Tetovaže

Tri tetovaže i njihova značenja Stipe Miočića

Stipe Micić nosi naslov “NAJVEĆI MJEŠOVITI UMJETNIK TEŽKE TEŽINE SVIH VREMENA ”. Osim što je služio kao vatrogasac i vatrogasac, podupirao je razne dobrotvorne kuće i nevladine organizacije usmjerene na pomoć životinjama ili djeci. Osim toga, na tijelu ima vrlo malo tinte. Istražimo njegove tetovaže na tijelu i njihovo značenje

Stipe Miočić

1. Tetovaža ‘Vertikalna kineska slova’

Stipe Miočić Tetovaža na leđima1

Stipe Miočić Tetovaža na leđima

Tetovaža: Leđa trostrukog UFC prvaka imaju tetovažu na sredini leđa koja prikazuje neki dizajn nakon čega slijedi pisanje kineskim slovima što znači „Strong Style Fight Team“. 

Značenje: Kako je već proglašen najboljim prvakom borilačkih vještina, Stipe je ovu tetovažu označio kao naziv svoje teretane.

Na pitanje o značenju ove tetovaže, Stipe je odgovorio,

“Strongstyle fight family” i “Strast”.

2. Tetovaža ‘Hrvatski grb’

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Početak rukava za moju nogu … Hvala @tattooalgarcia

Post objavljen od Stipe Miočić (@stipemiocic) 16. kolovoza 2013. u 13:18 PDT

Tetovaža:  Gornji dio desne noge Stipe Miočića tetoviran je hrvatskim grbom (grbom). Tetovažu je izradio umjetnik, Ajmoo Hrvatska 20. siječnja 2016. godine.

Značenje: Stipe je rođen u Ohiu u Sjedinjenim Državama, a u čast hrvatske baštine napravio je ovu tetovažu. Grb pripada Republici Hrvatskoj (država na raskrižju središnje i jugoistočne Europe, na Jadranskom moru), a Hrvatska se sastoji od jednog glavnog štita i pet manjih štitova koji se oblikuju u krunu nad glavnim štitom. Glavni premaz sastoji se od 13 crvenih i 12 srebrnih (bijelih) polja, dok ih Stipina tetovaža prikazuje u obliku tamnog i svijetlog dijela. Hrvatski se odnosi na ljude koji su došli boraviti

3. Tetovaža ‘Family Crest’

Stipe Miočić Tetovaža na desnoj nozi

Imam novu tetovažu. To je moj obiteljski grb!

Objavio Stipe Miočić na U petak, 14. kolovoza 2015

Tetovaža: Na stražnjoj strani desne noge Stipe Miočića nalazi se tetovaža njegova obiteljskog grba koju je 15. kolovoza 2014. otkrio putem svoje Facebook stranice. Tetovaža se sastoji od štita sa zmajem ispisanim na njemu s grbom na vrhu i zmajem na svima njima.

Značenje: tetovaža Family Crest simbolizira ljubav prema bližnjima i dragim osobama, posebno onima koji su preminuli.

“Ponosan sam što imam hrvatske korijene”, rekao je Stipe.