Tetovaže

NF (Rapper) 3 tetovaže i njihovo značenje

Nathan John Feuerstein, poznat po svojim inicijalima, NF, američki je pjevač, reper i tekstopisac. NF je počeo snimati svoje rapove kao dijete na karaoke aparatu, a s odrastanjem je postao stalni reper. Njegov treći i četvrti album, “Perception (2017)” i “The Search (2019)”, zauzeli su prvo mjesto Billboard 200. Njegov singl, “Let you down” certificiran je platinom od strane RIAA, ARIA, BPI, GLF, MC i RMNZ. NF ima nekoliko tetovaža na svom tijelu koje su jednako posebne kao i njegova glazba. Pogledajmo tinte i njihova značenja.

NF (reper)

1. Dizajn tetovaža

Tetovaža: Gornja strana njegove desne podlaktice sadrži tetovažu s dvije ruke koje drže otvoren krug. Okruženi su tetovažom cifara sata oko njih, ali brojevi sata su rimskim brojevima.

2. Tetovaža ‘REAL MUSIC’

Tetovaža: Unutarnja strana desne podlaktice sadrži tetovažu s riječima “PRAVA GLAZBA”.

Značenje: Riječi predstavljaju tko je NF i glazba koju stvara. Prava glazba oznaka je koju koristi za svoje pjesme i postala je potpis njegove prisutnosti i rada.

3. Tetovaža ‘Ruže’

Tetovaža: Gornja strana desne podlaktice, oko njegove dizajnerske tetovaže, sadrži nekoliko cvjetova ruža istetoviranih na njoj. Ruže upotpunjuju njegovu dizajnersku tetovažu.