Tetovaže

YNW Mellyjevih 8 tetovaža i njihovo značenje

Jamell Maurice Demons, popularno poznat po svom umjetničkom imenu, YNW Melly američki je reper i tekstopisac. Njegova pjesma “Murder on My Mind” proslavila ga je. Debitantski album “Melly vs Melvin” objavio je 2019. godine, a surađivao je i s Kanyeom Westom. Melly je optužena za ubojstvo prvoga stupnja dvojice svojih prijatelja i čeka suđenje, prijeti joj doživotna zatvorska kazna ili smrtna kazna ako bude osuđen. Melly ima mnogo tetovaža na tijelu, većina ih je na licu. Pogledajmo ona koja ima i značenja koja imaju.

YNW Melly

1. Tetovaža ‘Imena’

Tetovaža: Na prednjoj strani vrata nalaze se dva tetovirana imena. Imena su “JANA” i “JAMIE”

Značenje: Ime Jana ime je njegove prijateljice, Anthonyjeve majke, Jane Thompson. Anthony je jedna od žrtava dva slučaja ubojstva za koje se Melly sudi. Ovo je bilo vrlo kontroverzno kao da je Melly toliko bliska s obitelji svog prijatelja zašto bi to učinio, ako su optužbe istinite. Drugo ime pripada njegovoj majci, Jamie Demons-King koju jako obožava.

2. Tetovaža ‘Broj’

Tetovaža: Broj “17” je tetoviran na desnom obrazu repera.

Značenje: Melly je ovu tetovažu broja 17 dobila kao počast kolegi reperu XXXTentacionu koji je iste tetovaže istetovirao na čelu.

3. Tetovaža ‘Srce’

Tetovaža: Na lijevom obrazu pjevačice nalazi se srce tetovirano.

4. ‘Melvin’ tetovaža

Tetovaža: Naziv “MELVIN” tetoviran je na čelu repera, neposredno iznad njegove lijeve obrve.

Značenje: Naziv “MELVIN” predstavlja njegovo ime, kao i naziv njegovog albuma, “Melly vs Melvin”.

5. Tetovaža ‘Slomljeno srce’

Tetovaža: Lijeva strana reperovog čela, neposredno ispod njegove linije kose, sadrži malo slomljeno srce tetovirano na njemu. Tu je i riječ tetovirana tik uz slomljeno srce.

6. Tetovaža za bebu iz 90 -ih

Tetovaža: Na desnoj strani čela nalazi se tetovaža s natpisom “90’s Baby”. Slova “YNW” također su tetovirana, na čelu, neposredno iznad desne obrve.

Značenje: Melly je ovu tetovažu dobila da predstavlja da je dijete 90 -ih, pa je odrastao devedesetih. Melly je rođen 1. svibnja 1999. Slova YNW predstavljaju njegovo ime, YNW Melly i njegovu povezanost s hip-hop grupom YNW.

7. Tetovaža ruke

Tetovaža: Gornja desna ruka i podlaktica repera također su prekrivene dizajnerskom tetovažom. Međutim, tetovaža nikada nije otkrivena.