toamnă

Realizați singuri decorațiuni de toamnă într-un pahar – idei simple de imitat

Herbstdeko vază de sticlă dalii portocalii trandafiri ramuri de boabe

Pentru mulți, toamna este asociată cu frigul, ceața și melancolia. Dar toamna are farmecul ei deosebit și este la fel de colorată și variată ca și frunzele toamnei. Minunatul sezon de toamnă încântă privirea și simțurile. Cu câteva mici modificări, jocul luminos al culorilor naturii poate fi reprodus în propriii tăi pereți. Decorul excelent nu trebuie să fie scump. Vă vom arăta cum puteți evoca un decor frumos de toamnă în pahar. Folosiți aceste idei simple pentru a aduce toamna în propriii dvs. pereți!

Decorațiuni de toamnă într-un pahar – sărbătoriți timpul fericit al recoltei

Decor de toamnă într-un borcan de zidărie Frunze de toamnă în tonuri roșii și portocalii.jpg

Natura însăși oferă o varietate de materiale de artizanat cu care vă puteți realiza ideile. Puteți folosi aproape tot ceea ce ne aduce acest sezon minunat: frunze de toamnă viu colorate, diverse ierburi și ramuri de copaci, ghinde, castane, nuci, conuri, trandafiri, fructe de pădure, precum și pere și mere suculente și parfumate. Lăsați-vă liberă pasiunea pentru colecționare!

Decor de toamnă într-o vază de sticlă de sticlă conuri castane ghinde șolduri felii de portocală

Odată ce ați obținut materialele naturale, vă puteți aranja frumoasele descoperiri în borcan. Arată și mai special în spatele geamului. Vaze de sticlă, boluri de sticlă, boluri de sticlă, clopote de sticlă, borcane de zidărie – dacă aveți idei bune, sticla este foarte ușor de decorat. Sticla transmite ușurință și eleganță și scoate la iveală frumos decorațiunile colorate.

Herbstdeko castron de sticla castane carcase de castane uscate tava de rachita mini dovleci albi

Decorul de toamnă din sticlă poate fi aranjat foarte repede și arată minunat. Deci, dacă nu sunteți un fan al artizanatului, al lipirii și al picturii, dar doriți să proiectați ceva frumos pentru toamnă, atunci aceste idei sunt perfecte pentru dvs..

Sfaturi pentru amenajarea ta de toamnă

Realizați-vă propriul decor de toamnă într-o rafie înaltă de dovleci din plastic din sticlă

Alegeți mai întâi un vas de sticlă potrivit pentru aranjamentul dvs. de toamnă. Diferite vaze de dimensiuni diferite, cu un design simplu, sunt deosebit de bune aici. Cel mai bine este să evitați vazele opulente și cu design extravagant.

Ce este, de asemenea, important este ceea ce doriți în pahar. Modelele înalte sunt perfecte pentru flori cu tije lungi sau lumânări conice, în timp ce bolurile din sticlă de dimensiuni medii-înalte sunt potrivite în mod special pentru un aranjament cu lumânări cu stâlpi. Mai multe ochelari arată deosebit de bine într-un grup.

Decor de toamnă în pahar trandafir ramuri conuri felii uscate de portocale nuci

Mai întâi ar trebui să umpleți un vas de sticlă înalt și îngust cu obiecte mai mari. Acestea sunt, de exemplu, conuri de pin sau mini dovleci. Urmează umpluturi mai mici, cum ar fi fructe de pădure, ghinde, măceșe și altele. Cel mai bine este să aliniați feliile de portocale uscate perpendiculare pe peretele de sticlă, astfel încât să fie clar vizibile..

Forma vasului de sticlă joacă, de asemenea, un rol important

Decor de toamnă într-un pahar cu lumânări mini mere conuri alune

Pentru bolurile de sticlă și bolurile cu o secțiune transversală largă, ar trebui să puneți compoziția împreună din interior spre exterior. Mai întâi se creează un punct central, apoi decorațiunile mai mici sunt atașate în jurul său. Acest lucru se aplică atât lumânărilor, cât și buchetelor de flori. Asigurați-vă că flacăra lumânării nu intră în contact cu materialul de umplutură.

Decor de toamnă într-un pahar cu lumini de zână

Asigurați-vă decorația de toamnă într-un pahar cu lumini de zână felinar iedera floare

Dacă nu doriți să folosiți lumânări adevărate, puteți utiliza lumini de ceai cu LED-uri sau lumini de zână cu baterie. Ei conving cu o strălucire caldă și asigură o lumină sigură. Păstăile de culoare portocalie ale florii felinarului (physalis) arată și mai frumoase la lumina lumânărilor. Pur și simplu tăiați tulpinile scurte, îndepărtați frunzele și puneți-le într-o vază goală. Puneți un șir de lumini cu LED-uri și gata. În exemplul de mai sus, păstăile de fructe portocalii strălucitoare au fost combinate cu lăstari verzi de iederă. Florile felinarului sunt, de asemenea, minunat de potrivite pentru decorarea buchetelor uscate, felinarelor și coroanelor de flori.

Decorațiuni de toamnă într-un pahar – creați lucruri frumoase cu darurile naturii

Decor de toamnă într-un pahar de mușchi Eriken Berries

Dacă doriți să creați o dispoziție de toamnă în jurul casei, Eriken sunt prima alegere. De asemenea, sunt populare ca plante în ghivece ușor de întreținut pe balcon. În acest articol, puteți consulta sugestii interesante pentru decorațiunile de toamnă cu heather. Pentru a crea această compoziție încântătoare de erică, pe lângă eriken s-au folosit și alte elemente vegetale: fructe fine de mure, ramuri de păducel cu fructe de pădure și mușchi moale.

Decor de toamnă sub un borcan de clopot

Herbstdeko clopot de sticlă sub pat de mușchi de sticlă felinar floare felii de portocale uscate

În loc să puneți conuri, șolduri și fructe de pădure într-un pahar, puteți crea un aranjament îngrijit sub un borcan cu clopot. În acest fel, comorile culese din natură arată și mai prețioase și mai nobile. Sticla transparentă ne permite, de asemenea, să vedem designul din toate părțile. După cum se arată aici, un pat de mușchi verde creează decorul perfect pentru decorațiuni colorate de toamnă în nuanțe de portocaliu și roșu.

Aranjați decorațiunile de toamnă într-un pahar cu o lumânare

Vaze de sticlă, aranjarea lumânărilor, mușchi, aduc toamna în sufragerie

Decorațiunile de toamnă evocă o atmosferă confortabilă acasă la temperaturi reci, mai ales în combinație cu lumânări. Lanternele și felinarele cu lumânări conferă serilor întunecate de toamnă mai multă strălucire și creează o atmosferă plăcută. Lumina lor caldă ne permite să uităm de frigul de afară. Așadar, merită să ne uităm la o gamă largă de felinare originale. La modelele mari, transparente, există suficient spațiu pentru propriile compoziții cu conuri, crenguțe, fructe de pădure sau nuci.

Aranjați decorul de toamnă într-un pahar mare cu lumânare artificială cu mușchi și mini conuri

Decor de toamnă într-o vază de sticlă

Herbstdeko vaza de sticla flori mini conuri cordon de iuta

Decor de toamnă într-un pahar înalt

Decor de toamnă într-un pahar înalt Semințele de leguminoase ca umplutură de vaze

Lumânările conice și spicul de grâu arată bine într-o vază înaltă de sticlă

Decor de toamnă într-o vază înaltă de sticlă. Ghinde, șolduri, spice de grâu

Aranjați vasele de sticlă cu decorațiuni de toamnă individual sau în grup

Decor de toamnă într-un pahar frunze de toamnă conuri mini dovleac ramuri de boabe