Tetovaže

9 tetovaža Jourdana Dunna i njihovo značenje

Jourdan Sherise Dunn engleska je moda iz zapadnog Londona. Maybelline New York 2014. proglasila je za modnu ikonu, a Forbes ju je također označio kao jednu od manekenki s najvećom zaradom. Poznata po svojoj vječnoj ljepoti, bila je i vrijedna žena. Njezin hir za tetovaže podigao je njezinu eleganciju na još jednu razinu. Ima čak 9 poznatih tetovaža. Provjerite ih u nastavku!

dunn

1. Hrabro oružje

dunn

Jourdan Dunn je na lijevoj ruci ispisala prekrasnu tetovažu koja glasi: “Strah nije opcija“. Dunnova osobnost nesumnjivo odražava njezino nepogrešivo samopouzdanje i odvažnost. Dakle, njezina je tetovaža itekako povezana. Jasno nam govori da stupovi optimizma, hrabrosti i hrabrosti uvijek djeluju kao poticajni čimbenici dok se penjete stepenicama uspjeha. 

2. Hamsa na podlaktici

dunn

Ova Hamsa tetovaža na Dunnovoj ruci vrlo je značajna. Horusovo oko- egipatski solarni Bog s glavom sokola, simbol je očuvanja i vene tamu. I simbol ruke prikazuje neustrašivost, mir i vjerodostojnost. Ovu jedinstvenu tetovažu izradila je umjetnica Cally-Jo. Nalikuje stražnjoj strani HTC One M9 INK slušalice s ograničenim izdanjem.

3. Tetovaža leđa

jourdan-dunn-rame

Hvaleći se ovom tetovažom na leđima, Dunn je svima ostao na uho. Ovu nanoskopsku tetovažu na stražnjoj strani lijevog ramena vrijedi vidjeti jer je njeno ime ispisano arapskim fontom.

5. Tetovaža vrata

dunn

Na povratku crne milosti Jourdana Dunna, tetovirala je egipatsku božicu Isis. Izida je poznata kao zaštitnica mrtvih i božica djece. Također, Izida je simbol ljubavi i majčinstva.

6. Na rebrima

dunn

Na svojim lijevim rebrima Jourdan ima ispisan rimski broj tri. Takvi brojevi ukazuju na to da se želite zadržati i prisjetiti nekih posebnih događaja u svom životu, možda nekih važnih datuma ili broja sudbine kako biste ga živahno njegovali.

7. Bicep tetovaža

dunn

Njezin desni biceps krasi oduševljena rečenica: “Dugujete sebi da zapalite svijet …”Takve tetovaže pomažu vam podići raspoloženje čak i u vrijeme tmurnih dana. Jačaju vam moral i govore vam da ne odustajete čak i ako ste posljednji.

8. Ime sina

dunn

Dunnova desna ruka ukrašena je imenom njezinog sina “Riley” ispisanim isključivo kreativnim fontom. Ovo je proizvod objašnjenja, koliko god žene bile moderne, obitelj i djeca uvijek će im biti na prvom mjestu.

9. Iznad Lucky Loins

dunn

Jourdan Dunn raduje se njenom prijateljstvu Cara delevingne nanio slične tetovaže. Oni su svoje veze izričito pokazali tako što su dobili nadimke “dd”Pričvršćene iznad kuka. “DD” znači Dunn i Delevingne. Ovo je značka “DD” s ispisanim slovima. Takvu ljupku izražajnost stvorio je umjetnik Bang Bang.