Tetovaže

Eddie Hall 14 Tetovaže i njihovo značenje

Edward Stephen Hall je poznati britanski bivši profesionalni moćnik. Eddie u svojoj kapi ima više naslova poput Svjetskog najjačeg čovjeka 2017., Najjačeg čovjeka u Velikoj Britaniji i Najjačeg čovjeka u Engleskoj. Eddie Hall poznat je i kao ‘Zvijer’. U jednom od svojih zapisa jednostavno se srušio i izgubio svijest nakon pokušaja svjetskog rekorda u First Direct Areni u Leedsu. Ovo je bio zabrinjavajući prizor za njegove obožavatelje jer se zna da je krv odmah izlila iz njegovih ušiju, nosa i suznih kanala. Eddie ima neke zanimljive tetovaže na tijelu koje jako krase njegovo dobro građeno tijelo. Pogledajmo što su.

Eddie Hall

“Postao sam opsjednut”, dijeli Hall. “365 dana nikada nisam propustio trening, nikad nisam propustio obrok i uvijek sam spavao 10 sati. Nije bilo slobodnih dana. Čak i ako se osjećaš loše, ipak se moraš pojaviti i uložiti posao. Da sam mogla reći nešto na Svjetskom najjačem čovjeku 2017. bila je to da nemam niti jedan izgovor. “

1. Tetovaža na prsima ‘Kinesko pisanje’

Eddie tetovaža na prsima

Tetovaža: Na Eddiejevim prsima nalaze se neka slova ispisana na kineskom.

Značenje: Kad se prevedu na engleski, slova označavaju moć, silu i snagu. Prema kineskom mandarinskom jeziku, lik se izgovara “lì”.

2. Tetovaža ‘Atlas Stone’

Tetovaža Eddie Atlas Stone

Eddie tetovaža lijeve ruke

Tetovaža: Na lijevoj podlaktici Hall ima tetovažu Atlas Stone.

Značenje: Atlas Stone logo je svjetskog prvenstva u najjačim muškarcima. Tetovažu je ispisao zajedno s peharom i mjestom na kojem je zapravo osvojio naslov prvaka. Ovim je Eddie otkrio svoju tetovažu na kojoj je logo Atlas Stone koji drži kamen koji prikazuje zemljopisnu kuglu, a na karti Afrike nalazi se mali trofej koji otkriva mjesto gdje je osvojio prvenstvo 2017. godine.

“Prvi je bio trofej. To je Altus, simbol najjačeg čovjeka na svijetu i označen gdje sam osvojio na karti svijeta koju Altus drži. I plus jedan u Africi gdje sam pobijedio. ”

Eddie je ovu tetovažu otkrio na svom Instagramu s natpisom:

Svježa tetovaža danas, početak punih rukava … Primijetite trofej postavljen na mjestu gdje se Bocvana nalazi na svijetu ‘gdje sam osvojio Svjetski najjači čovjek. Mali dodiri čine dobru tetovažu 😉

Hvala, Nacija R Ink dobar posao!

4. Plemenske tetovaže

Eddie plemenski dizajn

Tetovaža: Pokrivajući prsa, ramena i bicepse obje ruke, Eddie nosi vrlo zamršenu plemensku tetovažu na gornjem dijelu tijela.

Značenje: Eddie je ovu tetovažu dobio sa samo 18 godina. Međutim, na pitanje, Eddie je tvrdio da ih je od svoje 21. godine uvijek želio prikriti.

Plemenske tetovaže simbol su odavanja počasti i pokazivanja nečije baštine. Zalažu se za moć, snagu, zaštitu i hrabrost.

“Dakle, kad sam imao 18 godina, napravio sam ovu plemensku tetovažu po rukama i vratu i uvijek sam ih želio prikriti otprilike s 21. godinom. I ovo je iskrena istina Boga, da sam bio toliko opsjednut snažnim muškarcima da pomisao na tetoviranje omela bi moj trening. Tako da nikad nisam dobio dodatne tetovaže. ”

5. Tetovaža ‘Terminator’

Eddie terminator inspirirana tetovaža

Tetovaža: Najveći dio njegove desne podlaktice prekriva tetovaža koja se odnosi na Terminatora.

Značenje: Eddie je tvrdio da mu je Arnold najomiljeniji glumac. Arnold Schwarzenegger glumac je koji je igrao glavnu ulogu u filmu Terminator. Tako je dobio Terminator (endoskelet) na desnu ruku. Eddie je rekao da mu je Terminator omiljeni film.

A onda mi je moja druga tetovaža bila inspiracija. I koliko god volio Arnolda, nije mi se svidjelo da me Arnold istetovira, pa sam dobio sljedeću najbolju stvar. Terminator (endoskelet) mi je na desnoj ruci. To je moj omiljeni film i kao što sam rekao, to je ono što me je pokrenulo, i koje me je iscrtalo da se želim baviti powerliftingom/bodybuildingom i da budem iskren, siguran sam da bi tisuće, ako ne i milijuni ljudi širom svijeta mogli reći točno ista stvar, ne bi bili tu gdje su sada, da nije bilo Arnolda Schwarzeneggera.

6. Tetovaža leđa

Eddie tetovaža na leđima

POKLOPAC BICEP TATUTA

Dok je imao samo 18 godina kada je Eddie nanio mastilo na bicepse. međutim, u jednom je intervjuu otkrio da je oduvijek želio prikrivanje za njih otkako je napunio 21 godinu i shvatio grešku u svom izboru tetovaža. Ovdje su dolje prikazane slike njegovih plemenskih prikrivanja tetovaža.

7. Tetovaža desnog bicepsa

Eddie plemenska tetovaža desne ruke

Eddie prikriti tetovažu

Tetovaža Eddie ruke

Tetovaža: Tetovaža je prikrivanje njegovih prethodnih dizajna plemenske tinte. Sadašnja tetovaža dio je njegova priznanja ljubavi prema filmu Terminator i njegovoj glavnoj ulozi, Arnoldovoj ljubavi. Eddiejeva tetovaža prikazuje oklope, strojeve i alate inspirirane filmom.

8. Tetovaža lijevog bicepsa

Eddie tetovaža lica

9. Tetovaža prstima

Eddie tetovaža prstom

Tetovaža: Plemenska prstenasta tetovaža na prstenjaku lijeve ruke.

10. Portret na ruci

Eddie portret lijeve ruke

11. ‘Ratnička tetovaža

Tetovaža Eddie soldier

Tetovaža: Na stražnjoj strani Eddiejeve lijeve nadlaktice može se vidjeti ratnička tetovaža.

12. Tetovaža lica lijevog bicepsa

Eddie plemensko prikrivanje tetovaže

Eddie plemenska tetovaža

13. Plemenski dizajn na leđima

Eddie plemenska tetovaža na leđima

Tetovaža: Eddie ima ogroman plemenski dizajn koji pokriva veći dio gornjeg dijela leđa.

Značenje: Plemenske tetovaže simbol su nečije baštine i kulture.

14. Tetovaža ‘THE BEAST’

Eddiie ZVERI Tetovaža

Tetovaža: Na unutarnjoj strani bicepsa Eddie ima tetovažu riječi ‘ZVER’.

Značenje: Tetovaža simbolizira njegov nadimak jer je Eddie najpoznatiji kao ‘ZVER’ diljem svijeta. Ime mu je dato po tome što je najjači čovjek i po tome što je osvojio više naslova prvaka.