Tetovaže

Edge (WWE) 6 tetovaže i njihovo značenje

Adam Joseph Copeland popularno poznat kao Edge kanadski je profesionalni hrvač i glumac. Edge je jedan od najodlikovanijih hrvača WWE lige. Edge, dobitnik WWE Kuće slavnih, višestruki je svjetski prvak u teškoj kategoriji i WWE, bivši pobjednik Money in the Bank. Ušao je u WWE u siječnju 2020. nakon što je umirovljen nakon WrestleManije XXVII zbog vrlo teške ozljede. Edge ima više tinte na tijelu, međutim svi se odnose na jedan ili drugi važan događaj u njegovoj hrvačkoj karijeri. Istražimo njegove tinte na tijelu i vidimo koje mu značenje imaju.

Rub (WWE)

“Svaka tetovaža na mom tijelu simbolizira fazu u mojoj karijeri.”

“Kad moja karijera završi, imat ću priču o svom tijelu.” “Moje tetovaže su priča o mom profesionalnom životu za odrasle, a da nigdje ne kažem ‘Edge’ ili ‘The Rated-R Superstar’. Moje tetovaže pokrivaju vrijeme od moje 17 godine do sada. ”

TETOVI LIJEVE RUKE

1. Tetovaža ‘križ’

Rubni križ na lijevoj podlaktici

Tetovaža: Na Edgeovoj lijevoj podlaktici tetoviran je veliki crveni i crni križ.

Značenje: križ simbolizira vjerska uvjerenja i vjeru osobe. Ova tetovaža govori nam o Edgeovim vjerskim vezama, odnosno kršćanstvu. Tvrdi da je ovu tetovažu dobio u prvim danima početka svoje hrvačke karijere kada je bio član grupe ‘Infamous Brood’.

“Križ Brood je povratak na početak moje karijere u WWE -u.”

2. Tetovaža lijevog bicepsa

Tetovaža s rubom lijevog bicepsa

Rub lijevog bicepsa

Tetovaža: Na lijevom bicepsu nalazi se tetovaža nekog plemenskog dizajna zajedno s malim crvenim cvjetovima. Iznad njega nalazi se transparent s natpisom “J.E.I.C.C”.

3. Tetovaža ‘Tribal Sun’

Edge tribal sun tetovaža

Tetovaža: Na Edgeovom lijevom ramenu možemo vidjeti plemensku tetovažu sunca. Ova tetovaža je prikrivač njegove prve tetovaže koju je dobio sa 17 godina i bila je to morski pas. Edge je to zaklonio suncem nakon ozljede vrata kada se morao povući iz hrvačke karijere.

Sa 17 godina napravila sam svoju prvu tetovažu. Ipak, nemojte se truditi tražiti ga; Zamijenio sam ga crnim suncem koje mi je rašireno po lijevom ramenu.

“Dva prijatelja i ja dobili smo tetovaže jedinstvenih životinja”, objasnio je. “Moj prijatelj je dobio buldoga, moj drugi prijatelj je dobio bika, a ja sam dobio morskog psa. Dvije godine kasnije pojavio se crtani film pod nazivom Ulični morski psi i slučajno je izgledao sablasno podsjećajući na moju tetovažu. Zapravo, bilo je identično. ”

“Ono što sam učinio je da mi je sunce na hulahopkama i čizmama tijekom prve polovice karijere zamijenilo morskog psa; Pretpostavljam da sunce predstavlja ono što sam tada radio – eto – prema svjetlijim danima ”, rekao je slegnuvši ramenima.

TETOVI DESNE RUKE

4. Tetovaža ‘RISE ABOVE’

Tetovaža na rubu desne podlaktice

Tetovaža: Edgeova desna podlaktica sadrži vrlo impresivnu tintu koja nam prikazuje crveno i crno ocrtani svitak. U sebi nosi riječi koje govore: ‘*USPENI*ISPOD*’.

Značenje: Edge je ovu tetovažu dobio po svojoj odluci da ima podsjetnik da se uzdigne iznad svih slabosti i zastoja koje svakodnevno trpi u svom osobnom ili profesionalnom životu. Htio je imati transparent s ‘RISE ABOVE’ ili ‘PERSEVERE’, ali dobio je RISE ABOVE s mastilom.

“Posljednji, mislim, bio bi transparent s natpisom” Ustraj “, rekao je. “To je moj stav o tome kako se nosim sa stvarima u životu. Svaki put kad se ozlijedim ili patim od osobnog zastoja, upravo to radim, ustrajem. To je to ili „Ustani iznad“, za razliku od ustrajanja u tome. ”

5. Lubanje s ružama na desnom bicepsu Tetovaža

Tetovaža rubne lubanje

Tetovaža: Na Edgeovom desnom bicepsu dvije su lubanje koje nose bandane pričvršćene preko njihovih leđa i ispisane crvenom i crnom tintom. Uz njih, tu su i dvije zvijezde, jedna u crvenoj tinti, a druge u crnoj tetovirane. Lubanje su ukrašene ružama i ocrtane su u obliku srca.

Značenje: Edge je u jednom intervjuu rekao da je ova tetovaža klasik stare škole i da ju je oduvijek želio imati.

“Htio sam nešto što me podsjeća na staru školu, klasičnu tetovažu, zato sam tu stavio ruže i srca”, rekao je. “To je bilo nešto što nisam vidio, a upravo sam tako prikazao fazu Rated-R Superstar svoje karijere. Uvijek sam govorio da sam hrvanje Guns N ’Roses i ova tetovaža to utjelovljuje.”

“Htio sam nešto što me podsjećalo na staru školu, klasičnu tetovažu.”

6. Tetovaža ‘Zvijezde’

Edge zvijezda Tatoos

Zvjezdane tetovaže

Tetovaža: Na Edgeovom desnom ramenu tetovirane su zvijezde ispunjene tamnom crnom bojom. Budući da je Edge oduvijek želio tetovažu više poput “pištolja i ruža”. Dakle, dobio je još jednu tetovažu lubanje ispod tri zvjezdice kako bi na desnom ramenu dao potpuni izgled teme ‘Guns and Roses’.

Značenje: Budući da je Edge oduvijek želio tetovažu koja personificira njegovu važnost i vrijednost u WWE -u. Dakle, dobio je još jednu tetovažu lubanje ispod tri zvjezdice. Zvijezde se smatraju svjetlima vodiljima za sve, dok lubanja ima i negativnu i pozitivnu važnost. Guns and Roses je vrlo popularan američki hard rock sastav iz Los Angelesa. Pjesma pod nazivom ‘Guns and Roses’ govori o zloj strani Los Angelesa s kojom se ljudi susreću kad odu tamo tražiti slavu.