Tetovaže

Tetovaža Levina Toilola i njeno značenje

Levine Joseph Toilolo je američki nogometaš koji igra kao tijesan meč u NFL -u za New York Giants. Karijeru je započeo na Stanfordu, a Falconi su ga na draftu NFL -a 2013. godine sastavili. Također je predstavljao Detroit Lions i San Francisco 49ers prije nego što se pridružio Ney York Giantsu 2020..

Levin Toilolo

1. ‘Tribal’ tetovaža

Tetovaža: Lijevo rame i ruka igrača prekriveni su velikim plemenskim dizajnom tetovaža koji sadrži različite dizajne i također sadrži križ.

Značenje: Tetovaža na ruci danak je njegovom polinezijskom podrijetlu i mješavina je kulture, njegove obitelji i njihovih uvjerenja.

Objašnjavajući svoju tetovažu, rekao je: „Za mene je to bilo nešto što smo ja, moj brat, neki moji rođaci učinili da predstavljaju našu obitelj. Imamo neka od imena naših djedova i baka. Očigledno, ona predstavlja našu kulturu, obitelj i naša uvjerenja i vjeru. To je bilo nešto veliko za nas u našoj kulturi. Oni (djedovi i bake) su iz Samoe. Rođen sam u Kaliforniji … Postoje različiti simboli, bilo da se radi o zubima morskog psa ili vrhovima koplja – on predstavlja snagu i žestinu i ratnički duh, koji je očito velik u našoj kulturi. Kad pomislite na polinezijsku kulturu, mislite na veće, a taj ratnički duh postoji još od naših predaka. I svaki Polinežanin se time ponosi. ”