Tetovaže

9 tetovaža Katy Perry i njihovo značenje

Katy Perry poznata je američka pjevačica i kantautorica poznata po živopisnoj osobnosti i žestokim pjesmama. Iako je ova talentirana zvijezda poznata po svojim hitovima i nagradama, tetovaže koje posjeduje jedinstvene su i intrigantne. Iako je većina njezinih tetovaža sićušnih, šarenih i crtanih, nekoliko njih ima smisao i na različitim su jezicima. Ipak, Katyine tetovaže na vrhu su liste “najslađih tetovaža”.

Katy Perry

1. Isus na njezinu zapešću

Katy Perry - Isusova tetovaža

Najstarija zvijezda tetovaže je “Isus” s lijevim zglobom koji je dobila sa 18 godina. Ova tetovaža prikazuje njezinu duhovnu stranu, a budući da su joj oba roditelja evanđeoski službenici, ova tetovaža bila je podsjetnik za njezin vjerski odgoj.

2. Jagoda na gležnju

Katy Perry - tetovaža jagoda

Zvijezda je poznata po svojim simpatičnim tetovažama; nasmiješila se tetovažom jagode s unutarnje strane lijevog gležnja 2009. Katy također često koristi rekvizit od jagoda na svojim koncertima.

3. Sanskritska tetovaža na ruci

Katy Perry - tetovaža na sanskrtu

Katy i njezin bivši zaručnik Russell Brand dobili su tetovažu na sanskrtu s natpisom “Anuugacchati Pravaha” što znači “Idi s tokom”. Ove odgovarajuće tetovaže dobili su na unutarnjoj strani desnog bicepsa. Ova je tetovaža bila značajna za oboje jer je Russell predložio Katy u Indiji za vrijeme njihovog odmora u Jaipuru, a godinu dana nakon toga vjenčali su se u Indiji s odgovarajućom hinduističkom tradicijom.

4. Nana na gležnju

Katy Perry - tetovaža vrtlog od metvice

Dodajući popis slatkih tetovaža, Katy je dobila nasmijan crtić bombona od peperminta ispisan na desnom gležnju. Rekla je da se slaže s nasmijanom jagodom na drugom gležnju.

Katy je također rekla da dok jagoda predstavlja ‘One of the Boys’, tetovaža peperminta predstavlja njezin album ‘Teenage Dream’ na temu slatkiša.

5. Lotosov cvijet na zapešću

Katy Perry - tetovaža cvijeta lotosa

Katy Perry je 2012. godine na ručni zglob istetovirala zamršen obris cvijeta lotosa. Iako sama Katy nikada nije otkrila zašto je dobila tu tetovažu, mnogi su vjerovali da lotos označava fazu jasnoće zvijezde nakon razvoda od supruga Russella Branda.

6. Cvijet trešnje na gležnju

Katy Perry - tetovaža cvijeta trešnje

Katy također ima tetovažu cvijeta trešnje na desnom gležnju. Ova tetovaža dolazi iz tradicionalne japanske umjetnosti tetoviranja koja predstavlja prolaznost života. Katyin bivši dečko, John Mayer također ima sličnu tetovažu na zapešću.

7. Lice Hello Kitty na prstu

Katy Perry - Hello Kitty Tattoo

Glava Hello Kitty je utisnuta na Katyin desni srednji prst. Za Katy to znači značajne rođendane nje i mače iz crtića. Dok je Katyin rođendan 25. listopada, Kittyin se rođendan slavi 1.. Tetovaža je napravljena na Hello Kitty Con slavlju 40. godišnjice likova. Katy je jednom napisala na Twitteru “OMG HELLO KITTY IS SKORPIO PREVIŠE ILI !!!” pokazujući svoju opsjednutost crtićem.

8. Superbowl broj na njenom prstu

Katy Perry - tetovaža super bowl

Katy ima rimski broj XLIX ispisan mastilom koji predstavlja broj 49, nakon što se na poluvremenu pojavila na reviji Superbowl XLIV. U svom nastupu Katy je pjevala mješavinu svojih najvećih hitova. Ovu tetovažu je dobila tek nakon nekoliko sati predstave i htjela je zauvijek pamtiti noć slavlja.

9. Prizma tetovaža

Katy Perry - Prism Tattoo

Katy je nedavno na lijevom gležnju dobila šarenu tetovažu trokuta/prizme koja ima dugine boje i ima sretno i nasmijano lice. Takva tetovaža ispravno je definirala živopisnu sliku zvijezde.