Toalete și sanitare

Toalete și sanitare

Tendințe în proiectarea băilor – 10 idei pentru toalete și instalații sanitare

toaletă de aur-bideu italian

Avem 10 pentru tine Idei pentru toalete care vă va ajuta să planificați zona sanitară. Inovatoare, moderne, în culori puternice sau cu modele florale – acestea sunt un plus șic la baie.

Idei pentru toalete și chiuvete

Mobilier interior pentru baie modern

Chiuvetă și bideu Axa

Mobilier baie-chiuvetă

 Futurist și inovator, cu forme plate și linii simple – așa este designul Axa cel mai bine descrie. Designerii au combinat optic toaleta, bideul și chiuveta. Rezultatul este impresionant – designurile arată elegant și impresionant.

Idei colorate pentru toalete de la Roca

capac de toaletă portocaliu

Detaliu toaletă Roca

Toaletă Roca Design-culoare portocaliu

Băile și Idei pentru toalete  din Roca sunt destinate persoanelor care ar dori să încerce noi modele. Are o notă urbană și a fost proiectat în culori la modă precum coral, gri și albastru. Perfect pentru cei cărora li se pare plictisitor culoarea albă!

Toaletă și bideu cu design minimalist

Bideu de toaletă modern-bideu alb

Mobilier de baie alb

Planificați facilitățile sanitare de toaletă suspendate

Toaleta și bideul au fost realizate de renumita companie Simas care a devenit faimos pentru design-urile sale moderne și de înaltă calitate. Modelele minimaliste sunt completarea perfectă pentru orice baie – cu atât mai mult, sunt mai ușor de curățat și, prin urmare, sunt foarte igienice.

Toaletă într-un aspect retro

Design de baie retro cu aspect de toaletă

În albastru și alb clasic, decorat cu flori, această toaletă din Monopolul apei aduce o casă din trecut. Capacul toaletei este realizat din lemn de mahon pentru mai mult confort. Perfect pentru cei cărora le place aspectul retro și au un interior în stilul anilor 1950.

Toaletă gri modernă și bideu

tendințe moderne de proiectare a băilor 2013

Toaletă futuristă și bideu

Planificare sanitară zonă sanitară

Vă prezentăm un design dinamic care descrie cel mai bine tendințele în proiectarea băilor pentru 2013 – suprafețe lucioase, formă ovală și culoare gri la modă. Hidra a lansat recent o nouă colecție care combină hi-tech-ul și confortul într-una. Mai departe Idei pentru toaletă pot fi găsite mai jos.

Idei de înaltă tehnologie pentru toalete de la Geberit

Bideu de toaletă Geberit

Toaletă de înaltă tehnologie cu telecomandă

Telecomandă de toaletă design high-tech

De asemenea, de înaltă tehnologie, următoarea toaletă de la Geberit este prevăzut cu o telecomandă. Sistemul a fost echipat cu tehnologie multifuncțională – pentru care Geberit este cunoscut în toată Europa – și oferă diferite funcții, poate salva preferințele proprietarului.

Modele interesante – idei pentru toalete din Italia

motive moderne de decorare mobilier baie

Producătorul italian Art Ceram a prezentat recent mai multe combinații de culori pentru zona sanitară. Uneori decorate cu modele, alteori în culori îndrăznețe contrastante – un lucru este sigur – aceste modele sunt destinate persoanelor extravagante cărora le place aventura – și pot oferi fundalul perfect în baia mare pentru modele.

Toaletă multifuncțională pentru zonele sanitare de înaltă tehnologie

Toaletă Kohler design hi-tech

Spațiu sanitar de înaltă tehnologie în baie

WC sanitar

Gabrielle și San Raphael sunt cele mai recente adăugiri la colecția de Carbune, care sunt disponibile pentru selecție. Compact și luxos, perfect pentru băi mici și apartamente unde spațiul este limitat – ideile pentru toalete de la renumitul brand sunt deosebit de remarcabile pentru funcționalitatea lor.

Idei luxoase și colorate pentru toaletă în culori obosite

Toalete de designer Hidra Hi Line

Colecția de Hidra Hi-Line a fost ales în culori la modă – paleta de culori variază de la culoarea coralului / culorilor și în 2013, /, prin culori aurii extravagante până la culori clasice de gri. Designurile sunt simple și lasă culorile să vină în propriile lor.

Toaletă industrială trimisă

toaletă modernă idee de design baie

Baie în chic industrial

idei de baie la moda design 2013 tendinte

Aceste toalete din Sanindusa amintesc de tuburi – și sunt completarea perfectă a interiorului în stilul recent foarte modern al șicului industrial. Mobilierul de baie Sanindusa este perfect pentru naturi care se bucură de viața în oraș și cărora le plac desenele originale.

Read more