Tetovaže

9 tetovaža Karol G i njihovo značenje

Carolina Giraldo Navarro je kolumbijska reggaeton (glazba pod utjecajem američkog Hip Hopa) pjevačica koja je profesionalno poznata kao Karol G. I ona je pjevačica čije su pjesme “Ahora Me Llama”, “Mi Cama” i “Culpable” dospjele u prvih deset na ljestvici Billboard Hot Latin Songs. Karol G ima oko 9 poznatih tinti na tijelu. Javite nam o važnosti svake tetovaže na njezinom tijelu.

Karol G

U ponovljenim intervjuima, Karol G je objašnjavala da joj je tijelo poput dnevnika i da je svaka tetovaža lekcija o svemu što joj se dogodilo u životu.

1. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža Karol G Roses

Tetovaža: Karol G ima tetovažu ruže na desnom listu, jer je i ljubitelj cvijeća. Odlučila je tetovirati crne ruže na desnom tele i otkrila svoju tintu kroz Instagram post sa španjolskim naslovom prevedenim na engleski kao „Rose, nježna poput žene. Cesta je puna bodlji, ali na njenom kraju nema ništa glatkije, blistavije i ugodnije. Moje tijelo je moj dnevnik. ”

2. Tetovaža ‘Španjolsko pisanje’

Pogledajte ovaj post na Instagramu

#VÉNCETEATIMISMA… Cuando te vences a ti mismo, No habrá sol que te queme, ni lluvia que te moje, ni viento que te detenga, ni montaña que no se someta ante tus pasos … Lo único que podrá detenerte ES TU PROPIA VOLUNTAD !! Gracias @luchofuerza por enseñarme tanto 🔥

Post objavljen od KAROL G (@karolg) 17. rujna 2015. u 7:01 PDT

Karol G ima tetovažu na desnoj nadlaktici ispisanu na španjolskom. Tintu je izradio umjetnik Lucho, tetovaža glasi “Venecete a ti misma” što znači “pobijedi se”.

Svoju je tetovažu otkrila putem posta na Instagramu sa španjolskim natpisom što znači: “Kad pobijedite sami sebe, neće biti sunca koje će vas spaliti, kiše koja će vas natopiti, vjetra koji vas neće zaustaviti, niti planine koja vam neće popustiti koraci … Jedino što vas može spriječiti je VAŠA VOLJA! ”

3. Tetovaža ‘Pisanje na lijevoj podlaktici’

Karol G Tetovaža za pisanje

Tetovaža: Karol G ima tetovažu na podlaktici koja glasi “bez žaljenja, samo naučene lekcije” ispisana praznom tintom.

4. Tetovaža ‘Španjolsko pisanje’

Pogledajte ovaj post na Instagramu

" Mi Familia me hace humana, Dios me hace fuerte " Feliz estoy de tenerlo en mi piel… @shamo8 Hvala! Eres el Mejor ❤️

Post objavljen od KAROL G (@karolg) 8. ožujka 2014. u 13:16 PST

Tetovaža: Karol G je s lijeve strane tetovažom napisala španjolski natpis “Mi Familia me hace humana, Dios me hace fuerte”. Dobila ga je od umjetnice Shamo crnom tintom što znači “Moja obitelj me čini čovjekom, Bog me čini snažnim”.

5. Tetovaža ‘Nada’

Karol G HOPE Tattoo

Tetovaža: Karol G ima ispod grudi tetoviranu riječ “nada”.

6. Tetovaža ‘Girl Power’

Karol G Girl Power Tattoo

Tetovaža: Karol G ima tetovažu na lijevom bicepsu koja kaže “djevojačka moć”. Ova tinta simbolizira njezinu borbu protiv nedaća koje je iskusila tijekom svoje glazbene karijere.

7. ‘Španjolsko pisanje pri ruci’ Tetovaža

Karol G Ručna tetovaža

Tetovaža: Karol G ima lijevu ruku ispisanu frazu ukrasnim fontom s riječima “Esto Tambien Parasa” – što na španjolskom znači “i ovo će proći”.

8. ‘Logo’ tetovaža

Karol-G-Logo-tetovaža

Tetovaža: Karol G odlučila je tetovirati vlastiti poslovni logo s unutarnje strane lijeve podlaktice i otkrila je to putem objave na Instagramu. Tetovirao ga je Luis Miguel Hinostroza.

9. ‘AR’ tetovaža

Karol G AR Tattoo

Tetovaža: Karol G ima tetovažu slova AR, ispisanu na lijevom srednjem prstu koja pripada njenoj prvoj ljubavi, kako je rekla u jednom intervjuu prije nekoliko godina.