Tetovaže

Kanye West 5 tetovaža i njihovo značenje

Kanye Omari West poznatiji kao Kanye West američka je pjevačica, tekstopisac, producent ploča, reper, modni dizajner i poduzetnik. Rođen u Chicagu snimio je i producirao nekoliko hit pjesama tijekom godina i uvijek je u kontroverzi zbog njegovih primjedbi na glazbu i modu. Kanye ima 4 tetovaže. Pogledajmo njegove tetovaže i njihovo značenje.

Kanye West-

1. Tetovaža ‘Rimske brojke’

Tetovaža Kanye West Roman Numerals

Tetovaža: Rimske brojke XI.XV.XIII ispisane su donjom stranom desnog zapešća Westa, a VII.XII.XLIX je na isti način ispisan lijevim zglobom.

Značenje: Datumi na desnom zapešću predstavljaju Kanyeinu kćer, datum rođenja Sjeverozapada, a oni na lijevoj predstavljaju njegovu majku, datum rođenja Donde West.

2. Tetovaža ‘Najdraže pjesme’

Kanye West Omiljena pjesma Tetovaža na ruci

Tetovaža: Vanjska strana lijeve podlaktice pjevača sadrži nazive nekih pjesama koje je snimio i producirao.

Značenje: Kanye je dobio imena pjesama poput “Moj život, napravio si me, Izzo”, između ostalog ispisanih jer su mu posebne.

Rekao je: “Ovdje sam stavio puno pjesama koje su mi promijenile život, to znači nešto u određenoj točki u mojoj karijeri. Na taj način kad mi je obitelj u kući vrijednoj milijun dolara … reći ću da smo zbog ove tetovaže ovdje. ”

3. Tetovaža ‘Zmaj’

Kanye West Dragon Tattoo

Tetovaža: Na lijevoj podlaktici pjevačice nalazi se još jedna tetovaža i to zmajeva.

4. Tetovaža ‘Gospa i dijete’

Kanye West tetovaža majke i djeteta-

Tetovaža: Na desnoj podlaktici Westa nalazi se tetovaža žene koja drži dijete.

Značenje: Tetovaža predstavlja Kanyeovu majku koja ga drži kao dijete. West ju je jako volio i dobio je ovu tintu kako bi pokazao svoju ljubav prema svojoj majci.

5. Tetovaža ‘Four-m design’

Tetovaža desne podlaktice Kayne West

Tetovaža: Na vanjskoj strani desne podlaktice Kayne West nalazi se tetovaža simbola Djevice Marije iz 13. stoljeća!

Značenje: Tetovaža ima četiri linije u obliku dijamanta s malim slovom “m” na svakom uglu. Kaže se da je tetovaža napravljena za predstavljanje njegovog filma, “Zato pomozi mi Bože“.