Tetovaže

9 tetovaža Stunna 4 Vegas i njihovo značenje

Khalick Antonio Caldwell, poznatiji po umjetničkom imenu, Stunna 4 Vegas američki je reper. Najpoznatiji je po pjesmama “Animals” i “Up The Smoke”. Stunna ima mnogo tetovaža na tijelu. Istražimo ih i značenja koja stoje iza njih.

Stunna-4-Vegas

1. Bunny and Wham tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani lijeve podlaktice nalazi se Playboyeva zečica tetovirana na njoj zajedno s uzorcima zvijezda. Na bočnoj strani lijeve podlaktice nalazi se i riječ: “WHAM!” tetoviran na njemu.

2. Tetovaža Božje milosti

Tetovaža: Lijevo ramerovo rame sadrži tetovažu sunca koje izlazi između oblaka, zajedno s riječima: “Božja milost” tetovirana točno iznad cijelog dizajna.

3. ‘Odabrana’ tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani lica nalazi se riječ “Odabrano” tetovirana duž linije kose crvenom tintom. Na boku njegova čela nalazi se i riječ “Blockstar” tetovirana.

Značenje: Dok je govorio o tetovaži, Stunna je objasnio kako vjeruje da je izabran te je na njemu istetovirao riječ i to je nešto što također spominje u svojim pjesmama. Riječ “Blockstar” predstavlja da je došla iz bloka, a ujedno je i rock zvijezda.

4. Tetovaža ‘LLR’

Tetovaža: Na desnoj strani lica nalaze se slova, “LLR” tetovirano na desnoj obrvi.

Značenje: Slova označavaju Lone Little Rexa i bila je to prva tetovaža koju je dobio. Tetovaža je posveta jednom od njegovih prijatelja koji je poginuo.

5. Tetovaža vrata

Tetovaža: Na vratu repera nalazi se riječ “SIDE” tetovirana na grlu zajedno s plamenom koji ga okružuje.

6. Tetovaža broja

Tetovaža: Stunnina lijeva nadlaktica prekrivena je tetovažom zvijezda. Broj “704” tetoviran je između dvije zvjezdice. Tu je logo sa slovom N i još tri slova crvenom tintom, tetovirana tik iznad lijevog lakta.

Značenje: 704 na ruci predstavlja njegovu ljubav i strahopoštovanje prema glazbenom umjetniku, 704Chopu, s kojim je također surađivao na stilskom ritmu. U ritmu se pojavio i DaBaby.

7. 4 Tetovaža

Tetovaža: Na desnoj strani čela nalazi se mali dizajn tetoviran s brojem 4 koji naziva “4 puta”.

Značenje: Tetovažu je dobio na licu jer su ga, kad je počeo repati, svi zvali 4 puta, što je skraćenica od neke fraze koju koriste. Tetovirao ga je na tijelu kao podsjetnik.

8. Uistinu blagoslovljena tetovaža

Tetovaža: Riječi “Zaista blagoslovljeno” tetovirane su preko Stunnina prsa. Riječi su okružene linijama i crtežima koji prekrivaju ostatak njegovih prsa. Slovo K također je tetovirano na desnom ramenu, a na lijevom raperovom ramenu nalazi se krug s glazbenim notama.

Značenje: Reper je tetovirao riječi na prsima jer se osjeća da je zaista blagoslovljen i posebna osoba.

9. Tetovaža riječi

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijeve podlaktice postoji tetovirana riječ koja još nije potpuno otkrivena.