Tetovaže

Pet tetovaža i njihovo značenje Anthonyja Pettisa

Anthony Paul Pettis je američki mješoviti borilački umjetnik, koji je trenutno potpisan za Ultimate Fighting Championship i natječe se u poluteškoj i lakoj kategoriji. On je bivši UFC prvak u lakoj kategoriji. Pettis je također bio posljednji WEC prvak u lakoj kategoriji prije spajanja promocije u UFC. Anthony Pettis ima nekoliko poznatih tetovaža na svom tijelu u spomen na svog preminulog oca i u čast majčine ljubavi i ljubavi prema svojoj kćeri. Pogledajmo pobliže sve njegove tetovaže i pokušajmo saznati njihovo značenje.

Anthony-Pettis

1. Portret njegove majke na grudima

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Počistiti 💪🏾 @danielrochatat2

Post objavljen od Anthony Pettis (@showtimepettis) 28. travnja 2019. u 12:30 PDT

Tetovaža: Preko lijeve strane lijeve peći Anthonyja Pettisa nalazi se tetovaža portreta majčinog lica zajedno s transparentom na kojem piše:Sve što jesam ili ću ikada biti … dugujem svojoj majci‘Je tintom. Tetovažu je izradio tattoo umjetnik Daniel Rocha 28. travnja 2019. u Seven Tattoo Studionu, Las Vegas, Sjedinjene Američke Države.

Značenje: Anthony Pettis objasnio je:

“Ova tetovaža je u potpunosti za njegovu majku, koja je izgubila oca prije nešto više od 10 godina kad mu je bilo 16 godina. Razbojnik ga je nasmrt izbodio i od tada je pokušao učiniti najbolje što može za nju, Ako mogu Budi upola osoba kojoj je moja mama, dobro radim svoj posao. ”

 2. Portret njegove kćeri na grudima

Pogledajte ovaj post na Instagramu

🔥🔥🔥 @danielrochatat2 @seventattoolv #seventattoolv

Post objavljen od Anthony Pettis (@showtimepettis) 18. listopada 2018. u 20:01 PDT

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Sretan 3. B-dan mojoj prekrasnoj princezi Ariji Idalis Pettis !! Volite i jako joj nedostajete !!! Ona je razlog zašto toliko radim … #7-9-11 #daddysgirl

Post objavljen od Anthony Pettis (@showtimepettis) 8. srpnja 2014. u 20:57 PDT

Tetovaža: 19. listopada 2018. Anthony se tetovirao portret lica svoje male kćeri s tintom na desnoj peci. Ispod nje je natpis na kojem je napisano njeno ime i datum rođenja:Aria Idalis Pettis‘,‘7-9-11‘. Tetovažu je izradio tattoo umjetnik Daniel Rocha u studiju Seven Tattoo, Las Vegas, Sjedinjene Američke Države.

3. Brojevi na rebrici 

Anthonny Pettitis Tetovaža desnih prsa

Pogledajte ovaj post na Instagramu

III • XVII ❤️

Post objavljen od Anthony Pettis (@showtimepettis) 17. ožujka 2018. u 12:26 PDT

Tetovaža: Desna strana rebra Anthonyja Pettisa ispisana je rimskim brojevima koji glase:III-XVII‘Tintom.

Značenje: Rimski brojevi su dekodirani kao datum 17. ožujka 2018., što je datum kada se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Alexandrom Cartagenom.

4. Portret njegova oca na ramenu 

Portretna tetovaža lijeve ruke Anthonnyja Pettitisa

Tetovaža: Gornji dio lijeve ruke Anthonyja Pettisa ispisan je portretom lica njegova oca (Eugenea Pettisa). Na lijevoj strani portreta nalazi se datum 23. studenog 2003., iza kojeg slijedi prezime njegovog oca koje je ispisano prema dnu tetovaže.

Značenje: Anthonyjev otac izboden je smrću prilikom pokušaja pljačke u kući prijatelja, dobio je ovu tetovažu u sjećanju.

4. Todo Pasa ’Na svom bicepsu

Anthonny Pettitis Tetovaža lijeve ruke Todo Paasa

Tetovaža: Unutarnja strana bicepsa lijeve ruke Anthonyja Pettisa ispisana je citatom:Todo Pasa‘.

Značenje: Todo Pasa na španjolskom znači “sve se događa”.

5. ‘ShowtimE’ tetovaža

Anthonny Pettitis tetovaža na leđima

Tetovaža: Preko gornjeg dijela leđa Anthonyja nalazi se tetovaža koja glasi:ShowtimE‘.