Tetovaže

Derrick Lewis 11 tetovaža i njihovo značenje

Derrick James Lewis, jedan od sedmero braće i sestara rođenih od samohrane majke, poznati je američki profesionalni umjetnik mješovitih borilačkih vještina. Često je govorio o svom sudjelovanju u uličnim borbama tijekom djetinjstva. Derrick je profesionalno započeo 2010. godine i ima rekordno putovanje natječući se za Bellator MMA i Legacy FC. Kao i drugi borilački umjetnici, Derrick ima nekoliko zanimljivih body artova koji krase gornji dio tijela. Pogledajmo što su!

Derrick Lewis

“Moj savjet svima koji žele napraviti prvu tetovažu, nemojte otići u Vegas i nabaviti je kad god ste pijani ili napušeni barovi i slične stvari. Ne znam, uzimajte barove i ništa slično, ipak pijem. “

1. Tetovaža ‘Kruna i rukavice’

Derrick boksačke rukavice i tetovaža krune

Tetovaža: Preko njegovih prsa nalazi se velika kruna s tintom, a ispod nje par rukavica.

Značenje: Kruna je simbol pobjede, samokontrole i trijumfa. S druge strane, boksačke rukavice su način na koji Derrick predstavlja svoju ljubav prema boksu i pokazuje da je uvijek motiviran pobijediti svoje konkurente i pobijediti u igri.

2. Tetovaža ‘Knock Out King’

Derrick tetovaža na prsima

Tetovaža: Na vrhu njegovih prsa, Derrick ima ispisanu tintu koja kaže: “Knock Out King”.

Značenje: Derrick je dobio titulu ‘Knock Out Kinga’ zbog svojih više pobjeda i načina nokautiranja protivnika. Nagađalo se da je Derrick imao loše djetinjstvo, ali tetovaža je način na koji je zamislio svoju budućnost čak i prije nego što je zapravo živio. Derrick je totalni borac što se tiče borbe protiv igre unutar ringa. Napisao je ovu tetovažu 2018. godine.

3. Tetovaža ‘Hard Time’

Derrick HARD TIMES tetovaža

Tetovaža: ‘Teško vrijeme’ ispisano je točno iznad pupka.

5. Tetovaža ‘GOSPOD ZNA’

Derrick LORD ZNA TEtovažu

Tetovaža: Preko vanjske strane obje podlaktice, Derrick ima tetovažu s riječima: “GOSPOD ZNA”.

Značenje: Derrick je ovu tetovažu dobio kako bi zapamtio da je Bog iznad nas i da promatra svaku našu akciju. On zna za naše namjere, našu volju i naše srce. Bog zna kakvi će biti naši postupci u svakom sljedećem trenutku.

“Bog zna, naravno samo nešto religiozno, ali um, Gospodin zna što bih vam učinio s ovim rukama, znate. To u osnovi i govorim. “

6. Tetovaža ‘LOYALTY’

Derrick tetovaža vjernosti

Tetovaža: Na njegovu lijevom unutarnjem bicepsu ispisana je “VJERNOST”.

“Želim da se svi prema meni ponašaju s poštovanjem i samo da znaju da sam čovjek lojalnosti.

7. Sova na vratu

Tetovaža sove derrika

Tetovaža: Ther je sova s ​​tintom na lijevoj strani Derrickova vrata. Ova je tetovaža prikrivanje njegove prethodne tetovaže koja je nekad bila crna zvijer.

Značenje: U stvarnom životu sova se simbolizira kao ‘loša sreća’. Međutim, ljudi koji tetoviraju vjeruju da je to znak mudrosti i znanja. Također, simbol duhovnih referenci prema starim vremenima i povezan s zaživljenjem.

Imam jedan na vratu. Ovdje je nekad bila crna zvijer, pokrio sam je i stavio sovu tamo. Zato što sam više mudar čovjek nego što sam bio prije.

8. Tetovaža ‘RESPECT’

Derrick RESPECT tetovaža

Tetovaža: ‘RESPECT’ je Derrickovom desnom unutarnjem bicepsu ispisan.

Značenje: Derrick kaže da vjeruje u davanje i uzimanje. Poštuje svaku osobu na koju naiđe u životu i zauzvrat očekuje isto poštovanje.

9. Tetovaža ‘Skateboarder’

Derrick tetovaža desnog ramena

Tetovaža: Njegova desna ruka prekrivena je tetovažom skateboarder.

“I pokazuje na dom, nije li to slatko? Znaš što mislim? Ovaj mali skateboarder ovdje, nekada sam volio malo klizati kad sam bio mlađi, pa sam pomislio, mislim da sam možda ovo vidio na Googleu, bio sam kao, da, dobro, počet ću s tim. A onda sam upravo dobio ovu zaista ružnu crtu ispod nje. I sjećam se, prije nego što sam tamo imao mnogo tetovaža, to je izgledalo prilično grozno. To je čovjek koji skejta. “

10. ‘Gorilla’ tetovaže

Derrick desna ruka Gorilla tetovaža

Derrick desna ruka Gorilla tetovaža

Derrick Gorilla tetovaža

Gorilla Tattoo lijeve ruke

Tetovaža: Na desnoj i lijevoj nadlaktici Derrick ima tetovažu gorile na svakoj ruci.

Značenje: Gorilla tetovaža na lijevoj ruci prikriva njegovu prethodnu tetovažu koja je bila a ‘križ’ sa imenom svoje majke. Međutim, na desnoj nadlaktici nalazi se još jedan gorila. Derrick je rekao da mu je omiljena životinja gorila pa zato ima dvije tetovaže gorila na tijelu. Voli lupati po prsima baš kao gorila kad je sretan ili će uskoro pobijediti.

“Zaklonio sam to, i dobio moju gorilu s ove strane, i gorilu s ove strane. Treniram u teretani koja se zove Srebrna leđa. Gorila mi je jedna od najdražih životinja pa sam htjela uvijek biti gorila, to je razlog zašto lupam po prsima, lupam po zemlji. Takve stvari”

11. ‘Teksaška’ tetovaža

Derrick TEXAN tetovaža

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne ruke Derrick je ispisao tetovažu teksaškog grada.

Značenje: Derrick je rođen u New Orleansu, Louisiana, Sjedinjene Američke Države, no živio je u Houstonu. Kaže da voli sve o mjestu, a također i tetovažu.

“Rođen sam u New Orleansu, ali sam živio u Houstonu od 1998. Veliki sam obožavatelj Houstona. Volim sve Houston. Ovo je teksaška tetovaža. Ovo mi je posljednja tetovaža.

12. Tetovaža ‘pingvin’

Imam jako komičnog pingvina na dupetu, koji vam neću pokazati. S vremena na vrijeme, neću lagati, ne mogu a da se ne razmenem, to je bio jedan od trenutaka, samo da budem smiješan, pogledaj ovo, a onda moram živjeti s tim.