Tetovaže

DeMar DeRozan 5 tetovaža i njihovo značenje

DeMar Darnell DeRozan je američki profesionalni košarkaš. Igra u NBA ligi za San Antonio Spurs. On je 4 puta NBA All-Star. Svojoj sadašnjoj momčadi pridružio se 2018. godine nakon što je 9 sezona predstavljao Raptorse. Također je predstavljao Ameriku na Ljetnim olimpijskim igrama 2016. i reprezentaciju Sjedinjenih Država na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. DeMar DeRozan ima mnogo tetovaža na tijelu. Pogledajmo što su oni i saznajmo značenja koja stoje iza njih.

DeMar DeRozan

1. Tetovaža ‘Motivacijske riječi’

Tetovaža: Lijeva ruka NBA zvijezde sadrži riječi: Ljubav, Poštovanje i Lojalnost tetovirane na njoj. Njegov zglob sadrži tetovažu stupa s natpisima “BORBA” i “POSVETA”. Tu je i tetovaža pera tik uz tetovažu znaka.

Značenje: Borba i predanost na znaku bile su tetovaže koje je pokazao kako bi pokazao svoju ljubav prema sportu i kako nastoji biti sve bolji i bolji.

2. Pisanje tetovaža

Tetovaža: Gornja strana desne podlaktice sadrži veliku tetovažu s nekoliko riječi tetoviranih na njoj. Odmah ispod natpisa nalazi se tetovaža njegove bake koja sjedi na stolcu.

Značenje: DeMar je otkrio, pokazujući na desnu podlakticu da je ova tetovaža bila za njegovu baku koja je nedavno preminula. Mislio je da je tetoviranje najbolji način da pokaže svoje poštovanje i ljubav.

3. Tetovaže ‘Ratnici, kerubin i riječi’

Tetovaže: Gornja desna ruka košarkaša prekrivena je riječima koje su prekrižene. Neki loši problemi poput anksioznosti precrtani su, a neki su zamijenjeni novim. Pored lakta je tetovaža dvojice ratnika koji se bore. Neposredno ispod preklopa lakta nalazi se tetovaža kerubina.

4. Tetovaža s imenom

Tetovaža: U gornjem dijelu lijevog zgloba nalazi se tetovaža malog vrapca s imenom, na kojem je Diar ispisan.

Značenje: Tetovaža pokazuje njegovu ljubav prema kćeri, Diar DeRozan.

5. Tetovaže na leđima

Tetovaža: Cijela leđa All-Starsa ​​prekrivena su jednom od najimpresivnijih tetovaža. Lijevi dio gornjeg dijela leđa sadrži tetovažu a čovjek s dugom bradom. Sredina i donji dio leđa sadrže velika tetovaža krajolika. Desni dio leđa sadrži veliki natpis na njemu.