toamnă

Veverițe Tinker: confecționați singuri decorațiuni de toamnă cu copii de vârstă pentru grădiniță

Veverița tineri conuri de pin simțit animale figurine idei

Când răcorește afară și vremea ploioasă nu permite plimbări lungi, copiii se distrează brusc făcând din nou obiecte de artizanat. Frunzele de culoare toamnă, ghindele și conurile de pin pot fi vopsite, lipite împreună și aranjate în orice castron. Imaginile fericite ale ferestrelor sunt realizate din hârtie, frumoase figuri de animale sunt cusute din fetru. Figurile de vulpe, arici și, bineînțeles, de veveriță împodobesc camera copiilor. Dacă sunteți unul dintre acei pasionați de meserii și căutați în prezent idei inspiratoare noi, atunci următorul articol este pentru dvs. Vă explicăm cum puteți face veverițe cu copiii din diferite materiale.

Veverițe Tinker: figuri drăguțe de animale din conuri de pin și pâslă

Veveritele fac decorațiuni de toamnă cu copii, decupează, lipesc instrucțiuni împreună

Prima idee de artizanat este foarte ușoară și potrivită chiar și pentru începătorii artizanali. Faceți aceste veverițe drăguțe din conuri de pin și simțite împreună cu copiii. Distracția manuală pentru întreaga familie este garantată! Tot ce aveți nevoie este lipici fierbinte, foarfece, conuri de pin și fetru în gri, bej, negru și maro. Dacă nu aveți lipici fierbinte acasă, atunci puteți folosi lipici pentru lemn. Dacă doriți, puteți sigila conurile de pin cu lac pentru lemn pentru a face decorul rezistent la intemperii.

Pentru cine este potrivită această idee meșteșugărească?? Pentru copii de la trei ani.

Timp de artizanat: Pasionații de artizanat cu experiență pot face singuri aproximativ 5 bucăți pe oră.

Veveriță artizanală conuri de pin copii vârstă grădiniță idei sfaturi

Așa se fac veverițele:

 • Mai întâi, decupați detaliile din fetru (cap, ochi, nas, coadă, brațe și picioare, precum și cele două părți ale glandului). Mai întâi trebuie să desenați șabloane pe hârtie și apoi să decupați șabloanele. Puteți economisi timp așezând mai multe foi de pâslă una peste alta, desenând detaliile respective pe foaia superioară de pâslă și apoi tăind elementul din toate foile de pâslă în același timp. Opțional, puteți cere pur și simplu copiilor să facă treaba.
 • Dacă doriți, puteți sigila conurile de pin cu lac pentru lemn, astfel încât figurile animalelor să fie garantate să dureze mai mult. Dar mai întâi asigurați-vă că conurile de pin sunt uscate și curate. Abia atunci puteți aplica lacul de protecție cu o perie.
 • Acum nu mai rămâne decât să lipiți detaliile individuale pe conurile de pin. Aceasta este o treabă pentru adulți, deoarece vă puteți arde grav cu ajutorul pistolului de adeziv fierbinte. Din motive de siguranță, nu lăsați niciodată copiii cu vârsta sub 6 ani să lucreze cu adeziv fierbinte. Cu copiii mai mari, ar trebui să exersați mai întâi folosind pistolul de lipit.

Veverițele clocotesc conuri de pin Figurile animalelor fac asta singur ideea de decor de toamnă

Veverițe Tinker: faceți cu copii figuri din animale drăguțe din hârtie și blană

Decorați veverițele din blană falsă și hârtie colorată cu ochi googly

Următoarea idee de artizanat este foarte ușoară și este potrivită chiar și pentru începătorii meșteșugari complet. Pentru a face veverițele din imaginea de mai sus din hârtie, aveți nevoie de hârtie de construcție maro, un creion alb, blană falsă, bețișoare, ochi googly, foarfece și lipici pentru lemn și hârtie. Decupați corpul din hârtia de construcție maro și lipiți un ochi înclinat pe el. Apoi tăiați coada din blana artificială și lipiți-o pe stick-ul de gheață. Apoi, utilizați un pistol de lipit sau lipici pentru a atașa corpul la bățul de gheață.

Veverițe Tinker: Decor elegant realizat din role de hârtie igienică

Realizați singuri decorațiuni elegante de toamnă din role de hârtie igienică și hârtie de ambalare

Este greu de crezut că pungile elegante de zahăr din imaginea de mai sus sunt fabricate din role de hârtie igienică. Hârtia de ambalaj colorată le transformă rapid în trunchiuri de copac. În plus, veverițele de hârtie împodobesc pungile. Aranjamentul perfect pentru sufragerie sau sufragerie. Cafeaua de după-amiază este garantată pentru a avea un gust mai bun cu o bomboană delicioasă de ciocolată, iar decorul asigură o dispoziție bună pentru tineri și bătrâni.

Veverița Pictează imagini cu acuarele și decorează cu frunze de toamnă

Vopsiți veverița cu acuarelă și faceți coadă din frunze colorate de toamnă

Următoarea idee de artizanat este potrivită atât pentru copiii de la grădiniță, cât și pentru vârsta școlară. Mai întâi, organizați o excursie în natură și lăsați copiii să culeagă frunzele de toamnă. Frunzele frumos colorate pot fi găsite în fiecare pădure și parc din septembrie. Când ajungeți acasă, îl puteți pune între ziar și sub o grămadă de cărți. Lăsați frunzele de toamnă să se usuce la temperatura camerei timp de două zile. Apoi folosiți acuarele pentru a picta o veveriță (puteți opțional să tipăriți un șablon și să-l pictați) fără coadă. Lipiți frunzele de toamnă astfel încât să semene cu o coadă. Încadrați imaginea terminată și agățați-o în sufragerie. Pare deosebit de eficient dacă aranjați imaginea împreună cu alte accesorii pentru casă în auriu și galben deasupra căminului.

Faceți poze cu fereastra veveriței cu copiii

Vopsiți și decupați poze cu ferestre cu copiii

Creați o dispoziție fericită în grădiniță cu aceste imagini colorate ale ferestrelor! Aveți nevoie de hârtie de construcție în verde, maro, galben, albastru, roșu, alb, negru și roșu cărămidă, foarfece, creion, bandă transparentă pe două fețe, lipici, un tăietor și un saltea de tăiere.

Faceți poze cu ferestrele cu copiii. Decupați o siluetă de veveriță din hârtie de construcție

Și așa se face imaginea fericită a ferestrei:

 • Mai întâi măsurați fereastra și marcați poziția imaginii ferestrei cu benzi de hârtie.
 • Folosiți creionul pentru a desena detaliile pe hârtia de construcție.
 • Decupează apoi toate detaliile cu un tăietor sau foarfece.
 • Apoi coborâți până la lipire și lipiți imaginea ferestrei împreună cu lipiciul.
 • Apoi lipiți imaginea colorată a ferestrei de geam cu banda adezivă pe două fețe.

Faceți veverițe și decorați camera copiilor cu imagini vesele la fereastră toamna

Veverițe Tinker: coaseți jucării drăguțe din pâslă

Veverițele fac idei pentru ca copiii mici să facă ei înșiși jucării de peluză

Toți copiii adoră jucăriile de peluză. Surprindeți-i cu o veveriță drăguță din fetru moale. Pentru această idee de artizanat aveți nevoie doar de pâslă, un șablon de artizanat, polifund sau alt material de umplutură, fir de cusut ton pe ton cu pâsla și o foarfecă. Nu trebuie neapărat să coaseți detaliile de fetru împreună pentru decorare, le puteți lipi și. La sfârșitul articolului veți găsi un șablon gratuit pentru imprimare.

Coaseți-vă singur jucării de peluză Instrucțiuni și șablon pentru decupare

Cum să o facă:

 • Imprimați șablonul și decupați-l. Transferați-l pe fetru și decupați detaliile.
 • Vopsiți pleoapa cu un stilou.
 • Coaseți detaliile mici pe detaliile mari.
 • Coaseți cele două detalii simțite împreună, lăsând o gaură.
 • Umpleți veverița cu polifundare prin gaură și apoi coaseți gaura.

Cum să coaseți figuri de animale din instrucțiunile simțite în mai mulți pași simpli

Jucării de tinker cu idei de umplutură din bumbac pentru decorațiuni de toamnă la creșă

Placă de unică folosință cu magnet

Vopseste poze de toamna pe farfurii de unica folosinta

Transformați o farfurie de unică folosință într-o adevărată operă de artă. Pentru această idee de artizanat, veți avea nevoie de următoarele materiale: hârtie albă de construcție, foarfece, lipici pentru hârtie, creioane colorate, creion, magnet de disc.

Artizanat cu copii Instrucțiuni pentru decorarea pereților de toamnă

Mai întâi, desenați un copac cu frunze de toamnă și lăsați copiii să coloreze în desen cu creioane colorate.

Artizanat cu copiii, desenează și pictează copaci și frunze de toamnă pe farfurii de unică folosință

Atașați magnetul discului pe partea din spate a plăcii.

Atașați decorul de perete la frigider cu un magnet

Vopsiți placa de hârtie și lipiți magnetul pe spate

Tăiați câteva ghinde din carton maro.

Tăiați ghinda din hârtie de construcție și lipiți-o pe farfurie

Puteți atașa ghindele pe farfurie cu o capsator sau le puteți lipi. Nu folosiți lipici fierbinte, nu este potrivit pentru hârtie și carton.

Decupați ghindă din hârtie de construcție Idei Instrucțiuni

Desenați veverița pe hârtie albă de construcție și lăsați copiii să coloreze imaginea. Apoi decupați veverița și lipiți-o pe farfurie. complet!

Creați idei pentru toamnă Decupați figuri de animale din hârtie și vopsiți-le

Faceți o felicitare pop-up cu copiii

Faceți o felicitare pop-up cu veverițe împreună cu copiii și trimiteți-le de ziua lor

Ești invitat la o petrecere de ziua copiilor? Faceți o felicitare pop-up distractivă și colorată cu copiii.

Faceți-vă singur veverițe origami

Opțional, puteți să pliați și felicitarea. Există numeroase instrucțiuni pe net pentru veverițele origami pe care le puteți folosi și ca cărți de loc pentru Ziua Recunoștinței.

Tăiați figuri de animale din hârtie și coada din amprente

Bunicii tăi sărbătoresc o aniversare? Surprindeți-i cu o felicitare imaginativă. Imprimați șablonul gratuit găsit la sfârșitul articolului și tăiați coada. Colorează desenul cu acuarele cu copiii și decupează-le. Apoi periați mâinile copiilor cu vopsea maro și puneți-l pe copil să-și ștampileze amprenta pe hârtie albă de construcție. Tăiați amprentele și faceți coada din ele. Lipiți coada pe corp și ați făcut o felicitare rece.

Veveritele tricotează o jucărie drăguță drăguță pentru ca nepoții să-și facă singuri

De asemenea, puteți tricota veverițe și apoi le puteți umple cu polyfill. De asemenea, puteți face figuri mici din piulițe și sârmă de țeavă. Lăsați creativitatea să se elibereze și creați decorațiuni artistice de toamnă împreună cu copiii. Asigurați-vă că folosiți foarfeca și pistolul de lipit fierbinte în siguranță. Nu lăsați niciodată copii mici nesupravegheați în timp ce faceți meserii, există riscul de rănire. Bebelușii ar putea chiar să înghită părți mici și, prin urmare, nu ar trebui să ajute la lucrări de artizanat.

Decorațiunile de toamnă pentru camera copiilor fac figuri drăguțe de animale din ghinde.Idei de artizanat pentru copiii de vârstă a grădiniței

Realizați-vă propriile figuri de animale din pahare de plastic și hârtie de construcție pentru decorațiunile de toamnă

Veveritele din role de hârtie igienică și nuci și pâslă fac decorațiuni distractive pentru a se face cu copiii

Șablon veveriță decupat din hârtie idee drăguță pentru decor de toamnă

Șablon de artizanat pentru siluetă de veveriță pentru imagini de ghirlandă sau ferestre pentru decupare din hârtie

Decupați poze cu ferestre cu copiii și pictați-le.Ideea dulce pentru decorațiuni de toamnă

Faceți-vă propria mască de veveriță din fetru pentru Halloween și lipiți-o împreună