Tetovaže

Gunna (reper) 13 tetovaža i njihovo značenje

Sergio Giavanni Kitchens, popularno poznat po umjetničkom imenu, Gunna je američki pjevač, reper i tekstopisac. Trenutno je potpisan za izdavačku kuću Young Thug, kao i za 300 Entertainment i Atlantic Records. Surađivao je s Young Thugom i Lil Baby. Njegov debitantski studijski album objavljen je 2019. godine pod nazivom “Drip or Drown 2”, a drugi album “Wunna” objavljen 2020. Kao i većina njegovih suvremenih repera, Gunna također ima mnoge tetovaže koje prekrivaju njegovo tijelo. Pogledajmo ih i njihova značenja.

Gunna

1. Tetovaža ‘anđeo’

Tetovaža: Gunninu grlu tetoviran je anđeo, a na ključnoj kosti tetovirano riječ “Bog ga blagoslovio”.

2. Tetovaža ‘ptica’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne noge nalazi se tetovaža ptice.

3. Tetovaža ‘Black Power and Kid’

Tetovaža: Unutarnja strana njegove lijeve noge sadrži riječi “Black Power” istetovirane na njoj. Ispod riječi je tetovaža djeteta.

4. Tetovaža ‘grudi i zglobovi’

Tetovaža: Gunnina prsa prekrivena su raznim tetovažama koje nikada nisu do kraja otkrivene. Oba njegova zgloba također sadrže slova tetovirana na svakom od njegovih prstiju.

5. Tetovaža ‘Zemlja i ljubav’

Tetovaža: Lijeva nadlaktica repera sadrži tetovažu Zemlje koja se prikazuje kako se topi. Riječ “LJUBAV” tetovirana je okomito na lijevom bicepsu, ali je O zamijenjeno srcem.

6. Tetovaža ‘jebi se’

Tetovaža: Područje iznad njegovog desnog koljena sadrži riječ “JEBI” tetoviranu na njemu. Njegova lijeva noga, na istom mjestu, sadrži riječ “TI” tetoviranu na njoj. Riječi zajedno čine rečenicu: “JEBI SE”.

7. Tetovaža ‘Gucci’

Tetovaža: Želudac repera sadrži varijaciju Guccijevog logotipa na kojem su zrcalne oznake G, tetovirane na njemu. Tu je i broj tetoviran iznad tetovaže Gucci.

8. Tetovaža ‘Gunna’

Tetovaža: Gornji dio njegove lijeve podlaktice sadrži naziv, “GUNNA” okomito tetovirano na njoj. Iznad imena, blizu lijevog lakta, tetoviran je simbol dolara.

Značenje: Tetovaža predstavlja umjetničko ime koje je sam odabrao, Gunna.

9. Tetovaža ‘Linije’

Tetovaža: Na donjoj strani lijeve podlaktice nalazi se uzorak linija.

10. Tetovaža ‘RIP and Cross’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne podlaktice nalazi se velika tetovaža križa. Riječi “RIP” tetovirane su iznad križa i nekoliko inicijala, tetoviranih unutar križa.

Značenje: Gunna je ovu tetovažu dobio kao počast svom prijatelju, Realpop Smokeu nakon njegove smrti.

11. Wunna tetovaža

Tetovaža: Gunna je dobila riječ, “WUNNA” tetoviranu na lijevom bedru zajedno s plamenom u pozadini.

Značenje: Rapperova tetovaža “WUNNA” predstavlja naziv njegovog drugog studijskog albuma, Wunna.

12. ‘S’ tetovaža

Tetovaža: Slovo “S” je tetovirano na prednjoj strani desne potkoljenice. Zvijezda s kompasa također je tetovirana iznad S.

Značenje: S znači Jug, a tetovaža predstavlja Južnu Atlantu, gdje je proveo dosta vremena odrastajući. Reper je iz države Georgia.

13. Tetovaža ‘Yin Yang’

Tetovaža: Gornji dio desne podlaktice sadrži tetovažu simbola Yin i Yang. Tu je i riječ tetovirana iznad simbola i dizajnerska tetovaža koja prekriva ostatak nadlaktice.

Značenje: Simbol dolazi iz drevne kineske filozofije i zalaže se za koncept dualizma, opisujući kako suprotne sile zapravo mogu biti komplementarne, međusobno povezane i međuovisne u svijetu te kako međusobno nastaju u međusobnom odnosu.

Mnogo je tetovaža koje se moraju jasno vidjeti na tijelu repera jer ih nije izložio.