Tetovaže

9 tetovaža i njihovo značenje Karrion Kross

Kevin Kesar, popularno poznat pod umjetničkim imenom, Karrion Kross je američki profesionalni hrvač koji se natječe u WWE -u pod markom NXT. Prije je bio poznat kao Killer Kross i Kevin Kross. Kross ima prilično nevjerojatne tinte na tijelu. Pogledajmo ih i značenja koja stoje iza njih.

Karrion Kross

1. Tetovaža ‘Sak Yant’

Tetovaža: Lijevi dio hrvača na sebi ima tetovažu Sak Yant.

Značenje: Kross je ovu tetovažu dobio dok je bio na Tajlandu po tradicionalnoj metalnoj cijevi, do kraja izoštrenoj. Tetovažu je napravio monah.

2. ‘Geometrijska’ tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj mu je peci također geometrijska tetovaža inspirirana jednim od dizajna Sak Yant.

3. ‘Tribal’ tetovaža

Tetovaža: Lijevo rame i nadlaktica hrvača prekriveni su velikom plemenskom tetovažom. Na lijevom ramenu na plavoj podlozi tetovirane su riječi “MOΛΩN ΛABE”.

4. Navod na lijevoj ruci

Tetovaža: Na vanjskoj strani lijeve podlaktice tetoviran je svitak s ispisanim citatom koji glasi: “Voljet ću svjetlo jer mi pokazuje put, a ipak ću izdržati tamu jer mi pokazuje zvijezde”

Značenje: Na svom je tijelu istetovirao citat jednog od svojih omiljenih autora, Og Mandina.

5. ‘Cvjetna’ tetovaža

Tetovaža: Na donjoj strani njegove lijeve ruke tetoviran je cvjetni dizajn.

6. Tetovaža ‘Lubanja i sat’

Tetovaža: Gornja strana lijeve podlaktice prekrivena je tetovažom lubanje s valovima koji prekrivaju područje iznad lubanje. Tu je i sat tetoviran na podlaktici zajedno s tetovažom lubanje.

7. Tetovaža ‘lav’

Tetovaža: Iza Krossova lijevog ramena nalazi se tetovaža lica lava.

8. ‘Excelsior’ tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani leđa hrvača nalazi se velika tetovaža dvije figure kostura u ogrtačima. Riječ “EXCELSIOR” tetovirana je ispod kostura, a sunce je istetovirano iza njih.

9. Tetovaža ‘zvijer’

Tetovaža: Desna strana njegovih leđa sadrži zvijer tetoviranu na njoj inspiriranu kentaurom. Međutim, kentaur je dijelom čovjek, a dijelom konj. Zvijer na njegovim leđima sadrži donji dio konja, gornji dio čovjeka i glavu jelena. Postoji i riječ tetovirana u blizini zvijeri na kineskom.