Tetovaže

Tetovaže Lane Del Rey i njihovo značenje

Lana Del Rey postigla je globalnu slavu u pjevanju i pisanju pjesama. Ona je naslovnica Voguea. Rođena 1986. u New Yorku, rođeno ime joj je Elizabeth Woolridge Grant. Slavu je stekla svojim domaćim isječkom za video pjesmu koja je bila maglovita ljubavna pjesma. Sada zarađuje dobro uspostavljenu holivudsku sliku. Događaji u njezinu životu okruženi su misterijom i izazvali su mnogo rasprava. Lana Del Rey ljubiteljica je tetovaža na rukama. Pogledajmo njezinu šaku tetovaža.

Lana Del Rey

1. ‘Raj’ s lijeve strane

Lana Del Rey Rajska tetovaža

Tetovaža: Raj

Značenje: Lana Del Rey obogatila je lijevu ruku riječju “Raj”. U jednom intervjuu, Lana je o svojoj tetovaži rekla: „Smrt i raj za mene su povezani. Očekujem nakon svoje smrti nešto vrlo mirno i opušteno. Ovo se već može opisati kao raj. Toliko je opterećen smislom. Baš mi se sviđa riječ “raj. Čak sam ga i tetovirao na ruci. ”

2. ‘Ne vjeruj nikome’ S njene desne strane

Lana Del Rey Trust no one tattoo

Tetovaža: Ne vjeruj nikome

Značenje: Lana del nema povjerenja da joj se nitko nije upisao sa desne strane. Lana puno pjeva o ljubavi i samoći, pa bi se samo naslutilo da je u Hollywoodu naučila mnogo lekcija, a glavna je; ne vjeruj nikome.

3. Inicijali ‘M’ na lijevoj ruci

Lana Del Rey M tetovaža

Tetovaža: M

Značenje: Lana je na lijevoj ruci ispisana abecedom kurzivnim rukopisom. To je odavanje počasti njezinoj baki, Madeleine.

4. ‘Umri mlad’ na desnom prstenu

Tetovaža Lana Del Rey umrijela je za mlade

Tetovaža: Umri mlad

Značenje: Lana Del je umrla mlada s unutarnje strane desnog prsta finim kurzivnim rukopisom.

5. ‘Nabokov Whitman’ na desnoj podlaktici

Tetovaža Lana Del Ray Nabokov Whitman

Tetovaža: Nabokov Whitman

Značenje: Lan del je napisala imena svojih omiljenih autora- Vladimira Nabokova i Walta Whitmana. Tetovaža je ispisana finim kurzivnim rukopisom, a ovo nije toliko mračno. U jednom je intervjuu objasnila tu tetovažu: „Tetovirala sam na ruci imena svojih omiljenih autora, Whitmana i Nabokova. Kad god ga pogledam, sjetim se da život može biti sjajan. ”

6. ‘Chateau Marmont’ na lijevoj podlaktici

Tetovaža Lana Del Rey Chateau Marmont

Tetovaža: Dvorac Marmont

Značenje: Lana je lijevu podlakticu ispisala imenom svog omiljenog mjesta na zemlji, Chateau Marmont, u LA -u, i to joj je drugi dom.

7. ‘Nina Billie’ Na kosti lijevog ovratnika

Lana del rey nina billie

Tetovaža: Nina Billie

Značenje: Lana je na svoju lijevu ključnu kost ugradila Ninu Billie. Tetovaža je ispisana finim kurzivom i laganom tintom. Ovo je počast njezine dvije omiljene pjevačice Nine Simone i Billie Holiday. Rekla je u jednom intervjuu da sam na turneji posljednje tri godine i da postaje usamljeno. To je razlog što na tijelu imam samo skriptu; Imam Nabokova i Whitmana i takve stvari. Sviđa mi se samo ideja da nekoga nosim sa sobom na put. Zato dovodim Ninu [Simone] i Billie [Holiday] na put. Volim raditi stvari iz Svetih pisama za sreću svake godine koje su mi ostale. Zato što si puno sam. “

8. ‘Whitney Amy’ na desnoj kosti ovratnika

Lana Del Rey Whitney Amy tetovažatetovaža lana-del-rey-whitney-amy-prsa

Tetovaža: Whitney Amy

Značenje: Lana Del ima Whitney Amy tetoviranu na kosti desnog ovratnika svijetlom tintom i finim kurzivnim rukopisom. Ova tetovaža odaje počast njezinim inspiracijama, Whitney Houston i Amy Winehouse.