Știri despre vedete

Globurile de Aur 2014 – cele mai bune ținute dintre toate actrițele

 globurile aurii arată bine purtând haine de designer

Globurile de Aur 2014 este primul eveniment spectaculos atât de mare din 2014. Cu toate acestea, actrițele noastre preferate nu păreau deloc stresate.

Țesăturile metalice s-au dovedit a fi foarte la modă la Globurile de Aur din 2014

vedete celebre rochii lungi frumoase machiaj elegant elegant

Naomi Watts strălucea în rochia ei argintie Tom Ford. Multe dintre vedete pun accentul pe aspectul metalic. Naomi Watts a strălucit în rochia ei argintie Tom Ford, iar gravida Olivia Wilde a apărut într-o rochie strălucitoare verde smarald. Deși au existat mai multe vedete originale îmbrăcate de văzut la Globurile de Aur 2014, Lupita Nyong’o s-a dovedit a fi vedeta cu cea mai uimitoare ținută care a făcut ca o pelerină să arate formală și elegantă. Noua vedetă feminină Margot Robbie și fanta ei înaltă au fost captivante.

lupita nyongo golden globes 2014 fără bretele pelerină lungă

Lupita se îmbracă mereu la modă. Ambii Globurile de Aur 2014 actrița din „12 ani în sclavă” arăta incredibil de frumoasă în rochia și pelerina ei roșie. Micul machiaj și părul scurt pentru haina fără bretele – pur și simplu combinația perfectă.

noua actriță pantofi verde smarald margot robbieVedeta de cinema Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”) a impresionat cu această frumoasă rochie albă strâmtă, cu o fantă înaltă. A arătat cantitatea perfectă de piele.

Frumos și elegant la Globurile de Aur 2014

naomi watts tom ford chain superba tinuta

Tendința metalică este incontestabilă. O rochie argintie cu lanț de aur s-a dovedit a fi cea mai bună alegere de haine pentru Naomi Watts. Ținuta grozavă a fost completată inteligent de o brățară de aur.

globuri de aur 2014 actriță de comedie elegantă cunoscutăPe lângă faptul că este o bună actriță de comedie, Amy Poehler a câștigat peste Globurile de Aur 2014 tot faptul că are și un simț impecabil al stilului. Rochia ei neagră cu un decolteu mic a subliniat eleganța siluetei sale.

Sarcina Olivia Wilde îmbunătățește culoarea smaraldului

Olivia Wilde strălucea în acel verde smarald. Se pare că sarcina o face doar să arate și mai elegantă.

globuri aurii 2014 zoe saldana tender rochie neagră roz blând

Această rochie fără bretele înfrumusețată s-a potrivit perfect cu formele de balerină ale actriței Zoe Saldana.

globuri aurii 2014 rochie fara bretele eleganta moderna

Deși nu s-a lăudat cu niciun rol principal în ultima vreme, Kate Beckinsale arăta foarte bine. Această rochie sclipitoare fără bretele cu detalii fine i-a dat un aspect elegant.