toamnă

Decor de toamnă în mov: mese festive cu aspect glamour

decor de toamna in servetele mov dovlecei albi lumanari inalte

Fie că este luxos cu accente aurii sau mai rezervat, dar foarte elegant, cu porțelan alb – masa festivă în violet convinge cu un aspect glamour și atrage automat atenția. Decorul de toamnă în violet poate fi pus în scenă într-o varietate de moduri și se dovedește a fi un adevărat versatil. Vă oferim câteva idei despre cum să setați accente în culoarea tendinței de pe masă și vă oferim câteva sfaturi cu privire la ce să aveți grijă și cu care alte nuanțe violet pot crea ansambluri atractive. lasă-te inspirat!

Purist perfect: decor de toamnă în violet în combinație cu alb

Herbstdeko în frunze de toamnă purpurie plasează cărți

Albul și movul formează un ansamblu eficient – contrastul dintre suporturile pentru lumânări din alamă lustruită, plăcile albe din porțelan și suporturile de răchită creează o atmosferă festivă și în același timp casual. Dovlecii albi baby boo adaugă ultimele atingeri aranjamentului. Frunzele individuale de toamnă pe șervețele întâmpină familia și oaspeții lor într-un mod creativ.

Chic într-un stil casă de țară: decorațiuni comestibile de toamnă în violet

decor de toamna fructe mov struguri servetele gradina

O masă festivă comestibilă este punctul culminant absolut la Ziua Recunoștinței. Culoarea mov este o parte integrantă a decorului de toamnă – deoarece de fapt multe fructe de sezon strălucesc în violet, roșu sau indigo: de exemplu struguri, mere, afine și rodii. Florile înflorite de toamnă precum hortensiile și crizantemele pot completa aranjamentul. Șervețelele mov se așează pe spate și lasă fructul să-și sărbătorească intrarea sa măreață.

Eleganță nobilă: accente aurii pe masa festivă

Herbstdeko servetele violete aranjamente florale

Nicio masă festivă nu este completă fără flori – în acest caz există mici trandafiri purpurii care, împreună cu șervețelele și ochelarii mov violet, adaugă un strop de culoare mesei altfel simple.

Herbstdeko flori mov ochelari servetele

Tacâmurile placate cu aur și suporturile pentru lumânări pulverizate de culoare, împreună cu alergătorul de masă imprimat cu frunze de aur, formează fundalul perfect pentru un decor colorat cu materiale naturale. Mini dovleci albi, varză ornamentală, ierburi verzi și, bineînțeles, bujorii purpurii pur și simplu nu vă pot lăsa ochii și să sărbătorească marea lor intrare.

Modern în culori accentuate: decorațiuni de toamnă în mov și roz

Herbstdeko Purple Thanksgiving Chalkboard modern

Masa următoare este, de asemenea, modernă și colorată – dovleceii, rodiile și conurile de pin conferă ansamblului o notă familiară, în timp ce plăcile moderne pot fi combinate cu șervețele roz și violet. Felinarele creează o atmosferă confortabilă și relaxează simțurile.

Clasic cu o atingere vintage: decor cu zambile

Decor de toamnă în șervețele violet hortensie alb

Oricine nu este îndrăgostit de decorațiile colorate de masă poate opta pentru o estetică romantică, cu o notă vintage. În ceea ce privește florile, zambilele sunt cu siguranță chiar pe masă – ele adaugă o lovitură la aranjamentul altfel simplu. Dar cele mai atrăgătoare priviri în acest caz sunt șervețelele mov cu inelele de șervețel în aspect de alamă.

Decorul de toamnă în inele de șervețel din aur purpuriu plasează cărțile

Efectul nuanței puternice indigo este atenuat de meniul imprimat cu motive florale în roșu visiniu. Violetul continuă să dea tonul. Plăcile de aur lucioase și tacâmurile se potrivesc bine cu asta.

Farmec în stil casă la țară: decorațiuni de toamnă în mov, galben și nuanțe de mure

Decor de toamnă în aranjamente florale violete, masă, rodii, cărți de loc, panglică mov

În locul unei fețe de masă, un alergător de masă realizat din hârtie de ambalat, în loc de cărți de loc – în dovleci de culoare aurie cu panglică din satin purpuriu, în loc de aranjamente florale în vaze – flori, fructe și frunze de copac împrăștiate dezinvolt în mijlocul mesei. O masă festivă poate părea atât de simplă și în același timp eficientă.

Violet, albastru turcoaz și auriu dau tonul

Herbstdeko auriu violet accente cupe varză decorativă

În aranjamentul următor, cele trei culori de accent: albastru turcoaz, auriu și violet dau cu siguranță tonul. Rezultatul final este un ansamblu maritim nobil care va arăta deosebit de frumos într-o sală de mese în stilul plajei la modă. În ceea ce privește materialele naturale, pe lângă dovleci, puteți vedea și varză ornamentală și plante în ghivece. În timp ce în Germania varza ornamentală este prezentă în principal pe masă ca parte a unui aranjament floral, planta de frunze ornamentale provoacă, de asemenea, senzație în SUA ca solist și din septembrie împodobește nu numai grădina, ci și casa. Crește rapid și ușor în ghivece și este disponibil atât în ​​alb, cât și în violet.

Alergător de masă în tonuri de fructe de pădure

creați-vă propriul decor de toamnă dovleci de vopsea mov

Tonurile de fructe de pădure și violet oferă o senzație de confort în lunile de toamnă și creează o ambianță confortabilă în cel mai scurt timp. În loc să decorați cu un contrast, puteți folosi culoarea duo vin roșu și violet pentru a susține confortul și a crea un mediu de viață armonios. Nuanțele albastre completează aspectul toamnei.

Decorurile colorate de masă de toamnă radiază energie

Herbstdeko șervețele violete cu puncte albe de flori

Iarna ne bazăm pe ansambluri subtile și rezervate cu alb, vara stilul de viață purist este tendința. Dar toamna poate fi din nou colorat – flori galbene, vaze de casă în nuanțe de fructe de pădure, lămpi de ceai pulverizate cu aur și șervețelele în violet radiază energie pe masă și aduc o notă de opulență și glamour din Orient..

Decorarea toamnei faceți lumânări violete singur

Și dacă sunteți prea colorat, prea … colorat, puteți opta pentru versiunea simplă – față de masă și farfurie în bej, un pahar de vin spumant și bineînțeles lumânările violete care dau mesei festive atingerea finală.

Fie purist perfect în combinație cu alb, elegant în stil casă la țară cu decorații comestibile de masă, modern cu culoarea roz roz, eleganță care emană în combinație cu auriu și albastru turcoaz, romantism pur în stil vintage, confortabil cu tonuri de fructe de pădure ca fundal sau atingere colorată a Orientului și a exoticului: culoarea violet este un adevărat versatil. Lasă-te inspirat de exemple și dă masă de toamnă un strop de culoare!

Herbstdeko violet tabel eclectic flori de mulțumire albastru azur

tablă de Ziua Recunoștinței decorați dovleci albi gerbera

Ziua Recunoștinței Lumini clasice de ceai cu flori de tablă

Herbstdeko lumanari flori lumanari flori