Știri despre vedete

Stele fără machiaj – Cameron Diaz arată grozav chiar și fără machiaj!

Stelele prezintă o carte nouă cu ochi albaștri frumoși

Multe actrițe nu îndrăznesc să interpreteze fără machiaj. Dar Cameron Diaz nu este unul dintre ei – este dovada definitivă a acestui fapt stele nevelite a arata bine! Ea și-a postat recent prima carte pe Twitter – și părea adorabilă!

Stele fără machiaj – Cameron Diaz arată adorabil

Fotografii superbe ochi albaștri coafură de păr bob

Actrița a postat recent o fotografie pe Twitter unde a afișat cu mândrie prima ei carte. A lucrat la asta mai mult de 1,5 ani – în carte își prezintă secretul de frumusețe și oferă sfaturi pentru o alimentație sănătoasă și exerciții de fitness. Ea însăși recunoaște că nu a mâncat întotdeauna sănătos – și ei îi plac din când în când berea și hamburgerii. Dar de-a lungul anilor a învățat să mențină o dietă echilibrată și să-și păstreze greutatea visată prin exerciții fizice. Rezultatul este impresionant – în comparație cu altele stele nevelite Cameron Diaz arată în formă și sănătos, Cartea va fi disponibilă în SUA începând cu 31 decembrie – exact momentul potrivit pentru oricine și-a promis că va slăbi și va trăi sănătos în Anul Nou.

 Stele fără machiaj – Cameron Diaz insistă să mănânce sănătos

actrițe atractive Cameron Diaz blondă coafură frumoasă

Cameron Diaz este una dintre puținele blonde norocoase care au sprâncene mai întunecate – acest lucru conferă chiar fața goală un accent și subliniază ochii. Vă vom oferi câteva sfaturi cu privire la modul în care vă puteți salva problemele de a vă machia în fiecare dimineață. Dacă aveți sprâncene ușoare, le puteți purta pur și simplu o nuanță mai închisă. Pentru un aspect natural, este mai bine să eviți fardul de ochi – doar aplică un grund, astfel încât pielea să arate strălucitoare toată ziua. Ridurile mici din jurul ochilor pot fi acoperite cu corectorul.

Cameron Diaz – o piele frumoasă prin nutriție sănătoasă

Exercitați o dietă sănătoasă fără riduri

Pentru un aspect natural, subliniați ochii cu rimel și buzele cu ruj roz

Rochie dungi negre roșii model machiaj natural

Femeie superbă – Cameron Diaz în formă maximă

Doamna Cameron Diaz Rochii de 41 de ani

Actrița este atât de surprinsă și fericită de prima ei carte

Surprins New Book Twitter Gossip Celebrity News