Tetovaže

Tri tetovaže Craiga Bellamyja i njihovo značenje

Craig Douglas Bellamy je poznati bivši velški profesionalni nogometaš. Igrao je kao napadač. Craig je bio dio raznih dobrotvornih organizacija, a posjeduje i jednu takvu organizaciju. Tijekom svoje karijere bio je uključen u kontroverze i incidente. Trenutno je poznato da vodi tim do 21 godine belgijskog Anderlechta. Njegova se organizacija zove ‘Zaklada Craig Bellamy.’ Ona djeluje kako bi osigurala djecu u nepovoljnom položaju te im pruža školovanje i treniranje nogometa. Craig ima nekoliko tetovaža ispisanih na tijelu. Istražimo njihova značenja.

Craig Bellamy

“Samo sam pomislio, čitajući toliko o njemu, da želim nešto što prikazuje mog velikog velškog idola na ruci. Iznenadit će mnoge ljude da znaju što je tetovaža zapravo, ali to je bitka za Pilleth. “

1. Križna tetovaža

Craig tetovaža s križem

Tetovaža: Na unutarnjoj desnoj podlaktici Craig ima veliki križ.

Značenje: Križ je simbol vjerske vjere i vjerovanja. To je sveti simbol kršćana. To je zapravo mjesto gdje je Isus Krist umro spašavajući čovječanstvo. To također znači bezuvjetnu ljubav i vjeru.

2. Tetovaža ‘CAMERON’

Craig podlaktica piše tetovažu

Tetovaža: Na njegovoj desnoj podlaktici možemo vidjeti ispisanu riječ ‘KAMERON’.

Značenje: Cameron je ime Craigovog sina.

3. ‘Tbitka za Pilleth ‘ Tetovaža

Craigove tetovaže na desnoj ruci

Tetovaža: Pokrivajući desnu ruku, Craig ima bitka kod Pilletha napisano mastilom na njoj. Ovu tetovažu je dobio budući da je Velšanin i želio je nešto prikazati povijest Walesa. Njegova ruka uključuje i portret Owain Glyndwr koji mu je bio idol.

 ‘To je Owain Glyndwr. Proučavao sam svoju velšku povijest i on je moj heroj, za što se zalagao i tko je bio. Tako da sam na ruci imao prikazanu bitku kod Pilletha. To je moj vlastiti dizajn, ali i umjetnik je došao na svoje ideje. Nekako smo ih odbijali jedno od drugog. Bitka kod Pilletha vodila se 1402. godine, a dobili su je Velšani, ali Englezi su u uzvratu trijumfirali ”

“Ponosan sam Velšanin koji je veliki u istoriji Velsa, a Owain Glyndwr za mene je bio veliki idol”, rekao je Bellamy.