Tetovaže

8 tetovaža Rogera Meddowsa Taylora i njihovo značenje

Roger Meddows Taylor, poznati bubnjar rock benda Queen, engleski je glazbenik, kantautor i po zanimanju multiinstrumentalist. U bazenu provedenom 2005. godine Taylor je proglašen osmim najvećim bubnjarom u povijesti klasične rock glazbe. Roger je poznat po više imena, ali njegova ljubav prema tetovažama na tijelu tek je novija. Tvrdi da se tetovaže počeo pojavljivati ​​prekasno u životu, ali obožava dobivanje mastila. Ima nekoliko tetovaža na tijelu. Pogledajmo što su oni i kakvu važnost imaju za Rogera.

Roger Taylor

“Obožavam tetovaže”, kaže on, “vrlo kasno u životu … To je vjerojatno najbolji način”, dodaje. „Više nije važno – nema nikoga da mi kaže. To je moj način da kažem ‘jebi se!’ ”

1. Tetovaža desne ruke

Dizajn Roger ruke Roger tetovaža ruke

Tetovaža: Na desnoj podlaktici Roger je napravio šarenu tetovažu.

Značenje: Ovo je bila prva Rogerova tetovaža tijela. Tetovaža uključuje egipatskog Boga Ozirisa koji drži Ankh. Prema Rogeru, tetovaža predstavlja Život i Smrt.

2. Tetovaža desne ruke

Roger tetovaža ruke

Tetovaža: Na zapešću desne ruke, Roger ima tetovažu ispisanu u obliku trajne narukvice.

Značenje: Tetovaža sadrži više perlica duž svoje žice i lubanju između njih, a zatim slijedi crveno pero prema kraju. Takve tetovaže simbol su držanja zala i nepravdi dalje od vašeg života.

3. Dizajn desne ruke

Roger tetovaža unutarnje ruke

Roger se tetovirao

Tetovaža: Na unutarnjoj desnoj ruci Roger ima tetovažu koja na neki način predstavlja svemir s punim mjesecom i polumjesecom na suprotnoj strani. Slijedi više prstenova i geometrijski tetovaže trokuta koje se preklapaju.

4. Tetovaža ‘japanski zmaj’

Tetovaža zmaja Rogera

Tetovaža: Na Taylorinoj lijevoj nozi nalazi se veliki zmaj u crveno-narančastoj boji.

Značenje: Pretpostavlja se da je to japanski zmaj. japanski zmajevi se smatraju zaštitnicima i čuvarima čovječanstva. Vjeruje se da su zmajevi simbol hrabrosti, mudrosti i snage.

5. Dizajn na nozi

Roger tetovaža desne noge

6. Potpis na želucu

Tetovaže Rogera Taylora

Tetovaža: Roger je na tijelu istetovirao vlastiti potpis.

7. Tetovirano tijelo

Tetovaže Rogera Taylora

Nije dostupno mnogo informacija o svim tetovažama koje Taylor ima. No, iz ove slike možemo vidjeti da se na njegovoj lijevoj ruci nalaze i neke tinte.

8. Zmajeva tetovaža

Roger tetovaža morskog zmaja

Tetovaža: Na desnoj nozi nalazi se još jedna tetovaža zmaja.

Značenje: Zmaj je simbol mudrosti, snage i inteligencije. Međutim, najvažnije je da simboliziraju slobodu, slobodnu volju duše i duha.