Tetovaže

Sergej Milinković-Savić 8 tetovaža i njihovo značenje

Sergej MilinkovićSavić je srpski nogometaš koji trenutno igra kao vezni za talijanski klub Lazio i reprezentaciju Srbije. Zanimljivo je da je Sergej nosio dva prezimena što se tiče njegovih majki i oca, a ne samo da preuzme očevo prezime. Sergej ima neke zanimljive tetovaže na tijelu. Hajde da ih istražimo.

Sergej Milinković Savić

1. Tetovaža ‘Royal Flush’

Tetovaža Sergeja karata

Tetovaža Sergeja karata

Tetovaža: Na desnoj podlaktici nalazi se tetovaža Royal Flusha koja svoju ruku pretvara u ruku u rumenilu.

Značenje: Royal flush ruka simbol je uspjeha, povjerenja, moći i pobjede. Uključuje asa, kralja, kraljicu, Jacka i 10 od svih odijela (srca, dijamanti, pikove ili palice), predstavljajući vrhovnu moć i autoritet. The royal flush ruka može simbolizirati sreću.

2. Tetovaža ‘sat’

Tetovaža sa satom Sergej

Tetovaža: Neposredno iznad svoje tetovaže kraljevskog ispiranja, Sergej ima tetovažu sata koja u sebi nosi ime napisano kao:Vanja‘.

Značenje: Sat simbolizira ciklus života i smrti. Također, ljudi se ovjeravaju satom tako što posebno spominju vrijeme kako bi obilježili važne životne trenutke. Vanja, ime istetovirano unutar Sergejeve tetovaže je ime njegovog brata, koji je također nogometaš i igra kao vratar talijanskog kluba Torino. Sergej dijeli blisku vezu sa svojim mlađim bratom i ova tetovaža je posveta njegove ljubavi jer vrijeme prikazano na satu označava vrijeme kada se Vanja rodila. YUho iznad sata je godina rođenja Vanje jer je rođen 20. veljače 1997. godine.

3. Tetovaža ‘1997’

Sergej rođena tetovaža

Tetovaža: 1997. tetovirano na gornjoj lijevoj strani Sergejeve tetovaže na satu.

Značenje: 1997. godina rođenja je Sergejevog mlađeg brata, Vanja Milinković-Savić.

4. Anatomska tetovaža srca

Sergej tetovaža srca

Tetovaža: Anatomsko srce ispisano na Sergejevoj desnoj podlaktici.

Značenje: Anatomsko srce simbol je prijateljstva, ljubavi i sjećanja na osjećaje obožavanja. Međutim, oni također mogu predstavljati jedinstvo života jer je samo srce središte života i tijela.

5. Tetovaža nogu

Sergej tetovaža nogu

Tetovaža: Sergej ima desnu nogu prekrivenu ružama i stabljikama. Također, između ruža možemo vidjeti ime, ‘NIKOLA‘Tintom.

Značenje: Ruže su simbol ljubavi, romantike i naklonosti. Ova tetovaža je njegova posveta ljubavi prema ocu, Nikoli Milinkoviću koji je bivši srpski nogometaš i igrao je kao vezni.

6. Tetovaže podlaktice

Tetovaža s otiskom šape Sergej

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijevog zgloba nalazi se nekoliko sitnih tetovaža koje uključuju otisak šape, crveno označene linije i mali kavez.

7. Tetovaža ‘Lubanja i cvijet’

Sergej ruža i tetovaža lubanje

Sergej tetovaža desne ruke

Tetovaža: Na desnoj mu je ruci veličanstvena lubanja zajedno s cvijetom na bazi tako da daje izgled lica.

Značenje: Lubanja je simbol smrti i zla, a cvijet predstavlja ljepotu. Međutim, cvijet zajedno s lubanjom simbolizira novi početak i novi početak prevladavajući sve borbe, loša vremena i pobjeđujući svoje neprijatelje. Zajedno, lubanja i cvijet također simboliziraju borbu između lijepog i ružnog u doba zla protiv zla.

8. Tetovaža ‘Ime sestre’

Tetovaža sa satom Sergej

Tetovaža: Na desnoj podlaktici nalazi se još jedna tetovaža sata koji nosi transparent koji ga okružuje iz njegova središta i nosi ime ‘Jana’.

Značenje: Jana se zove Sergejeva mlađa sestra. Tetovaža na satu predstavlja njegov način obilježavanja Janinog rođenja i iskazivanje njegove ljubavi prema njoj.