Tetovaže

9 tetovaža i njihova značenja Hermana Brooda

Hermanus “Herman” Brood bio je nizozemski glazbenik, glumac, pjesnik i slikar. Poznat kao “najveća i jedina nizozemska rock ‘n’ roll zvijezda”, bio je uspješan glazbenik, a zatim je kasnije postao slikar. Glazbenik se suočio s kontroverznom smrću jer je skočio s krova hotela u smrt zbog neuspjeha da se suzdrži od droga i alkohola. Herman ima neke zanimljive tinte na tijelu, pokrivajući mu obje ruke. Pogledajmo koje je tetovaže imao i značenja iza njih.

Herman-Brood

1. Tetovaža ‘Banner’

Tetovaža: Hermanovo desno rame imalo je transparent s imenom, “Doreen” tetovirano unutar njega.

Značenje: Tetovaža imena “Doreen” predstavlja naziv pjesme, Doreen Hermana Brooda i njegove divlje romanse. The Wild Romance bio je prateći bend Hermana Brooda.

2. Tetovaža ‘avion i let’

Tetovaža: Pjevačeva gornja desna ruka imala je na sebi tetoviran veliki avion s dimom koji mu je izlazio s leđa i miješao se s oblacima u pozadini. Ispod aviona, blizu lakta, bila je tetovirana i kućna muha.

Značenje: Tetovaža aviona na ruci išla je zajedno s njegovim načinom života drogom, alkoholom, rock n rolom i putovanjima. Avion je predstavljao njegovu slobodu i neovisnost mišljenja.

3. Tetovaža ‘Zmija i Beavis’

Tetovaža: Na gornjoj strani desne podlaktice bila je tetovirana velika zmija, koja je izlazila iz instrumenta, s oblakom iznad glave sa znakom dolara u sebi kako bi pokazala da misli na novac. Bočna strana desne podlaktice također je imala tetovažu gornje polovice Beavisa, uz koju je bila tetovirana riječ “COOL”.

Značenje: Lik na njegovoj ruci je Beavis iz poznatog animiranog sitcoma za odrasle, “Beavis and Butt-head” iz 1990-ih, koja mu je bila jedna od omiljenih emisija.

4. NLO tetovaža

Tetovaža: Gornji dio Hermanovog desnog zgloba imao je tetovažu NLO -a sa sitnom riječi tetoviranom pored.

5. ‘POP’ tetovaža

Tetovaža: Riječ “POP” tetovirana je na pjevačevom lijevom ramenu unutar pravokutnika zajedno s malom kapljicom tekućine tetoviranom ispod njega.

6. ‘Dr. Paprena tetovaža

Tetovaža: Gornji dio lijeve ruke glazbenika ima tetovažu s riječima: „Dr. Pepper ”tetoviran na njemu. Ispod riječi bio je tetoviran simbol.

Značenje: Riječi na njegovoj ruci predstavljaju logo slavnog pića, dr. Pepper koje je moglo biti jedno od njegovih omiljenih pića.

7. Djevojačka tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani lijeve podlaktice bila je mala tetovaža lica djevojke iz crtića koja je nosila šal i šešir.

8. Tetovaža meta

Tetovaža: Na gornjoj strani lijeve podlaktice bila je također tetovirana meta s križem unutar kruga. Iznad mete je bio tetoviran i dizajn taktičke igre.

9. ‘Biljna’ tetovaža

Tetovaža: Gornji lijevi zglob glazbenika imao je na sebi tetovažu biljke. Tetovaža se radi labavo i također se može zamijeniti sa strijelom, ali zapravo je mladica.