Trgovina s tetovažami

10 najboljših tetovažnih studiev v San Diegu (posodobljeno leta 2021)

San Diego je eno od mest, ki je znano po svoji bogati ponudbi. To je odlična družinska atrakcija z živalskim vrtom, Legolandom in še veliko več. Drugi dragulj je 70 milj dolga plaža, ki je poleti njegova ključna atrakcija. Ne glede na to, ali živite v San Diegu ali ga nameravate obiskati, vedite, da obstaja veliko tetovažnih studiev, ki bi vas morda želeli obiskati.

V tem članku smo iskali, pregledali in sestavili najbolj priljubljene tetovaže v San Diegu. Osredotočili smo se tako na studie, ki pozdravljajo sprehode, kot tudi na tiste bolj priljubljene kraje, ki poudarjajo sestanke in priprave, da jih nekateri najboljši umetniki tetovaže v mestu raztrgajo.

S svojim neverjetnim podnebjem, nedotaknjenimi plažami, lepim vremenom in sproščenim okoljem nas ne preseneča, da San Diego vzbuja toliko ustvarjalnosti in navdiha. To mesto je rodilo nekaj neverjetno nadarjenih tatoo umetnikov in studiev. Kljub temu si jih brez nadaljnjega oglejmo in poglejmo, po čem izstopajo.

Kako smo izbrali tetovažne studie v San Diegu?

Pri izbiri najboljšega tatoo studia v San Diegu smo se morali osredotočiti na veliko stvari, da smo lahko presojali. San Diego je veliko mesto z več kot milijonom prebivalcev. S tem v mislih obstaja veliko registriranih in neregistriranih tatoo umetnikov in studiev.

Za oceno, kateri so najboljši, smo upoštevali naslednja merila:

  • Portfelj – Mnogi umetniki tetovaže zapustijo izdelke svojih del, na primer sliko ali video na svojem Facebooku, Instagramovem računu ali na svoji uradni spletni strani. Instagram je najboljše mesto za ogled teh modelov, še posebej, če iščete nekoga, ki takoj objavi rezultate svojega dela.
  • Ocene – Včasih morate pogledati več kot le portfelje, na primer ocene. Vsakdo, ki obišče določeno tetovažo, ima to edinstveno izkušnjo. Če posodobijo svoje ocene, boste videli, kaj to pomeni za vas in vaše prihodnje sestanke.
  • Higiena – Tatoo studii morajo biti profesionalni in čisti. Delo z iglami pogosto predstavlja tveganje za bakterijske in druge okužbe, če tatoo umetnik ni dovolj previden. Vedno preverite higienske standarde.
  • Prilagodljivost -Nekateri tetovažni studii ponujajo sprehode, drugi pa samo sestanke. To je odvisno od studia do studia in ni vplivalo na našo končno odločitev. Kljub temu smo želeli vključiti studie, ki imajo prilagodljive termine za nestrpne navdušence nad tetovažami.

10 najboljših tetovažnih studiev v San Diegu

Kot smo že povedali, smo se osredotočili na sprehode in načrtovane sestanke. Omeniti velja, da smo našli tudi nekaj skritih talentov, ki nimajo tako velikega števila sledilcev in priljubljenosti. Dobra novica je, da se nanje lahko zanesete v celoti. Verjetno je tudi, da so na voljo, kadar drugih, večjih tetovažnih studiev ni.

Propagandna tetovaža

Propagandna tetovaža 1Kredit: @propagandatattoo Propagandna tetovaža 2Kredit: @propagandatattoo Propagandna tetovaža 3Kredit: @propagandatattoo

Čeprav tetovaža Propaganda ni hvaljena na desetine tisoč ali celo na stotine privržencev, je to ni preprečilo, da bi jo razglasili za eno najboljših tetovaž v San Diegu. Menimo, da je pomanjkanje priljubljenosti posledica tega, da na svojem Instagram računu ne objavljajo pogosto.

Kljub temu so nas objave, pa tudi galerija na spletnem mestu, prepričale, da je to eno najbolj zlatih mest, ki jih lahko obiščete v San Diegu v Kaliforniji. Trgovina je opremljena z vrhunsko opremo in predanimi tetovatorji, ki imajo vedno nasmeh na obrazu.

Všeč nam je tudi raznolikost različnih modelov tetovaž. Čeprav je kraj specializiran za izdelavo manjših, minimalističnih in precej tradicionalnih tetovaž, lahko pridete s kakršnimi koli idejami, ki jih imate, in jih bodo uresničile čim prej, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Spot tudi ves čas spodbuja vhode, lahko pa se tudi dogovorite za termin, če se boste zaradi tega počutili bolj udobno.

SD tetovaža (San Diego Tattoo)

San Diego Tattoo 1Kredit: @sdtattoo San Diego Tattoo 2Kredit: @sdtattoo San Diego Tattoo 3Kredit: @sdtattoo

Nadarjeni tetovatorji se z različnimi tehnikami in oblikami domislijo ustvarjalnih in čarobnih tetovaž. Če naletite na eno izmed najbolj priljubljenih trgovin s tetovažami v San Diegu z zelo ustvarjalnim imenom, ne pozabite, da lahko vsako idejo, kateri koli dizajn spremenite v resničnost.

Tatoo studio je specializiran za realistične in tradicionalne tetovaže. Vendar se igrajo z drugimi risanimi in drugimi koncepti, polnimi različnih oblik in vzorcev. Teksture so preproste, črnilo izgleda čisto in urejeno tudi po tem, ko se je tetovaža zacelila, odtenki pa sčasoma ne zbledijo.

Še ena stvar, ki je pri tem tetovažnem studiu tako odlična, je, da omogočajo vhode vsak dan med delovnim časom. Imajo umetnike za tetoviranje, ki delajo samo z vhodnimi strankami in bodo ponudili čist in sproščen ambient za manjše in večje tetovaže.

Koncept, ki stoji za SD Tattoo, nam je zelo všeč in prepričani smo, da ima tudi več kot 50.000 sledilcev na Instagramu. Če iščete zanesljivo in zaupanja vredno trgovino s tetovažami, je tetovaža SD morda vredna tega.

Galerija tetovaž Bearcat

Galerija tetovaž Bearcat 1Kredit: @bearcattattoogallery Galerija tetovaž Bearcat 2Kredit: @bearcattattoogallery Galerija tetovaž Bearcat 3Kredit: @bearcattattoogallery

Bearcat tattoo lahko imenujemo srednje velika galerija tetovaž glede na njene sledi in ocene, ki jih imajo povsod. Imajo veliko nadarjenih tetovatorjev. Zanimivo je, da se vsi ponašajo s svojim stilom tetoviranja in se bodo oglasili ter pomagali strankam z različnimi interesi in željami glede na njihove tetovaže..

Njihovo spletno mesto je precej podrobno, zato se lahko preprosto dogovorite za sestanek pri enem od umetnikov tetovaž, ki so predstavljeni tudi na spletnem mestu in na strani Instagram. Čeprav so vsestranski studio, ne moremo, da ne opazimo poudarka pop-art dizajna tetovaž, pa tudi pisanih rokavov priljubljenih video iger, televizijskih oddaj in likov iz risank.

Črnilo je videti, kot da je bilo vbrizgano brez primere, pri čemer so se rane lepo zacelile, ne da bi pri tem ogrozili kakovost tetovaže. Odtenki so dobro mešani in zaradi slabe kakovosti ali premalo spretnosti ne vidite slabe mešanice barv.

So hitri, natančni, predani in dostopni. Okolje je dobro zasnovano, da se boste počutili kot doma. Čeprav vhodi niso dovoljeni, kolikor smo videli, postopek rezervacije poteka gladko in hitro, tako da boste v kratkem s svojo tetovažo.

Chris Cockrill Tattoo

Chris Cockrill Tattoo 1Kredit: @chriscockadoodledo Chris Cockrill Tattoo 2Kredit: @chriscockadoodledo Chris Cockrill Tattoo 3Kredit: @chriscockadoodledo

Neodvisni umetniki, ki imajo studie, prav tako pritegnejo veliko naše pozornosti, še posebej, če so navdihnjeni s podrobnostmi in lahko pridejo do odličnih modelov tetovaž. V tem posebnem studiu nam je všeč, da se umetnik osredotoča na tradicionalne in nekonvencionalne tetovaže, ki si jih ne bi mogli zamisliti vsi.

Pri vhodih ni ničesar. Vendar pa lahko na več načinov rezervirate telefonske klice, Instagram, stran Knjiga na spletnem mestu, kar je tudi najbolj zanesljiva možnost. Ta kraj je dobro vzdrževan in vsak, ki ga obišče, vedno dobi pozitiven vtis iz prijetnega okolja in pozitivne energije.

To je idealen kraj za vse, ki imajo raje manjše in večje tetovaže. Tudi tisti, ki imajo raje barvanje in druge vrste senčenja nad minimalističnimi tetovažami, bodo v tem studiu našli tisto, kar iščejo.

Guru tetovaža

Guru tetovaža 1Kredit: @gurutattoo Guru tetovaža 2Kredit: @gurutattoo Guru tetovaža 3Kredit: @gurutattoo

Guru Tattoo je eden največjih in najbolj priljubljenih tatoo studiev v San Diegu. Njegovi ustvarjalni tetovatorji, ideja, blagovna znamka, ambient, vse to je prispevalo k zadovoljstvu strank in tako visoki ravni priljubljenosti. Idealen je za ljudi, ki si želijo tetovaže, ki izstopajo in lovijo vse sape.

Priznati moramo, da se ta tattoo studio večinoma osredotoča na tetovaže, ki so večje, žive in barvite. Podrobno črnilo, natančna roka in nešteto navdihov so tisto, zaradi česar ti umetniki iz tetovaže izstopajo med konkurenco in privabljajo veliko število strank.

Vhodi niso dobrodošli in glede na tako visoko bazo sledilcev na Instagramu bi bilo najbolje, da se odpravite na spletno mesto in se dogovorite za sestanek. Tako Instagram kot uradna spletna stran imata veliko modelov. Vedno najprej pošljite umetnikom želeno zasnovo.

Prvo poglavje Tattoo

Prvo poglavje Tetovaža 1Kredit: @chapteronetattoo Prvo poglavje Tattoo 2Kredit: @chapteronetattoo Prvo poglavje Tattoo 3Kredit: @chapteronetattoo

Če ste zgodnji ptič in se želite zjutraj najprej narisati, vedite, da se prvo tetovaže odpre po 12. uri. Kljub temu je vse ostalo v tem tetovažnem studiu neverjetno. Odlično okolje in ambient, dinamična, a hkrati sproščujoča glasba in super nadarjeno osebje, v katerem se bo vsaka minuta vašega bivanja počutila prijetno.

Postopek imenovanja ima precej preprosto metodo. Obiščete spletno mesto, izpolnite obrazec, kjer dobite ponudbo, in za ocenjeno ceno podate dizajn, ki ga želite prenašati. Račun na Instagramu je precej velik, zato je razumljivo, da si za boljše vrednotenje cen želimo preproste oblike.

Nadarjeni umetniki tega tetovažnega studia ponujajo številne sloge, na katere se lahko osredotočite, ko izberete pravo obliko tetovaže za vas. Obstaja vse, od tradicionalnih in minimalističnih tetovaž do realističnih in podrobnih abstraktnih simbolov in zgodb, napisanih na rokavu ali hrbtu.

Odlično izdelujejo abstraktne pojavne simbole, odlično pa se obnesejo tudi pri portretih živali in ljudi.

Tetovaža Buju

Buju tetovaža 1Kredit: @buju_tattoo Buju tetovaža 2Kredit: @buju_tattoo Buju tetovaža 3Kredit: @buju_tattoo

Tatoo Buju se bolj osredotoča na minimalistično in klasično črno -belo črnilo, po želji brez preveč senčenja. Aktivno delajo in uspešno gradijo veliko Instagram skupnost z več kot 26 tisoč sledilci. Na njihovi strani Instagram lahko najdete vse od čudovitih tetovaž za hišne ljubljenčke do neverjetnih cvetličnih in naravnih umetnin telesa.

Čeprav so specializirani za minimalistične modele, je mogoče narediti vse, kar želite, da se naredi in spremeni v vašo body art. Osebje je zelo previdno in bo poskrbelo, da je vse čisto in pripravljeno za tetoviranje. Kolikor smo razumeli, se sprehodi ne spodbujajo, vendar se lahko z lahkoto dogovorite za sestanek.

Tetovaža s polnim krogom

Tetovaža s polnim krogom 1Kredit: @fullcircletattoo Tetovaža s polnim krogom 2Kredit: @fullcircletattoo Tetovaža s polnim krogom 3Kredit: @fullcircletattoo

Tatoo Full Circle gosti 10 super nadarjenih umetnikov, ki vas bodo vedno pozdravili v tem prijetnem okolju, kjer odlične ideje postanejo resničnost. Je super udobno, osebje pa poskrbi, da se počutite kot doma. Še pomembneje pa je, da vam bodo svetovali, katere korake morate narediti pri negi in negi tetovaže, če ste prvič.

Tatoo s polnim krogom običajno pozdravlja številne gostujoče umetnike, ki delajo kot nomadi in svoje sposobnosti premikajo za večjo izpostavljenost, hkrati pa se lotijo ​​dela z različnimi ljudmi. Presenetljivo je tudi, da lahko preprosto predlagate svoj dizajn in izberete termin, ki vam bo najbolj prijeten. Če želite ujeti določenega potujočega umetnika, se obrnite na studio.

Zaradi velike priljubljenosti Full Circle Tattoo omogoča tudi ljudem, ki živijo v tujini, da se dogovorijo za termin in pridejo narediti tetovažo. Na spodnjih slikah si oglejte, kako hrustljavi in ​​podrobni so vsi modeli.

Granat tetovaža

Granat tetovaža 1Kredit: @garnettattoo Granat tetovaža 2Kredit: @garnettattoo Granat tetovaža 3Kredit: @garnettattoo

Težko je najti umetnika za tetovaže, ki bo natisnil vse, kar želite. V Garnet Tattoo pa lahko vsak dizajn spremenite v resničnost, ne glede na to, kje ga želite. Garnet Tattoo lahko naredi tetoviranje za ljudi, ki želijo prikriti brazgotine s črnilom, bolj udobno.

Ne samo to, ta tatoo studio odlikuje ustvarjalne živalske odtise, ozadja ter tradicionalne in plemenske tetovaže z živalmi, kot so divje mačke, ptice, volkovi in ​​druge. Dogovarjanje za sestanke je preprosto, če jih opravite prek kontaktnih podatkov na uradni spletni strani.

Tetovaža Seven Seas

Tetovaža sedem morij 1Kredit: @sevenseastattoosd Tetovaža sedmih morij 2Kredit: @sevenseastattoosd Tetovaža sedem morij 3Kredit: @sevenseastattoosd

S svojim intuitivnim in ustvarjalnim imenom ta tetovažni studio privablja najboljše mornarje in pirate v San Diegu in še dlje od leta 2003. Čeprav morda ne objavljajo pogosto na Instagramu, si lahko ogledate manjše in večje modele zadihano.

Zanimivo je tudi, da studio, ki deluje bolj kot trgovina, spodbuja svoje stranke, da jih obiščejo in izbirajo med stotinami različnih modelov, ki jih nato natisnejo najbolj profesionalni in predani umetniki tetoviranja. Spodnje slike vam bodo pomagale izvedeti več o njihovem slogu.

Preberite tudi:

  • 10 najboljših tetovaž v Los Angelesu (lokacija, ocene in storitve)
  • 10 najboljših tetovaž v Sacramentu: Poiščite najboljše umetnike
  • Najboljše tetovaže v Seattlu: Preverite portfelj najboljših umetnikov
  • Najboljši tetovatorji na območju Bay: najboljši talenti, med katerimi lahko izbirate