Tetovaže

9 tetovaža i njihovo značenje Joela Swifta

28-godišnji vaterpolist Joel Swift počeo je igrati sa 10 godina. Olimpijski debi imao je s australskim morskim psima na Olimpijskim igrama u Riju 2016. Četverostruki je titular Nacionalne lige u vaterpolu s momčadi iz Pertha, Fremantleom. Mornari. Na svom atletskom tijelu ima mnoge ekskluzivne tetovaže koje ga razlikuju od ostalih igrača dok je u vodi. Istražimo njegove jedinstvene natpise.

Joel Swift

1. “Crni labud” na lijevoj podlaktici

Crni Swan-Joel Swift tetovaže

Tetovaža: “Crni labud”

Značenje: Joel je na lijevoj podlaktici, dok je bio na odmoru u Malmeu u Švedskoj, dobio veliku tetovažu crnog labuda. Umjetnik za tetoviranje, Jacob Wiman, ovo veliko djelo ispisao je mastilom u svibnju 2015.

2. “Tyrannosaurus Rex” na lijevoj podlaktici

dinosaur-joel swift tetovaže

Tetovaža: “Tyrannosaurus Rex”

Značenje: Joel je Tyrannosaurusa Rexa ispisao na lijevoj podlaktici. Ovu tetovažu slikao je umjetnik za tetovaže, Xam, u kolovozu 2015. Na svom Instagram računu, sliku je napisao dijalogom Dr. Robert Doback iz filma, Step Brother 2005,

Kad sam bio klinac, kao mali dječak, uvijek sam želio biti dinosaurus, želio sam biti Tyrannosaurus Rex više od svega na svijetu, kratio sam ruke i lutao stražnjim dvorištem, jurio sam mačke iz susjedstva, režala sam i urlala, svi su me poznavali i plašili me se, a jednog dana moj tata je rekao “Bobby, imaš 17 godina, vrijeme je da baciš djetinjaste stvari u stranu”, a ja sam rekao “OK Pop”, ali on nije ‘ Ne mogu reći da je rekao: “Prestani biti jebeni dinosaurus i zaposli se”. Živjeli.”

3. “Morski pas” na desnoj nadlaktici

Shark-joel Swift tetovaže

4. “Gusarska lubanja” na lijevoj nadlaktici

Gusarske lubanje-Joel brze tetovaže

Tetovaža: “Gusarska lubanja”

Značenje: Joel je na unutarnjoj strani lijeve nadlaktice dobio veliku tetovažu piratske lubanje. Umjetnik za tetovaže, Aaron Ashworth, napisao ju je u lipnju 2014.

5. “Twin Portrait of Women” na njegovim bedrima

portret blizanca na tetovažama thihs-joela swifta

6. “Portret dame s mornarskim čamcima” na lijevoj nadlaktici

dama s čamcima-joel swift tetovaže

7. “Crveni zmaj” na lijevom koljenu

crveni zmaj- Tetovaža Joela Swifta

8. “Crveno čudovište” na lijevoj donjoj nozi

RED monster-joel swift tetovaže

9. “Stvorenje nalik vragu” na lijevom teletu

vražje stvorenje-joel swift tetovaža