Tetovaže

Adelinih 7 tetovaža i njihovo značenje

Tipična radijska osoba možda zna, ali njezino se originalno ime Adele Laurie Blue Adkins. Iako popularna kao Adele, jedna je od najuspješnijih svjetskih izvođača. Njezin je glas činio čuda ljudima kad je prvi put pjevala “Ustati”Tijekom škole. Njezini obožavatelji dolaze u svim oblicima, mjerilima i profesijama! Da, ovdje treba spomenuti njezine glasnice, ali ljubav prema tetovažama čini je usrano uspravnom! Ima 8 poznatih tetovaža. Pročitajmo i saznajmo što znače.

Adele tetovaže

1. Točke na zapešću

Adele

Adele ima tri točke ispisane na lijevom zapešću. Tetovaža je homogena onoj koju je nosila Joy Williams iz Građanskih ratova, prijateljica Adele. Na logičan način tri točke predstavljaju elipsu, gramatički element koji se koristi za određivanje nedovršenosti misli ili fraze. Tetovaža s elipsom simbol je ovjekovječenja, puta, puta ili putovanja koje će nas uvesti u nešto više, dobro ili loše. Prikazuje nešto što nije obavezno reći, napisati ili objasniti, već je ostalo neizgovoreno.

2. Novčić na zapešću

Adele 

Još jedna velika umjetnica Tanja Nixx, Adele je izradila tetovažu dizajniranu novčićem, točno iznad te tri točke. Tetovaža je napravljena u Lyle Tuttle Tattoo & Muzej u San Franciscu, Kalifornija. Prekrasno, tanko olovčeno srce okruženo je i iznutra u smjeru kazaljke na satu ispisano “ONE PENNY”. “ONE PENNY” i “HEART” način su na koji Adele izražava zahvalnost svojoj majci, Penny Adkins.

3. Sjećanje na datume

adele

Unutar novčića, datum posljednjih dana koji je dobila dodala je i datum. Brojke je teško čitati, ali naizgled je “1921. godine”Vjerojatno za svoja prva dva albuma 19 i 21, koja su oba nazvana prema njezinim godinama u to vrijeme.

5. Iza uha

adele-ear-tetovaža  

Za njenog ljupkog sina,  Angelo James Konecki, Adele je iza uha dobila natpis “A”. Ovaj kreativni “A” krade svima oko.

5. Raj na lijevoj strani

Adele-Tattoo

U lipnju 2013., umjetnica Bang Bang Tattoo Adele je na lijevoj ruci dobila natpis “RAJ”. “RAJ” se odnosi na nešto što je nebesko ili ima nebesko prebivalište. Možda to pokazuje njezinu ljubav, predanost i sklonost prema obitelji.

6. Previše za Sina

adele

Adeline tetovaže najavljuju čistu ljubav i naklonost koju gaji prema svom sinu. Na desnoj ruci je tetovirala dobro ime svog sina “ANGELO”. Objasnila je u nekom intervjuu što joj je sin značio, to je sve na drugom mjestu kada se radi o njenom sinu. Ona ga obožava iznad i iznad svega ostalog.

7. Ptica na leđima

adele

Velika tetovaža leteće ptice na Adelinim leđima ne ostavlja kamen na kamenu kako bi joj dala elegantan izgled. Tetovaža leteće ptice predstavlja velike težnje, slobodu od ropstva i stav koji se ne osvrće.