Tetovaže

Slash (glazbenik) 11 tetovaža i njihovo značenje

Saul Hudson, popularno poznat pod umjetničkim imenom, Slash je britansko-američki tekstopisac i glazbenik, a također i vodeći gitarist hard rock benda Guns N ’Roses. Slash se smatra jednim od najvećih gitarista u povijesti rocka. Osim benda, Slash je imao i solo karijeru te je izdao četiri albuma, surađujući s mnogim umjetnicima, a 2012. je zajedno sa svojim bendom Guns N ’Roses uvršten u Rock and Roll Hall of Fame. Slash ima zaista ekscentričnu osobnost i ima mnogo zanimljivih tetovaža upravo na tom tijelu. Većinu Slashovih tetovaža nacrtao je sam, a većina je inspirirana njegovim djelima. Pogledajmo one koje on ima i značenja koja imaju.Slash

1. Djevojka tetovaža

Tetovaža: Postoji tetovaža djevojke iz crtića koja ima istu dugu, kovrčavu kosu kao Slash s imenom, ispod nje tetovirano “SLASH”.

Značenje: Slash je u jednom intervjuu ispričala kako je to tetovaža njegovog alter ega gdje on postoji kao djevojka. To je prva tetovaža koju je Slash nanio na njegovo tijelo, a ujedno mu je i najdraža. Djevojčici je dao i ime Shirley.

2. Tetovaža lubanje i križnih kostiju

Tetovaža: Lijeva nadlaktica Slash -a sadrži vrlo zanimljivu tetovažu lubanje koja nosi šešir zajedno s dva mikrofona tetovirana iza nje u stilu križanih kostiju. S lijeve strane lubanje nalazi se pištolj, a s desne strane nekoliko ruža. Tu je i vinova loza koja povezuje sve elemente tetovaže. Ispod tetovaže je transparent sa slovima, “D T U D” tetovirano unutar njega.

Značenje: Tetovaža predstavlja naziv Slashovog benda, Guns N ’Roses. Slova na transparentu označavaju “Pijte do kapljice”. Lubanja u sredini predstavlja sebe kao da voli šešire i viđeno je da ih nosi većinu vremena. Međutim, mikrofoni ispisani u obliku križnih kostiju zapravo su gitare i najvjerojatnije su to standardi pauze jer je to ono što je crta uglavnom svirala.

3. Tetovaža Snakepit

Tetovaža: Lijeva strana gornjeg dijela leđa sadrži tetovažu zmije, omotane u kost.

Značenje: Zmija omotana oko kosti predstavlja logotip prvog albuma pod nazivom “Negdje je pet sati” koju je izdala Slash -ova američka rock grupa, Slash’s Snakepits.

4. Tetovaža pušenja usana

Tetovaža: Desna strana Slashovog gornjeg dijela leđa sadrži tetovažu par usana koje puše cigaretu.

5. Koordinacijska tetovaža

Tetovaža: S lijeve strane Slashovog vrata nalazi se tetovaža koordinata istetovirana na njoj. Tetovaža glasi,

”N 41 ° 56 ′ 59,8 ″

Z 87 ° 39 ′ 31,2 ″

N 34 ° 10 ′ 31,2 ″

Z 118 ° 36 ′ 9,8 ″ “

Značenje: Slash je ovu usklađenu tetovažu koordinata napravio sa svojom djevojkom Meegan Hodges koja je istu tetovažu dobila na zapešću.

6. Tetovaže s imenom

Tetovaža: Slash ima ime, “London” tetovirano na donjem dijelu leđa, a ime, “Cash” tetovirano na trbuhu.

Značenje: Slash je ove tetovaže dobio kako bi pokazao svoju ljubav prema sinovima, Londonu Emilio Hudson i Cash Anthony Hudson.

7. Tetovaža ruža

Tetovaža: Unutarnja strana njegove lijeve podlaktice sadrži tetovažu cvijeta ruže duž njezine stabljike i lišća.

8. Djevojka tetovaža

Tetovaža: Postoji tetovaža siluete djevojke koja pleše ispred plavog oblaka u srednjem dijelu Slash -ovih leđa.

9. Tetovaža baršunasti revolver

Tetovaža: Unutarnji dio Slashove desne podlaktice sadrži tetovažu druge siluete djevojke, s pištoljem pričvršćenim za bedro.

Značenje: Mnoge tetovaže na njegovu tijelu inspirirane su naslovnicama njegovih albuma, baš poput ove koja dolazi s naslovnice njegova albuma, pod nazivom “Velvet Revolver”

10. Tetovaža anđela i vraga

Tetovaža: Tu je tetovaža anđela koji sjedi đavolu u krilu i ljubi ga u lijevu pećicu glazbenika. Oboje su na vrhu crnog dizajna u obliku gitare.

Značenje: Kao i mnoge druge tetovaže, i ova je tetovaža inspirirana jednim od njegovih albuma pod nazivom “Apokaliptička ljubav”. Ono što je još zanimljivije je da je ovu izvedbu umjetnosti nacrtao sam Slash.

11. Tetovaža lubanje

Tetovaža: Na desnoj strani glazbenikovih prsa nalazi se tetovaža lubanje zajedno s križanim kostima. Lubanja također nosi šešir.

Značenje: Lubanja zajedno s ukrštenim kostima predstavlja naslovnicu albuma pod nazivom “Slash”. Ovo je još jedna od tetovaža njegova tijela inspiriranih njegovim djelima.