. Nosi i neslužbeni naslov kao prva Pickle Rick tetovaža objavljena na Instagramu.

Lauren Winzer (@laurenwinzer)

Lauren Winzer 1Kreditna: @laurenwinzer Lauren Winzer 2Kreditna: @laurenwinzer

Winzer je fantastičan i svestran umjetnik tetovaža iz Sydneya. Iako tetovira zapanjujuće nježne i minimalističke tetovaže, volimo njezine dizajne crtića. Nadahnuta svijetlim slikama Lise Frank iz 90 -ih, voli dizajnirati hrabre i svijetle tetovaže.

Sa sjedištem u Tetovaže lovca i lisice u Sydneyu su joj nostalgične tetovaže donijele niz slavnih obožavatelja, uključujući Katy Perry, Post Malone i Miley Cyrus.

Slično kao slavne osobe koje tetovira (Miley Cyrus, Post Malone i Katy Perry), Laurenina estetika je neobična i nije previše ozbiljna. Ako tražite zabavnu zabavu posvećenu vašim Disneyjevim i Nickelodeon ljubimcima, definitivno ćete htjeti da ona bude vaš novi umjetnik.

Michela Bottin (@michelabottin.ackerman)

Michela Bottin 1Kreditna: @michelabottin.ackerman Michela Bottin 2Kreditna: @michelabottin.ackerman Michela Bottin 3Kreditna: @michelabottin.ackerman

Michela Bottin nova je školska umjetnica tetovaža koja je svjetski poznata po savršenoj rekreaciji Disneyjevih likova iz crtića. Također voli repliciranje Pokémona i anime dizajna u svojim tetovažama. Rad u Soho New York, postala je poznata kao kraljica crtića.

Umjetnik porijeklom Talijan voli crtiće jer prikazuju svijet nade, sretnih završetaka, ljubavi i pravog prijateljstva. Njezin jedinstveni lik oživljava odvažnim zasićenjima boja i zabavnim iskustvom.

Kimberley Wall (@bunnymachine)

Kimberley zid 1Kreditna: @bunnymachine Kimberley Wall 2Kreditna: @bunnymachine Kimberley zid 3Kreditna: @bunnymachine

Kimberly Wall vlasnik je u Tetovaža crnog zeca. Njezina ženska radnja ima jedinstvenu estetiku, a Wall je specijalizirana za tetovaže animea i crtića. Svjetski je poznata po svojim prikazima omiljenih anime i manga likova.

Ona je oprobani član zajednice Otaku i razumije pokret, što znači da zaista može dodati detalje svojim anime i manga tetovažama.

Laura Anunnaki (@lauraanunnaki)

Laura Anunnaki 1Kreditna: @lauraanunnaki Laura Anunnaki 2Kreditna: @lauraanunnaki Laura Anunnaki 3Kreditna: @lauraanunnaki

Laura Anunnaki svjetski je poznata meksička umjetnica tetovaža. Ima jedinstven stil koji je odvažan i svjetlucav, često duhovit. Njezin crtani stil tetovaža inspiriran je kavajskom kulturom, pozivajući se na čarobne djevojke i njezinu meksičku kulturu.

Njezin ženstveni i čarobni stil tetovaža toliko je prepoznatljiv da čak ima i svoj web stranica gdje prodaje odjeću i pribor ukrašen svojim crtanim dizajnom tetovaža.

Lilian Raya (@lilianraya)

Lilian Raya 1Kreditna: @lilianraya Lilian Raya 2Kreditna: @lilianraya Lilian Raya 3Kreditna: @lilianraya

Lilian Raya rezidentna je umjetnica u Studio Mano Sacra u Mexico Cityju. Proslavila se svojim briljantno šarenim komadima inspiriranim animeom. Njezini šareni komadi inspirirani su japanskom umjetnošću, animeom i mangom.

Samoopisana pop-nadrealistica, također ima web stranica gdje prodaje odjeću, umjetničke otiske i pribor prema svojim stilovima tetovaža.

Steven Compton (@steven_compton)

Steven Compton 1Kreditna: @steven_compton Steven Compton 2Kreditna: @steven_compton Steven Compton 3Kreditna: @steven_compton

Rad iz Tetovaža crvenog zmaja u Houstonu u Teksasu Steve Compton ima trenutno prepoznatljiv stil crtića. Poznat je po tome što uzima voljene likove iz crtića i stavlja im psihodeličnu, razigranu i duhovitu spinu.

Novi školski stručnjak koji voli nadrealne slike, Compton ima za cilj napraviti hrabre tetovaže koje pričaju priču u jednom jedinom pogledu. On može izraditi detaljne tetovaže crtića u jednoj jedinoj sesiji, dodajući pretjerane značajke bez kompromisa oko detalja.

Claudia Denti (@clodin_93)

Klaudija Denti 1Kreditna: @clodin_93 Klaudija Denti 2Kreditna: @clodin_93 Klaudija Denti 3Kreditna: @clodin_93

Talijanka Claudia Denti pravi neke od najboljih Disneyevih crtića u Europi. Njene tetovaže posvećene tributu često imaju akvarel. Ona radi iz Ispusti tetovažu & Brijač u Legnanu u Italiji.

Iako je poznata po Disneyjevim tetovažama, također može stvoriti likove iz videoigara i voli sablasni obrat na naše favorite iz djetinjstva.

Joseph Canti (@canti___)

Josip Canti 1Kreditna: @canti___ Josip Canti 2Kreditna: @canti___ Josip Canti 3Kreditna: @canti___

Španjolski umjetnik Joseph Canti voli staviti svoj urbani zaokret na ikonične likove iz crtića. Njegove tetovaže iz crtića, često prepoznatljivih likova iz Ratova zvijezda, Disneyjevih filmova i Simpsonovih, imaju tetovaže na licu i rokenrol.

Radeći na području Barcelone i Tarragone, njegova duhovita duhovitost uz oko za boju učinila ga je jednim od najuzbudljivijih umjetnika tetovaža koji rade u Europi.

Jamie Ris (@jamieris)

Jamie Ris 1Kreditna: @jamieris Jamie Ris 2Kreditna: @jamieris Jamie Ris 3Kreditna: @jamieris

Radeći iz Nizozemske, Jamie Ris stvara svijetle i razigrane dizajne tetovaža crtića. On voli stvarati svoja ćudljiva stvorenja koja se zaigrano okreću prema poznatim životinjama. Radi u Dog Start Tetovaže a također prodaje i odjeću s njegovim dizajnom web stranica.

Kad ne izmišlja vlastite likove iz crtića, ponovno stvara nostalgične likove iz naših omiljenih filmova i TV emisija.

Scotty Munster (@scottymunster)

Scotty Munster 1Kreditna: @scottymunster Scotty Munster 2Kreditna: @scottymunster Scotty Munster 3Kreditna: @scottymunster

Scotty Munster je crtač tetovaža sa tamnijom stranom. Njegov stil tetoviranja pod snažnim je utjecajem horora, oživljavajući nevjerojatna i užasna stvorenja. Temelji se u šumama Minnesote Olde Town tetovaža u oblaku sv.

On voli stvarati zlonamjerna stvorenja inspirirana njegovim omiljenim godišnjim dobom, Halloweenom! Često prodaje proizvode, odjeću i namještaj prilagođene svom jedinstvenom umjetničkom stilu.

Josie Sexton (@josiesexton)

Josie Sexton 1Kreditna: @josiesexton Josie Sexton 2Kreditna: @josiesexton Josie Sexton 3Kreditna: @josiesexton

Britanska umjetnica tetovaža Josie Sexton ima jedinstven pogled na tetovaže iz crtića. Uzima poznate anime i Disneyeve likove i dodaje im sjajan akvarel. Voli cvijeće i ptice i često pronalazi načine da ih doda svojim slikama iz crtića.

Rad u Gothika tetovaže, koristi svoju pozadinu likovne umjetnosti za miješanje likovne umjetnosti visokog koncepta s likovima pop kulture poput Yode i Pikachua. Ako vam se sviđa njezin stil, ona prodaje umjetnička djela na sebi web stranica. Trenutno radi u Redcaru, sjeveroistočno od Velike Britanije, ali često putuje po Europi.

Simon K Bell (@simonkbell)

Simon K Bell 1Kreditna: @simonkbell Simon K Bell 2Kreditna: @simonkbell Simon K Bell 3Kreditna: @simonkbell

Sa sjedištem u Liverpoolu, Simon K Bell cijenjen je u svom području zbog svoje znanstveno-fantastične, pop kulture i tetovaža iz crtića. Kao ilustrator, voli u svoje tetovaže unositi oko za konceptualne komade.

On radi iz Crni valcer gdje voli stvarati dizajn temeljen na My Hero Academia, Dragon Ball Z i Star Wars. Može savršeno oponašati anime i manga umjetnička djela na koži, hvatajući dinamične akcijske poze.

Adam K Perjatel (@perjtattoo)

Adam K Perjatel 1Kreditna: @perjtattoo Adam K Perjatel 2Kreditna: @perjtattoo Adam K Perjatel 3Kreditna: @perjtattoo

Njujorški Perjatel jedna je od najcjenjenijih anime i tetovaža u gradu u gradu. On jako cijeni animacije i slike iz crtića, a to uspijeva savršeno zabilježiti na koži.

Ovaj svestrani umjetnik tetovaža može vješto ispisati bilo što, od Godzille do Dragonball Z i Super Maria. On razumije boje, stvarajući zasićena umjetnička djela koja oponašaju hrabre nijanse koje se nalaze u crtićima.

Duda Lozano (@dudalozanotattoo)

Duda Lozano 1Kreditna: @dudalozanotattoo Duda Lozano 2Kreditna: @dudalozanotattoo Duda Lozano 3Kreditna: @dudalozanotattoo

Brazilski umjetnik Lorenzo proslavio se svojim izvezenim tetovažama. Često zasnovane na likovima iz crtića i ikonama pop kulture, ove 3D kreacije izgledaju kao da su ušivene u kožu.

Nekada je bio realan umjetnik tetovaža koji je radio na stvaranju vezenih kapa i košulja. Tada je shvatio da može pomiješati dva stila zajedno, postigavši ​​vrlo vješt i jedinstven način tetoviranja crtića.

Matthew Larkin (@matsy__)

Matej Larkin 1Kreditna: @matsy__ Matej Larkin 2Kreditna: @matsy__ Matej Larkin 3Kreditna: @matsy__

Matthew Larkin poznat je po tome što je jedan od najpametnijih umjetnika tetovaža pop kulture. Inspiriran crtićima, Disneyevim i video igrama, Larkin donosi hrabre tetovaže koje ispisuju boju i život. Osim što može replicirati različite stilove dizajna, inovativni je dizajner neotrada.

Slavu je stekao svojim crossover djelima, gdje je pomiješao dva koncepta ili svojstva, stvarajući jedinstvena, duhovita i prilagođena umjetnička djela za kožu. On radi legendarnog tetovažnog studija u Dublinu.

Jairo Carmona (@jairo.tattoos)

Jairo Carmona 1Kreditna: @jairo.tattoos Jairo Carmona 2Kreditna: @jairo.tattoos Jairo Carmona3Kreditna: @jairo.tattoos

Osnovao Carmona Jutarnja zvijezdaprivatna prilagođena trgovina tetovaža u Londonu. Umjetnik rođen u Kolumbiji radio je kao grafički dizajner, ali su ga inspirirali grafiti oko njega. Ti su umjetnici inspirirali njegov vlastiti ludi kartonski stil.

Njegov svijetli, živahni stil tetovaže izgleda jednako atraktivno na originalnim likovima, kao i na repliciranju scena iz omiljenih animiranih filmova njegove mušterije.

Hugo Black (@sameblackwhite)

Hugo Black 1Kreditna: @sameblackwhite Hugo BlackKreditna: @sameblackwhite Hugo Black 3Kreditna: @sameblackwhite

Hugo Black tetovira male prilagođene komade crno -bijele umjetnosti. Često ga inspirira Studio Ghibli, koristeći debele linije koje podsjećaju na chibi stil umjetnina. Crna je uglavnom poznata po prepoznatljivom dizajnu crne i sive mačke.

Nije isključivo za mačke, Black također ispisuje Pokémonove likove, crtane prikaze kućnih ljubimaca i mističnih stvorenja. Black -ov jedinstveni minimalistički stil crtića učinio ga je jednim od najtraženijih i osebujnih tetovaža na svijetu.

 Jamajka Corridori (@sweetyjtattoo)

Koridori Jamajke 1Kreditna: @sweetyjtattoo Koridori Jamajke 2Kreditna: @sweetyjtattoo Koridori Jamajke 3Kreditna: @sweetyjtattoo

Vlasnik Sweety J Tattoo, Jamaica Corridori želi da svi iznesemo unutrašnje dijete svojim stilom tetovaže u crtiću. Obožava biti animirani likovi za život na koži, osobito Disneyjevi likovi. Također voli transformirati ne-animirane likove poput Marvelovih superjunaka u dječje dizajne.

Talijanska umjetnica voli akvarel i dodaje mnogo ovog stila svojim tetovažama iz crtića. Njezino oko za boje i miješanje crtića i akvarela čine Jamajku nevjerojatno jedinstvenim umjetnikom tetovaža.

Mae La Roux (@missmaelaroux)

Mae La Roux 1Kreditna: @missmaelaroux Mae La Roux 2Kreditna: @missmaelaroux Mae La Roux 3Kreditna: @missmaelaroux

Mae La Roux specijalizirana je za visokokvalitetne Disneyjeve tetovaže, a nitko ne može uhvatiti čaroliju njihovih filmova kao ona. Od portreta likova do cijelih rekreiranja scena, ona je jedan od najcjenjenijih umjetnika za obožavatelje Disneyja.

Manekenka s pin -up modelom, La Roux sa sjedištem u Kaliforniji i čini da tetovaže zataškavanja izgledaju jednostavno. Zamjenjuje stare, izblijedjele i neuhladne tetovaže svijetlim, odvažnim portretima najpoznatijih ličnosti pop kulture.

Cartoon Tattoo Artist: Više često postavljanih pitanja

Koje poznate osobe imaju tetovaže iz crtića?

Mnoge poznate osobe imaju tetovaže iz crtića. Neki imaju cool i odvažne dizajne koji ponavljaju dizajn tetovaža iz crtića, dok drugi odaju počast omiljenoj predstavi iz djetinjstva.

Prva tetovaža Amy Winehouse bila je Betty Boop dizajn na donjem dijelu leđa. Glumica i model Ruby Rose veliki je ljubitelj tetovaža iz crtića, njezina kolekcija uključuje lik Gumbyja koji nosi kostim ljubičaste mačke i Polly Esther iz anime TV emisije Samurai Pizza Cats. Ariana Grande svojoj je kolekciji tetovaža dodala portret Chihira iz filma Spirited Away.

Model Isabeli Fontana ima na stražnjoj strani lijeve ruke crtanu tetovažu medvjedića. Pjevač Tove Lo ima veliku tetovažu djevojke sa slike Marka Rydena Jasna srca, sivo cvijeće. Pjevač Melanie Martinez ima opsežnu zbirku crtanih tetovaža uključujući likove iz kratkog filma Disney Silly Symphonies, slatkiše i ljubavna srca.

Gdje trebam napraviti svoju tetovažu iz crtića?

Gdje trebam napraviti svoju tetovažu iz crtića 1Kreditna: Instagram Gdje trebam napraviti svoju tetovažu iz crtića 2Kreditna: Instagram Gdje trebam napraviti svoju tetovažu iz crtića 3Kreditna: Instagram

Ne postoji posebno mjesto za crtanje tetovaža, sve ovisi o vašim osobnim preferencijama i toleranciji na bol. Ovaj stil odgovara većim stilovima jer su detaljno oblikovani i oblikovani kao odvažni, impresivni komadi. Zbog toga se obično nalaze na rukama, leđima, bedrima i listovima.

Manje tetovaže iz crtića nisu neuobičajene. Gdje stavljate ovu tetovažu, stil ovisi o tome koliko želite da je vidite. Tetovaže na vratu, zglobu, gležnju, prstima i šakama jako su popularne.

Koja je razlika između crtanih tetovaža i anime tetovaža?

Postoji mala razlika u dizajnu između crtanih tetovaža i anime ili manga tetovaža. U osnovi, stripovi i crtići u zapadnom svijetu isti su kao manga i anime u Japanu. Anime likovi izgledaju bliže stvarnosti, s izrazitim značajkama i realističnim pokretima. Crtići su dvodimenzionalniji i općenito manje realističnog izgleda.

Umjetnik tetovaža zainteresiran za tetovaže iz crtića također će općenito biti zainteresiran za tetoviranje anime ili manga stilova. Obično se postižu u oba stila tetoviranja.

Također pročitajte: 50+ dizajna i značenja tetovaža Dragon Ball

Koje likove iz crtića mogu na sebi istetovirati?

Koje likove iz crtića mogu dobiti 1Kreditna: Instagram Koje likove iz crtića mogu dobiti 2Kreditna: Instagram Koje likove iz crtića mogu dobiti 3Kreditna: Instagram

Gotovo je beskrajan potencijal što se tiče onoga što možete na sebi tetovirati. Možete ići s klasičnim crtićem iz svoje mladosti poput Looney Tunes, Simpsons ili Disneyjevog lika. Alternativno, možete odabrati nešto modernije poput Ricka i Mortyja ili Family Guya.

Svaki crtač tetovaža ima svoj stil i omiljene likove za tetoviranje. Provjerite njihov portfelj kako biste se inspirirali o vrstama crtanih likova koji im se sviđaju i istaknuli se u tetoviranju.

Kako pronaći odgovarajućeg umjetnika za tetoviranje crtića za sebe?

Kada tražite pravog umjetnika za crtanje tetovaža za vas, prvo mjesto za početak bi trebao biti pregled njihovog portfelja. Većina umjetnika tetovaža ima društvene mreže, obično Instagram i Facebook, kao i vlastitu web stranicu ili stranicu na web stranici svog studija.

U usporedbi s drugim stilovima tetovaža, crtane tetovaže vrlo su svijetle i podebljane. Trebali biste odabrati umjetnika za tetoviranje koji zna koristiti boju i zna kako vam dati sjajnu tetovažu koju ćete s ponosom nositi još mnogo godina.

Također pročitajte: 30 najboljih umjetnika tetovaža koje biste trebali pratiti 2021

Koliko je sa mojom tetovažom iz crtića potrebno da zacijeli?

Ovaj će odgovor ovisiti o različitim čimbenicima, uključujući vaše zdravlje i mjesto na kojem se nalaze tetovaže iz crtića. Općenito, preporučujemo brigu o svojoj tetovaži prva dva tjedna jer će većina tetovaža zacijeliti u roku od 7-10 dana.

Dali si znao:

Ako umjetnik stavi zavoj ili prozirnu foliju, trebali biste ga ukloniti nakon 24 sata. Zatim nježno operite tetovažu antimikrobnim sapunom i vodom. Uvijek stavljajte, ne trljajte, osušite.

 

Koliko će trebati da se tetovira crtić?

Dobar umjetnik tetovaža nikada ne smije žuriti s procesom tetoviranja. Upamtite, s ovim umjetničkim djelom morate živjeti do kraja života. Veći, složeniji komadi mogu potrajati desetke sati i obično će im trebati nekoliko sjednica. Za mali komad, otprilike veličine stražnjeg dijela vaše ruke, trebat će sat ili dva. Pokažite svom umjetniku svoj dizajn i veličinu koju želite, moći će vam točno dati do znanja koliko će trajati.

Dali si znao:

Talijanski umjetnik tetovaža srušio je Guinnessov rekord za najdužu tetovažu na svijetu, izvođenjem 28 tetovaža u 57 sati i 25 minuta. On je također dio tima koji drži da većina rekorda u 12 sati (836).