Tetovaže

Tetovaža Heidi Klum i njeno značenje

Heidi Klum je njemačko-američka glamurozna djevojka. Ovo sve u jednoj ženi nije ostavilo sfere za ispisivanje njene aure, bilo da se radi o malim ekranima ili modnoj arhitekturi, pjevačici ili televizijskom producentu, prozaiku, scenaristu ili glumici. Ona je dobro poznata ličnost jer je bila prvi njemački model koji je bio Victoria’s Secret Angel. Ušli smo u jednu od njezinih mastila za tijelo. Pročitajte ga u nastavku.

Heidi_Klum_

1. Na podlaktici

Heidi-Klum-tetovaža podlaktice

Čini se da je jumbo tetovaža na podlaktici vrtlog. Činjenica je da je povezana s njezinim bivšim mužem i djecom. To je formalizirano tumačenje “SEAL-a” za njezina bivšeg supruga pjevača Seal Samuela. Sljedeće četiri zvijezde predstavljaju njezino četvero djece (iako prilično velik broj!) Gdje svaka od zvijezda ima svoje nastajanje je sredina. Od ladica do krajnjih granica, zvijezde su simbol svakog njezinog djeteta u kronološkom redoslijedu njihovog rođenja. “L” je za Helene koja ima nadimak “Leni”, “H” za Henryja, “J” za Johana i “L” za Lou.

Međutim, prije nekoliko godina razvela se od supruga Seala, a donja slika nam daje i najmanje znakove njene odluke da ukloni tetovažu. Desna slika je stvarna tetovaža, dok je lijeva jedan pokušaj uklanjanja.

Uklanjanje tetovaže Heidi Klum